Αναζήτηση για περισσότερες από 1373 εγγραφές
- Δευ 01 Ιουν 2026, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Εγώ πάλι εξαρχής πίστευα ότι ούτε μππυντουρηδες έχουν θέση στον ΠΑΟΚ ούτε ο Ρεντζιάς. Και ορθώς έφυγαν. Ας έρθουν απέξω μπασκετανθρωποι. Η ομάδα είναι απούσα 25 έτη από τον χώρο του μπάσκετ. Προσωπικότητες πρωταθλητές δεν έχουμε
- Τρί 02 Ιουν 2026, 10:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Εγώ βασικά είμαι από αυτούς που δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κάτι που δουλεύει έτσι από το 2012, με τα πάνω του και τα κάτω του με τα καλά του και τα κακά του. Πέραν δηλαδή του τεχνικού διευθυντή δεν βλέπω κάτι δραματικό. Αντε να κληθούν να πάρουν ευθύνες και όσοι ήδη πληρώνονται αδρά.
- Τρί 02 Ιουν 2026, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρότζεκτ του γηπέδου θα το τρέξει ο μουτσακης με πολύ μεγάλη εμπειρία τόσο Ελλάδα όσο και εξωτερικό στις κατασκευές, είναι στο δς και είναι και υπεύθυνος στο έργο του 6 προβλήτα. Δεν βλέπω κάποια ιδιαίτερη σχέση με το αγωνιστικό. Και δε νομίζω να υπάρχει καλύτερο άτομο γι αυτή την δουλειά
- Τετ 03 Ιουν 2026, 08:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2026-27
Εγώ λέω άμα είσαι συνδεσμιτες να τα παίρνεις τζάμπα και να φωνάζεις μόνο για μεταγραφές από το πάνω ράφι. Να έχεις απαιτήσεις , να παίρνεις εισιτήρια σε τελικούς κατά προτεραιότητα, γιατί οι υπόλοιποι είναι κορόιδα. Και ποιοι σύνδεσμοι τελικά; Έχει επίσημα συνδέσμους ο ΠΑΟΚ; Και ποιοι είναι αυτοί;
- Τετ 03 Ιουν 2026, 17:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ σκληρό και αληθινό ποστ
- Τετ 03 Ιουν 2026, 17:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέο Γήπεδο
Ε ούτως ή άλλως αν δεν καθυστερήσουν οι άδειες στο ελληνικό δημόσιο σε 9 μήνες θα βγει η άδεια. Μετά έχει μετακόμιση όλων των τμημάτων του ας άλλου, γκρέμισμα με χιλιάδες τόνους μπετόν που θα πληρώσει πάλι ο ΠΑΟΚ να μεταφερθούν με φορτηγά, και μετά θα μπουνε στο έργο.
- Τετ 03 Ιουν 2026, 18:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Αρκετά χαμηλά η μπάλα και σε αυτό το τμήμα. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής.
Καλός ο Alexander, οι υπόλοιποι που ακούστηκαν φαίνονται μέτριοι.
Μετά την επικονωνιακή καταιγίδα περίμενε κανείς και 1-2 παίκτες απο ΝΒΑ. Έστω και περιπτώσεις όπως του Μπεβερλι. Και αυτά για Eurocup, για Ευρωλίγκα ακόμη ...
- Τετ 03 Ιουν 2026, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά έχουν ειπωθεί και από άλλους για χούντες μαφίες αλλά δεν άνοιξε μύτη.
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Δεν χρειάζεται ο λαός του ΠΑΟΚ να ετεροπροσδιοριζεται και να κοιτά τι κάνει ο Ρούλης. Και σας το λέει κάποιος που πιστεύει ότι ο τελης που εμφανίστηκε λίγους μήνες μετά το στραπάτσο άλλων στον ολθ, πιστεύει ότι ο τελης δεν μπήκε ως παγκόσμιος παοκτσης στο μπάσκετ. Εμένα με ενδιαφέρει να πάρω ότι ...
- Πέμ 04 Ιουν 2026, 20:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά αν είναι να δουλέψουμε με βάση όσα ακούγονται ως σοβαρό ευρωπαϊκό κλαμπ ,ας χαθεί η επόμενη χρονιά ,έχοντας μόνο ως στόχους τα βασικά δηλαδή να παίξουμε ευρωπη είτε europa είτε conference, να βγούμε 4αδα και να κυνηγήσουμε το κύπελλο.
Παράλληλα αν όντως τρέξουν τα project των υποδομών ...
- Παρ 05 Ιουν 2026, 13:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
ουτε μια αγγελια στο linkedin ειδα, που τα βρισκουν τα στελεχη?
Υπήρχε πιο εύκολος τρόπος. Αν τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ είχε βάση δεδομένων με το επάγγελμα των κατόχων διαρκείας θα μπορούσε να βρει αναλόγως τι ήθελε βέβαια και ΠΑΟΚτσηδες και στελεχιακό δυναμικό. Το ίδιο μπορεί να αναπτύξει και ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 12:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Σημασία δεν έχει ο χρόνος που θα ανακοινωθούν αλλά το πότε έπιασαν αν έπιασαν δουλειά όσοι ήρθαν ή έρθουν. Από εκεί και πέρα εγώ η μόνη μεγάλη αλλαγή που θα ήθελα αφορά τους γυμναστές τους ιατρούς τους φυσιοθεραπευτές. Μιλάμε για ολική κατάρρευση χωρίς καμία εξήγηση
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Σέβομαι απόλυτα την γνώμη σου αλλά τιμ που ετοιμάσει την ομάδα να παίζει δύο μήνες μπάλαρα και μετά να καταρρέει είναι σύμπτωση μια χρονιά. Οχι πολλές. Από εκεί και πέρα όταν ανακοινώνεις ότι κάποιος τραυματίστηκε αλλά διαβεβαιώνουν ότι δεν είναι κάτι ανησυχητικό και μέτα λείπουν τα 2/3 της ...
- Σάβ 06 Ιουν 2026, 16:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Το ότι αναρτώνται εδώ μέσα λινκ από άρθρα αυτού του τύπου δείχνει πόσο βαθιά έχει μπει ο κόσμος του ΠΑΟΚ σε μια παρατεταμένη αίσθηση μαζοχισμού. Δεν απευθύνομαι στον φίλο που έβαλε το λινκ. Αλλά ρε παιδιά πώς διαβάζετε αυτούς τους περίεργους χαμουτζαιους; Εδώ δεν διαβάζονται οι δικοί μας θα ...
- Κυρ 07 Ιουν 2026, 07:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Γρήγορα αντανακλαστικά οι ενορχηστρωτεσ. Έκανα μια γύρα να δω αντιδράσεις διαβάζω για αυτοφορακηδες και ερωτευμένους με τα ρούβλια.ετσι είναι άμα η σχέση σου με τον ΠΑΟΚ είναι να γράφεις τα σοσιαλ κατά ριπάς και δεν ξέρεις ποιοι είναι αυτοί που ανακοινώθηκαν. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή αλλά ...