Νομίζω ακριβώς το αντίθετο.constadine έγραψε: Κυρ 28 Δεκ 2025, 20:41 Ο Πουλακίδας δεν θεωρείται homegrown .
Από όσο ξέρω δεν έχει πάρει ακόμη ελληνικό διαβατήριο .
Έχω δει αγώνες του στο κολέγιο , νομίζω είναι ιδανικός για Ευρώπη .
Η αναζήτηση βρήκε 949 εγγραφές
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Αν βέβαια παίξει ο μπαταουλας και πωληθεί θα φωνάζουμε ότι δεν κρατάμε κανέναν γιατί πουλήσαμε αυτόν που έβαζε η ομάδα επειδή οι άλλοι κόστισαν πολυ
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Το πορτοκαλί δεν είναι σάιτ του ΠΑΟΚ. Ο σκοπός ίδρυσης του είναι να είναι αντί ολυμπιακό και να βγάζει τα έξοδα του με τους υπόλοιπους απ ότι φαίνεται. Το ότι περνάει ο ΠΑΟΚ αυτά που θέλει είναι παράπλευρη συνέπεια. Εξάλλου ο λαός του ΠΑΟΚ δεν στήριξε ούτε το οπεν ούτε το έθνος. Δεν θα άντεχε και ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Συντονισμενα παντως σημερα το πορτοκαλι, το 24 και το ιν, ονοματισαν ξεκαθαρα οτι ο Τελης ελεγχει τον ομιλο και κατευθυνει τον πολεμο που γινεται απο αυτον προς τον Ιβαν.
Το δε εμετικο που σχολιασα δυστυχως μονο εγω ειναι οτι εγραψε ο βασιλο (πρωτος και καλυτερος στρατιωτης) οτι ο πολεμος ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 13:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία ομάδα δεν μπορεί να έχει πανελλήνιο μονοθεματικό σάιτ. Δεν το διαβάσει κανείς. Ποιος διαβάζει το 10; Κάνεις. Το SDNA βγήκε στον αέρα με σκοπό αν ρίξει την παράγκα του γαβρου. Ακόμα και ο ρεπόρτερ του Αρη που εργάστηκαν είπαν ότι και τα λεφτά ήταν καλά και ποτέ δεν είχαν παρέμβαση σε όσα ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν ξέχασα να το αναφέρω ως επίλογο στα ποστ μου, αλλά
ΜΟΝΟ ΔΟΞΑ ΤΡΙΛΟΦΟΥ
ΜΟΝΟ ΔΟΞΑ ΤΡΙΛΟΦΟΥ
- Δευ 29 Δεκ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Εντωμεταξύ όταν όλοι αυτοί πήγαιναν μεταγραφή στο βαζελο το τι διαβάζαμε εδώ μέσα για τους παικταράδες και τον τσιγκούνη ιβαν δε λέγεται. Τέτοια αστεία κατάσταση νομίζω δεν παίζει να υπάρχει σε άλλο σύλλογο.
- Τρί 30 Δεκ 2025, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ερώτηση για όσους ξέρουν; 900 χιλιάδες ευρώ η ΠΑΕ στον ΑΣ τους 4 τελευταίους μήνες λέει το άρθρο. Πόσα έδωσε η ΠΑΕ στον ΑΣ τους πρώτους 8 μήνες του έτους; Πόσα πέρσι; Πόσα πρόπερσι;
Εχει ξεκινήσει να δίνει παραπάνω χρήματα από όσα έδινε παλιά; Αν ναι, γιατί; Υπάρχει κάποια συμφωνία γύρω από την ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Ε το πρώην nikopolis είναι δίπλα στο διαβαλκανικό . Του Μυστακίδη είναι εδώ και καμιά διετία
- Τρί 30 Δεκ 2025, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
«Κύριοι,
Σε πρόσφατη δημοσίευσή σας αναφέρεται ότι «...βάσει της συμφωνίας που έχει γίνει στο περιθώριο των συζητήσεων για το μνημόνιο της Νέας Τούμπας η ΠΑΕ θα πρέπει να δώσει άλλες 300.000 ευρώ έως τις 31/12 κάτι που σημαίνει ότι ο Ερασιτέχνης βάσει προγραμματισμού περιμένει να γίνει άμεσα και ...
Σε πρόσφατη δημοσίευσή σας αναφέρεται ότι «...βάσει της συμφωνίας που έχει γίνει στο περιθώριο των συζητήσεων για το μνημόνιο της Νέας Τούμπας η ΠΑΕ θα πρέπει να δώσει άλλες 300.000 ευρώ έως τις 31/12 κάτι που σημαίνει ότι ο Ερασιτέχνης βάσει προγραμματισμού περιμένει να γίνει άμεσα και ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Λάθος η ενασχόληση αλλά μάλλον μετά από 7 μήνες αποφάσισαν ότι δεν θα πέφτει κάτω τίποτα.
- Τετ 31 Δεκ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα των χορηγιών φαίνεται στο σάιτ του ερεσιτεχνη παναθηναϊκού. Στον ΠΑΟΚ δε φαίνεται τίποτα. Εκεί είναι η διαφορά. Χωρίς να σημαίνει κάτι αυτό αλλά το καταστατικό τα έσοδα και τα έξοδα του μεγαλύτερου συλλόγου της βορείου Ελλάδος πρέπει να είναι αναρτημένα στην επίσημη σελίδα.
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 09:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Η τούμπαρα χθες στην αλλαγή του χρόνου είχε πάρτυ βεγγαλικών και δακρύων. Δεν ξέρω τι θα πάρουμε φέτος. Νομίζω το πρωτάθλημα. Αλλά η στιγμή που θα ξηλώσω το καρεκλάκι μου από το ναό ίσως να ναι μια πολύ δύσκολη στιγμή. Καθότι μάλλον χρόνια πολλά στην τούμπαρα μας δεν μπορούμε να ευζηθπυμε φέτος.
100 ...
100 ...
- Παρ 02 Ιαν 2026, 18:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν γίνεται αυτό. Μόνο αν πάει και φτιάξει γήπεδο σε αγορασμένο οικόπεδο. Πχ στην θερμή.
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 06:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά νόημα είχε. Το κάνεις εκτός πόλης όσο θες και όπως θέλεις. Με τις ανέσεις που θέλεις και δεν δεν έχεις θέμα με χωρητικότητες και όρους δόμησης. Αλλά αφού ο ιβαν αποφάσισε τούμπα, αυτό το θέμα έληξε.κανενα θέμα δεν είδες με υποδομές ούτε στο λιμάνι ούτε στους λαχανόκηπους ούτε στου ...