Αναζήτηση για περισσότερες από 1270 εγγραφές
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καρδίτσα Ιαπωνική-ΠΑΟΚ, 28/12, 13:00, ΕΡΤ2
Τραγική άμυνα
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 14:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καρδίτσα Ιαπωνική-ΠΑΟΚ, 68-72 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
0/2 βολές 100κ τον μήνα παίρνεις ρε Πατρίκ
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καρδίτσα Ιαπωνική-ΠΑΟΚ 68-72,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ναι 350 άτομα
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 16:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Εγώ έλληνες από μικρές ελληνικές ομάδες δε θέλω αν δεν είναι κάτι τρομερό. Αν είναι να πάρεις παίκτες από Παναιτωλικό και λειβάδια, μια χαρά ακαδημίες έχεις.
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 16:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
6 μήνες έχουν γράψει τα πάντα. Δεν τους απαντά κανεισ Έγραψε ένας αρδ σε άσχετο σάιτ απάντηση και υπάρχει ένας πανικός. Το πρόβλημα θα είναι αν τους παραλάβει το open και το ethnos. Που δεν έχουν ασχοληθεί με πολύ χειρότερες επιθέσεις κατά σαββιδη άρα δύσκολα να ασχοληθούν με μέσα τοπικά
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμείς είμαστε τυχεροί γιατί την δεκαετία σαββιδη όλο αυτό το κακό συναπάντημα σε αυτή την πόλη σχεδόν εξαφανίστηκε. Σκέψου ότι υπήρχαν 3 εφημερίδες και δεν υπάρχει καμία. Τι άποψη να διαβάσεις. Σα να κάνεις σάλτο στο 1997
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Τώρα μιλάμε για άτομο που έγραψε ως ληξιπρόθεσμες οφειλές τις υποχρεώσεις από τον ισολογισμό. Μιλάμε για παράκρουση. Ότι βρίσκουν έτοιμο copy paste ούτε ξέρουν τι διαβάζουν. Βαρύγδουπες παπαριες. Είναι εντυπωσιακή πάντως η συνέπεια τους στην παπαρολογια τους το αναγνωρίζω. Να περιμένεις 6 μήνες πότε ...
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟ σε ενάμιση χρόνο θα ρεφάρει τα πάντα από το τζάμπα γήπεδο. Θα έχει έσοδα από ονομασία έσοδα από τις 100 σουίτες. Εχει ψηλωτελειωσει με το ffp. Βρήκε τζάμπα εγκαταστάσεις με 100% έσοδα για την ΠΑΕ. Θα χορτάσει χρήμα
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Νομίζω ακριβώς το αντίθετο.constadine έγραψε: Κυρ 28 Δεκ 2025, 20:41 Ο Πουλακίδας δεν θεωρείται homegrown .
Από όσο ξέρω δεν έχει πάρει ακόμη ελληνικό διαβατήριο .
Έχω δει αγώνες του στο κολέγιο , νομίζω είναι ιδανικός για Ευρώπη .
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 20:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν βέβαια παίξει ο μπαταουλας και πωληθεί θα φωνάζουμε ότι δεν κρατάμε κανέναν γιατί πουλήσαμε αυτόν που έβαζε η ομάδα επειδή οι άλλοι κόστισαν πολυ
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πορτοκαλί δεν είναι σάιτ του ΠΑΟΚ. Ο σκοπός ίδρυσης του είναι να είναι αντί ολυμπιακό και να βγάζει τα έξοδα του με τους υπόλοιπους απ ότι φαίνεται. Το ότι περνάει ο ΠΑΟΚ αυτά που θέλει είναι παράπλευρη συνέπεια. Εξάλλου ο λαός του ΠΑΟΚ δεν στήριξε ούτε το οπεν ούτε το έθνος. Δεν θα άντεχε και ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 11:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Συντονισμενα παντως σημερα το πορτοκαλι, το 24 και το ιν, ονοματισαν ξεκαθαρα οτι ο Τελης ελεγχει τον ομιλο και κατευθυνει τον πολεμο που γινεται απο αυτον προς τον Ιβαν.
Το δε εμετικο που σχολιασα δυστυχως μονο εγω ειναι οτι εγραψε ο βασιλο (πρωτος και καλυτερος στρατιωτης) οτι ο πολεμος ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 13:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Καμία ομάδα δεν μπορεί να έχει πανελλήνιο μονοθεματικό σάιτ. Δεν το διαβάσει κανείς. Ποιος διαβάζει το 10; Κάνεις. Το SDNA βγήκε στον αέρα με σκοπό αν ρίξει την παράγκα του γαβρου. Ακόμα και ο ρεπόρτερ του Αρη που εργάστηκαν είπαν ότι και τα λεφτά ήταν καλά και ποτέ δεν είχαν παρέμβαση σε όσα ...
- Δευ 29 Δεκ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν ξέχασα να το αναφέρω ως επίλογο στα ποστ μου, αλλά
ΜΟΝΟ ΔΟΞΑ ΤΡΙΛΟΦΟΥ
ΜΟΝΟ ΔΟΞΑ ΤΡΙΛΟΦΟΥ
- Δευ 29 Δεκ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ όταν όλοι αυτοί πήγαιναν μεταγραφή στο βαζελο το τι διαβάζαμε εδώ μέσα για τους παικταράδες και τον τσιγκούνη ιβαν δε λέγεται. Τέτοια αστεία κατάσταση νομίζω δεν παίζει να υπάρχει σε άλλο σύλλογο.