Αναζήτηση για περισσότερες από 1373 εγγραφές

Return

από Taseos
Κυρ 24 Μάιος 2026, 19:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ποδόσφαιρο γυναικών: αγώνες & νέα 2025-2026

Να πω και την κακία μου. Οι κοριτσάρες που παίρνουν 3 και εξήντα δεν έψαξαν δικαιολογίες στα άσχημα γεγονότα μπήκαν έπαιξαν και ΑΦΙΕΡΩΣΑΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
από Taseos
Κυρ 24 Μάιος 2026, 20:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ποδόσφαιρο γυναικών: αγώνες & νέα 2025-2026

Μακάρι όλο το τμήμα να το πάρει ο Ιβάν. Δηλαδή, πόσο μπάτζετ έχει, ξέρει κανείς; Να 'ναι 100-200 χιλ.; Λέω πολλά;

Ήδη ο έφορος ευχαρίστησε τον σαββιδη για την έξτρα χρηματοδότηση. Εγώ θέλω Σαββιδης και τελης να τα σκάνε αδρά στον ας και έξτρα. Θέλω έναν ας Παντοδύναμο και μπάσκετ μπάλα βόλεϋ ...
από Taseos
Κυρ 24 Μάιος 2026, 21:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Οπότε βάζει καλάθι η Ρεάλ σηκώνεται το Μαρούσι από τα πανηγύρια στο πόδι. Τρελό γέλιο. Δεν είχα ποτέ ξανά τέτοια εμπειρία ως τρίτος
από Taseos
Κυρ 24 Μάιος 2026, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Το νοίκιασαν αεκτζηδες το νοικιάσαν και οι παναθηναϊκοί. . lol απίστευτο
από Taseos
Κυρ 24 Μάιος 2026, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

george188 έγραψε: Κυρ 24 Μάιος 2026, 22:18 Γι αυτο δεν μ αρεσει σαν φιλοσοφια η Ευρωλιγκα, καθε χρονο σπρώχνουν κ απο καποια ομαδα. Γενικα η Ευρωλιγκα κ το συστημα αυτο κατεστρεψε τον ανταγωνισμο κ τα εθνικα πρωταθληματα, το ελεγα κ θα το λεω ακομα κ οταν μπουμε
Γι αυτό και ο τροπαιούχος παίρνει 2 εκατομμύρια
από Taseos
Δευ 25 Μάιος 2026, 06:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Μήπως γι αυτό απέφευγε ο παίκτης τις προετοιμασίες ; Έκανε μια χρονιά προετοιμασία και γαμηθηκε

Δεν νομίζω πως γαμήθηκε για αυτόν τον λόγο. Ιανουάριο μήνα και είχε ήδη πιάσει τα 2.800 αγωνιστικά λεπτά. Μπορούμε να διανοηθούμε την καταπόνηση που υπέστη το σώμα του ποδοσφαιριστή; Ακόμη και ...
από Taseos
Δευ 25 Μάιος 2026, 07:04
Jump to forum
Jump to topic

Βγαίνει προς τα εξω ότι θα περιμένουμε να τελειώσει το Μουντιάλ για να κατασταλάξουμε σε παίκτες .Μέχρι τότε μάλλον πάμε όπως είμαστε.

Οπως κάθε χρονιά δηλαδή, μεταγραφές 47 Αυγούστου….ανυπομονώ να δω τι μουντιαλικους παίκτες θα χτυπήσουμε.

20 Ιουνίου 2025: Jonjoe Kenny26 Ιουνίου 2025 ...
από Taseos
Δευ 25 Μάιος 2026, 08:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις

Οταν του πει ο ιδιοκτήτης. Η εν πασει περιπτώσει όταν το αποφασίσει ο ιδιοκτήτης . Καλημέρα και σε σένα πορκαρε!!
από Taseos
Δευ 25 Μάιος 2026, 08:30
Jump to forum
Jump to topic

Ολα τα ξέρετε εκτός από αυτό που τελικά ισχύει
από Taseos
Τρί 26 Μάιος 2026, 17:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Μόλις γύρισα από αττική. Για κάποιον που μένει χρόνια Αθήνα είναι δύσκολο να συγκρίνει τις δύο πόλεις. Πλέον νομίζω ότι δεν είναι απλά χαώδης μισθολογικά η διαφορά. Αγγίζει τα έτη φωτός. Μόνο τα μεσαία στελέχη να κινούν τα διαρκείας των ομάδων και οι επιχειρηματίες τις σουίτες μιλάμε για χάος ...
από Taseos
Τρί 26 Μάιος 2026, 18:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει ένα γαματο προπονητικό. Εχει ανακαινίσει περσυ και του λολα . Νοικιάζει και τρίτο. Φτάνει με την διασπορά ψευδών ειδήσεων. Φτάνει
από Taseos
Τρί 26 Μάιος 2026, 18:53
Jump to forum
Jump to topic

Δεν υπάρχει νέο. Το νέο θα γίνει σε έκταση που αγοράστηκε από εταιρία του σαββιδη θα χτιστεί με έξοδα αυτής της εταιρίας. Το αν μετά θα το παραχωρήσει στα πάγια της ΠΑΕ είναι άλλη ιστορία. Η ΠΑΕ έχει ένα πλήρως εξοπλισμένο προπονητικό. Ο λόγος που θέλει ο ιβαν να κάνει νέο είναι για να πάνε στη ...
από Taseos
Τρί 26 Μάιος 2026, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

Ρε είστε καλά; Έχουμε τα θέματα με την ομάδα και ακούμε για το open και τι θέλει να βλεπει ο καθένας; Τι θέλετε να βγαίνει ο Μίνος να λέει τα αθλητικά;

το οπεν το εχει ο προεδρος του ΠΑΟΚ.τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που λεμε?
γιατι όταν έπαιζε λαιβ την φιέστα το στήριξε ο λαός του ΠΑΟΚ ...
από Taseos
Τρί 26 Μάιος 2026, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

Ρε μεγάλε, ο ΠΑΟΚ έχει 3 προπονητικά. Ο σαββιδης με πρωτοβουλία του αγόρασε 180 στρέμματα στην θερμή γιατί θέλει να κάνει μια ενοποίηση όλων των τμημάτων. Πήγε έδωσε 4 εκατομμύρια για να του πρήζετε τα παπαρια ποτέ τελειώσει και πότε θα κόψει τα χόρτα και τι γίνεται με τις άδειες. Η ΠΑΕ δεν είναι ...
από Taseos
Τρί 26 Μάιος 2026, 20:41
Jump to forum
Jump to topic

Να εωτησω κάτι σοβαρά την mod team. Θα έχουμε και δεύτερο καλοκαίρι παρέλαση; Να ξέρουμε άμα είναι να αποχωρήσουμε φάμε δε φάμε μπαν.