Η αναζήτηση βρήκε 949 εγγραφές

Return

από Taseos
Κυρ 28 Δεκ 2025, 20:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

constadine έγραψε: Κυρ 28 Δεκ 2025, 20:41 Ο Πουλακίδας δεν θεωρείται homegrown .
Από όσο ξέρω δεν έχει πάρει ακόμη ελληνικό διαβατήριο .
Έχω δει αγώνες του στο κολέγιο , νομίζω είναι ιδανικός για Ευρώπη .
Νομίζω ακριβώς το αντίθετο.
από Taseos
Κυρ 28 Δεκ 2025, 20:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Αν βέβαια παίξει ο μπαταουλας και πωληθεί θα φωνάζουμε ότι δεν κρατάμε κανέναν γιατί πουλήσαμε αυτόν που έβαζε η ομάδα επειδή οι άλλοι κόστισαν πολυ
από Taseos
Κυρ 28 Δεκ 2025, 23:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Το πορτοκαλί δεν είναι σάιτ του ΠΑΟΚ. Ο σκοπός ίδρυσης του είναι να είναι αντί ολυμπιακό και να βγάζει τα έξοδα του με τους υπόλοιπους απ ότι φαίνεται. Το ότι περνάει ο ΠΑΟΚ αυτά που θέλει είναι παράπλευρη συνέπεια. Εξάλλου ο λαός του ΠΑΟΚ δεν στήριξε ούτε το οπεν ούτε το έθνος. Δεν θα άντεχε και ...
από Taseos
Δευ 29 Δεκ 2025, 11:43
Jump to forum
Jump to topic

Συντονισμενα παντως σημερα το πορτοκαλι, το 24 και το ιν, ονοματισαν ξεκαθαρα οτι ο Τελης ελεγχει τον ομιλο και κατευθυνει τον πολεμο που γινεται απο αυτον προς τον Ιβαν.

Το δε εμετικο που σχολιασα δυστυχως μονο εγω ειναι οτι εγραψε ο βασιλο (πρωτος και καλυτερος στρατιωτης) οτι ο πολεμος ...
από Taseos
Δευ 29 Δεκ 2025, 13:04
Jump to forum
Jump to topic

Καμία ομάδα δεν μπορεί να έχει πανελλήνιο μονοθεματικό σάιτ. Δεν το διαβάσει κανείς. Ποιος διαβάζει το 10; Κάνεις. Το SDNA βγήκε στον αέρα με σκοπό αν ρίξει την παράγκα του γαβρου. Ακόμα και ο ρεπόρτερ του Αρη που εργάστηκαν είπαν ότι και τα λεφτά ήταν καλά και ποτέ δεν είχαν παρέμβαση σε όσα ...
από Taseos
Δευ 29 Δεκ 2025, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω αν ξέχασα να το αναφέρω ως επίλογο στα ποστ μου, αλλά

ΜΟΝΟ ΔΟΞΑ ΤΡΙΛΟΦΟΥ
από Taseos
Δευ 29 Δεκ 2025, 21:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Εντωμεταξύ όταν όλοι αυτοί πήγαιναν μεταγραφή στο βαζελο το τι διαβάζαμε εδώ μέσα για τους παικταράδες και τον τσιγκούνη ιβαν δε λέγεται. Τέτοια αστεία κατάσταση νομίζω δεν παίζει να υπάρχει σε άλλο σύλλογο.
από Taseos
Τρί 30 Δεκ 2025, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

Ερώτηση για όσους ξέρουν; 900 χιλιάδες ευρώ η ΠΑΕ στον ΑΣ τους 4 τελευταίους μήνες λέει το άρθρο. Πόσα έδωσε η ΠΑΕ στον ΑΣ τους πρώτους 8 μήνες του έτους; Πόσα πέρσι; Πόσα πρόπερσι;

Εχει ξεκινήσει να δίνει παραπάνω χρήματα από όσα έδινε παλιά; Αν ναι, γιατί; Υπάρχει κάποια συμφωνία γύρω από την ...
από Taseos
Τρί 30 Δεκ 2025, 18:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Ε το πρώην nikopolis είναι δίπλα στο διαβαλκανικό . Του Μυστακίδη είναι εδώ και καμιά διετία
από Taseos
Τρί 30 Δεκ 2025, 20:54
Jump to forum
Jump to topic

«Κύριοι,

Σε πρόσφατη δημοσίευσή σας αναφέρεται ότι «...βάσει της συμφωνίας που έχει γίνει στο περιθώριο των συζητήσεων για το μνημόνιο της Νέας Τούμπας η ΠΑΕ θα πρέπει να δώσει άλλες 300.000 ευρώ έως τις 31/12 κάτι που σημαίνει ότι ο Ερασιτέχνης βάσει προγραμματισμού περιμένει να γίνει άμεσα και ...
από Taseos
Τρί 30 Δεκ 2025, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Λάθος η ενασχόληση αλλά μάλλον μετά από 7 μήνες αποφάσισαν ότι δεν θα πέφτει κάτω τίποτα.
από Taseos
Τετ 31 Δεκ 2025, 15:48
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα των χορηγιών φαίνεται στο σάιτ του ερεσιτεχνη παναθηναϊκού. Στον ΠΑΟΚ δε φαίνεται τίποτα. Εκεί είναι η διαφορά. Χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό αλλά το καταστατικό τα έσοδα και τα έξοδα του μεγαλύτερου συλλόγου της βορείου Ελλάδος πρέπει να είναι αναρτημένα στην επίσημη σελίδα.
από Taseos
Πέμ 01 Ιαν 2026, 09:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Η τούμπαρα χθες στην αλλαγή του χρόνου είχε πάρτυ βεγγαλικών και δακρύων. Δεν ξέρω τι θα πάρουμε φέτος. Νομίζω το πρωτάθλημα. Αλλά η στιγμή που θα ξηλώσω το καρεκλάκι μου από το ναό ίσως να ναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Καθότι μάλλον χρόνια πολλά στην τούμπαρα μας δεν μπορούμε να ευζηθπυμε φέτος.
100 ...
από Taseos
Παρ 02 Ιαν 2026, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Δεν γίνεται αυτό. Μόνο αν πάει και φτιάξει γήπεδο σε αγορασμένο οικόπεδο. Πχ στην θερμή.
από Taseos
Σάβ 03 Ιαν 2026, 06:23
Jump to forum
Jump to topic

Μια χαρά νόημα είχε. Το κάνεις εκτός πόλης όσο θες και όπως θέλεις. Με τις ανέσεις που θέλεις και δεν δεν έχεις θέμα με χωρητικότητες και όρους δόμησης. Αλλά αφού ο ιβαν αποφάσισε τούμπα, αυτό το θέμα έληξε.κανενα θέμα δεν είδες με υποδομές ούτε στο λιμάνι ούτε στους λαχανόκηπους ούτε στου ...