Η αναζήτηση βρήκε 370 εγγραφές

Return

από DamoN
Τετ 05 Νοέμ 2025, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

@leomatos88 περιμένω πως και πως την έμπνευση σου για να την περάσω από τα κιτάπια μου....όλο και κάτι θα σου έρθει , υπάρχει μπόλικο υλικό!!

Α ρε φίλε, είχα δει πριν που έγραψες αυτό:

Κάτι άσχετο...

Μπουκάλια με νερό στα χέρια μου σηκώνω
Κι αυτή είναι χορηγία, δεν έχω άλλο χρόνο.

Και ...
από Equalizer
Τετ 05 Νοέμ 2025, 21:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Τέλος δεν θα υπάρξουν άλλες εξηγήσεις, έχω προειδοποιησει εκατό φορές. Όποιος γουστάρει να λέει αηδιες και να υποστηρίξει τους εγκληματίες εις βάρος του συλλόγου, έφυγε.

Απο εκεί και πέρα ΑΣΧΕΤΑ με το ποιος θα κάνει το γήπεδο, θεωρώ τρομερή κατάντια της κοινωνίας του ΠΑΟΚ, και του ΠΑΟΚτση, να ...
από nunies4
Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Πραγματικά τι ΠΑΟΚ ζούμε εμείς οι 45+.
Δεν τολμουσαμε ούτε να τον ονειρευτούμε.
Δεν φτάνουν τα ευχαριστώ
από Montrealiotis
Παρ 07 Νοέμ 2025, 19:45
Jump to forum
Jump to topic

Το ξέρω ρε… πλάκα εκανα.
Αποτυχημένη από ότι φαίνεται :mrgreen:
από Ιάσονας
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω πως ο Taseos δεν λέει αυτό.
Λέει πως όταν ο ΠΑΟΚ ήταν συμπαθητικός επειδή ήταν αδύναμος και οικονομικά νεκρός, κάποιοι ρόλοι ήταν μεγαλύτεροι, πχ οι κλειδοκράτορες του ΑΣ που δεν άφηναν την ομάδα να καταστραφεί, οι πολιτικοί που θα έκαναν και καλά το κομμάτι τους βοηθώντας την ομάδα όταν δεν ...
από Franky
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 15:10
Jump to forum
Jump to topic

H Iστορία του ΠΑΟΚ πριν τον Ιβάν Σαββίδη?

Μέχρι το 1970 τα ξέρουμε απο δεύτερο χέρι απο οτι έχουν διηγηθεί οι παλαιότεροι. Ήταν κάπως διαφορετική η κατάσταση, ειδικά εφόσον ήταν ερασιτεχνικά τα πράγματα.

Απο τη δεκαετία 80 μέχρι πριν τον Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ ήταν οτι είναι και στα υπόλοιπα ...
από PAOKAPOMONOSMOY
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 17:23
Jump to forum
Jump to topic

Λοιπόν. Πόσα θέλω να γράψω, αλλά θα γίνω κουραστικός. Από τα Τέμπη και κάτω,που χάναμε μόλις μπαίναν οι παίκτες στο αεροπλάνο; Έτσι μας έλεγαν. Από το σφυρατο να φύγουμε; Από ότι καλό υπήρχε πήγαινε στο ποκ; Πάντα ζούσα με πότε θα έρθει ένας να μας οδηγήσει να κατακτήσουμε όλα αυτά που δικαιούμαστε ...
από Γερασίμου
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

Θα φύγω από τα όσα προσέφερε και προσφέρει στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης, τα οποία οι παλαιότεροι ούτε τα ονειρευόμασταν και θα πάω στην προσφορά του στην παραμελημένη από το αθηνοκεντρικό ακόμα και σήμερα κράτος Β. Ελλάδα, στην οποία ήλθε και πήρε χρεωκοπημένες εταιρείες και ξενοδοχεία και έδωσε ζωή και ...
από abc_o_ karpouzas
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 19:40
Jump to forum
Jump to topic

Ρε πόσο λακαμαδες είστε μερικοί...

Μας έδωσε όλους το δικαίωμα να έχουμε...απόψεις...γιατι εάν δεν μας το έδινε θα ειμασταν στημένοι στην ουρά στην...citibanck...

Φτάνει με το παρελθόν δεν το ξεχνάμε αλλά για να έχει σημασία πρέπει να....προσέχουμε...σαν τα μάτια μας το παρόν για να έχουμε μέλλον ...
από TylerDurden
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 16:01
Jump to forum
Jump to topic

Ρε φίλε στο ξαναλέω: ένα κομμάτι όσων έγραψες ήθελα να σχολιάσω, και αυτό έκανα. Δεν έχω υποχρέωση να εκφέρω γνώμη για όλο το κείμενο σου.

Αν πάνω σε αυτό που απομόνωσα θέλει να ξεκινήσει κάποιος άλλη κουβέντα, έχει καλώς, αν δε θέλει επίσης. Φόρουμ είναι.

Και προφανώς για εσένα πρόβλημα ήταν η ...
από Equalizer
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 16:05
Jump to forum
Jump to topic

Ηρεμήστε

Τασεο πρέπει να ηρεμήσεις και εσύ ειδικοτερα. Χάνεις το δίκιο σου μηδενίζοντας και με ακραίες περιγραφές
από Мир
Δευ 17 Νοέμ 2025, 16:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Ο παναθηναϊκός θα πάρει τζαπα γήπεδο σε 2 χρόνια και εμείς θελουμε αν και τυχών βρεθεί κάποια κρατική χορηγία να τιμωρήσουμε τον μοναδικό αιμοδότη της ομάδας και του ΑΣ, καθιστονας την κατασκευή οριακά ή οριστικά μη αποσβέσιμο. Τι ψάχνεται να βρείτε; από όπου και να τους πιάσεις λερώνεσαι.
από eorptol1
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Taseos έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:23 Οχι που θα έκαναν ότι ήθελαν κάτι περίεργοι. Για ιβαν μιλάτε. Είπαμε μη βιάζεστε
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΕΒΡΙΖΑ..... :) :)
από paok_athens_g4
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:26
Jump to forum
Jump to topic

Από τη φώτο φαίνεται τι ταβερνιαρηδες ειναι αυτοί του α.σ....λογικά φοβήθηκαν οτι υα χάσουν τα προνόμια κ τη θεσούλα τους κ κάναν τα παγωνια...έστω κ έτσι , η ουσία ειναι οτι η ομάδα βγήκε απ το αδιέξοδο...αλλά οι συγκεκριμένοι κ κυρίως ο τέρμα δεξιά που σε όλα τα εκτός μοστραριζοταν στη σουίτα της ...
από paok apo epilogi
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 22:33
Jump to forum
Jump to topic

Ημερα μεγαλης ανακουφισης κ χαρας η σημερινη

Το γηπεδο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ θα το κανει αυτος που το αξιζει για την μεχρι τωρα προσφορα του ολα αυτα τα χρονια,ο τεραστιος Ιβαν Σαββιδης.

Το πραξικοπημα κατερευσε κ κατι ανθρωπακια που κουνουσαν μπουκαλια με υφος,τωρα τα εβαλαν στο λοκο τους

Μεγαλε ΠΑΟΚ η ...