Αναζήτηση για περισσότερες από 1373 εγγραφές

Return

από Taseos
Σάβ 23 Μάιος 2026, 17:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ε σιγά 3 δημοσιογράφους έχει το μπάσκετ και τον κλειτο. Και παίζει ο τελευταίος να είναι ο μόνος που ψάχνει και κάνει ρεπορτάζ
από Taseos
Σάβ 23 Μάιος 2026, 20:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Ναι δίνεις 12 εκατομμύρια για να την πεις στον Μυστακίδη. Ετσι διατηρείς σε στην οποία έχεις το 80%. Πραγματικά τα πιστεύετε αυτά που λέτε; Θα σκάσει ο άλλος 12 εκατομμύρια για νέο παίκτη της εθνικής επειδή ήρθε ο τελης ;τι θα έκανε δηλαδή ο τελης σε μια αε που το 80% αν όχι και 88% έχει ένας ...
από Taseos
Κυρ 24 Μάιος 2026, 07:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Μέχρι το 24 ήταν εκεί ο μακαρος. Ποιος τον αντικατέστησε; Η ομάδα από τότε είναι χωρίς ceo και την τρέχει το Μαράκι, δεν είναι τυχαία η ανοργανωσιά. Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την γκοντσαρεβα, απλά δεν είναι αυτή η δουλειά της.

Καλά αν γυρίσουμε στις εποχές Μάκη θα δούμε ότι και τότε όλοι ...
από Taseos
Κυρ 24 Μάιος 2026, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

Σαφέστατα ο ΠΑΟΚ έχει χάσει φετος 2 τίτλους και μια δεύτερη θέση , κάτι φταίει. Προσωπικά θεωρώ ότι και να ανακοινώσουν πάλι μιρλα θα έχει γιατί από αυτούς που σέρνουν τον χορό κανείς δε νοιάζεται για την ουσία. Εξάλλου κάθε άνθρωπος που τοποθετείται δίπλα στον σαββιδη στη διοίκηση υβριζεται και ...
από Taseos
Κυρ 24 Μάιος 2026, 08:51
Jump to forum
Jump to topic

Ο βιερινια δεν έχει κάναν επίσημο ρόλο. Νομίζω περισσότερο είναι συνδετικός κρίκος τολης ομάδας με τον ιβαν . Ηταν ο Μάκης έκραζαν μέρα νύχτα τον Μάκη, ήταν ο Γιώργης έκραζαν τον γιωργη, είναι η Μαρία μέρα νύχτα την Μαρία. Μέχρι και τον αρωνιαδη έβριζαν ένα διάστημα. Τωρα κράζουν τον Παπαμιμίκο. Και ...
από Taseos
Κυρ 24 Μάιος 2026, 09:15
Jump to forum
Jump to topic

Μα δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που στα σοβαρά πιστεύει οτι αν αύριο ανακοινώσει η ΠΑΕ τεχνικό διευθυντή και αλλαγές γενικότερα , θα σταματήσουν να κράζουν. Αφού ο σκοπός πλέον δεν έχει να κάνει ούτε με το αποτέλεσμα.
από Taseos
Κυρ 24 Μάιος 2026, 13:31
Jump to forum
Jump to topic

Είπα να μην ξανά ασχοληθώ αλλά οκ έβαλε ένας φίλος την κατάσταση της ΑΕΚ και με τσίνησε. Φίλε ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή 7/25 έχει 17 εκ υποχρεώσεις και μηδέν μακροπρόθεσμο δανεισμό. Η ΑΕΚ στην ίδια χρήση έχει 105 εκ υποχρεώσεις εκ των οποίων τα 60 φεύγα είναι προμηθευτες! παίρνω τώρα και πληρώνω ...
από Taseos
Κυρ 24 Μάιος 2026, 15:24
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι νομίζω ότι δεν υπήρξε ποτέ θέμα ντελια. Αλλά ακόμη μια γκάφα επικοινωνιακή, την οποία λούστηκε ο ιβαν. Με 34 εκ εισροές από πωλήσεις παικτών. δε βλέπω κανέναν λόγο να πουληθεί ο ντελιας μιας και η μόνη ένεση που χρειάστηκε η ΠΑΕ και δεν πιάνει και στο ffp λογικά ήταν η μετοχοποίηση 3,5 εκ ...
από Taseos
Κυρ 24 Μάιος 2026, 15:31
Jump to forum
Jump to topic

Ειλικρινά, σελίδες επί σελίδων για Σαββίδη χωρίς νόημα.
Ένα πρέπει να εμπεδώσουμε
Αν επαναληφθεί μια φετινή χρονιά του χρόνου, το ξενέρωμα του κόσμου θα είναι πρωτοφανών διαστάσεων.
Δεν ξέρω αν είναι σκακιστής ο Σαββίδης αλλά αν έχει στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα του ΠΑΟΚ σήμερα πρέπει να ...
από Taseos
Κυρ 24 Μάιος 2026, 16:27
Jump to forum
Jump to topic

Σαφέστατα προτιμώ τις ενέσεις μέσω αυξήσεων του παοκ από τις 2. Όμως θεωρώ ως κορυφαίο μοντέλο την περσινή εταιρική χρήση που είχε εισροές 34 εκ από παίκτες και μόλις 3,5 εκ από τον μεγαλομέτοχο. Μακάρι να φτάσω σε σημείο, σχεδόν αδύνατον να πουλάω παίκτες σε όλη την Ευρώπη να έχω 2 ξένους ...
από Taseos
Κυρ 24 Μάιος 2026, 16:50
Jump to forum
Jump to topic

26 εκ ευρώ από εισιτήρια στην τελευταία χρήση ο βαζελος σε 60 εκατομμύρια τζίρο. Για να καταλαβαίνουμε που θα πάνε και αυτοί με το δωρισμένο γήπεδο
από Taseos
Κυρ 24 Μάιος 2026, 17:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ

Πάντως έχει αλλάξει πολύ η φάση. Είμαι στο Μαρούσι παρκάρουν γάβροι και βγαίνουν από τα αυτοκίνητα βγαίνουν και τότε μόνο φοράνε την μπλούζα της ομάδας τους αφού ελέγξουν ότι είναι οκ. Και μιλάμε για 1,5 χλμ από το γήπεδο . Πως καταφέραμε σαν κοινωνία μια γιορτή του αθλητισμού να μη μπορείς να ...
από Taseos
Κυρ 24 Μάιος 2026, 17:32
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως έχει αλλάξει πολύ η φάση. Είμαι στο Μαρούσι παρκάρουν γάβροι και βγαίνουν από τα αυτοκίνητα βγαίνουν και τότε μόνο φοράνε την μπλούζα της ομάδας τους αφού ελέγξουν ότι είναι οκ. Και μιλάμε για 1,5 χλμ από το γήπεδο . Πως καταφέραμε σαν κοινωνία μια γιορτή του αθλητισμού να μη μπορείς να ...
από Taseos
Κυρ 24 Μάιος 2026, 18:06
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει σήμερα η ίδια φάση στην τσιμισκη θα είχε μαχαιριές. Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας.
από Taseos
Κυρ 24 Μάιος 2026, 19:11
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως οι γάβροι πήραν ευρωπαϊκό μέσα στην τζάμπα κλαρίνα και τώρα θα πάρουν στην έδρα της βαζελας ευρωπαϊκό μπάσκετ; Μια ζήλια την έχω είναι η αλήθεια .