Η χειρότερη περίοδος είναι τώρα
ΤΩΡΑ θα ξεδιπλωθεί το μένος και το πάθος για να μην χαλάσει η συνεννόηση που είχε γίνει
ΤΩΡΑ θα βγάλουν τα λυσσακά τους εν είδει εκδίκησης (λες και τους προκάλεσε κανείς σε τίποτα), πάντα με "γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ" (συγγνώμη λίγος εμετός μου ήρθε)
ΤΩΡΑ θα ...
Η αναζήτηση βρήκε 53 εγγραφές
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:42
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 18:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Κάθισα και σημείωσα αναλυτικά τις ΤΕΡΆΣΤΙΕΣ διαφορές
μεταξύ του μνημονίου της επιτροπής που οι ίδιοι έφτιαξαν και ως
άσχετοι όπως είπαν θα έκαναν ότι τους πει η επιτροπή.
Ξαφνικά γίναν ειδήμονες και τα άλλαξαν όλα.....
Για να δούμε τι έγινε λοιπόν:
Α) Να δημιουργηθεί εταιρεία άμεσα με την υπογραφή ...
μεταξύ του μνημονίου της επιτροπής που οι ίδιοι έφτιαξαν και ως
άσχετοι όπως είπαν θα έκαναν ότι τους πει η επιτροπή.
Ξαφνικά γίναν ειδήμονες και τα άλλαξαν όλα.....
Για να δούμε τι έγινε λοιπόν:
Α) Να δημιουργηθεί εταιρεία άμεσα με την υπογραφή ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρίξτε μια ματιά στο κείμενο. Έχει φωτογραφίες και δεν είναι η ώρα να τις ανεβάζω μια μια εδώ
https://www.paokmania.gr/blog/257968-poso-pio-xekathara
Chatgpt αναλύει το προταθέν μνημόνιο, βγάζει αποτέλεσμα 100-0 εις βάρος του ΑΣ σε ο,τι αφορά το πόσο δίκαιο, ισορροπημένο, τίμιο είναι αυτό που ...
https://www.paokmania.gr/blog/257968-poso-pio-xekathara
Chatgpt αναλύει το προταθέν μνημόνιο, βγάζει αποτέλεσμα 100-0 εις βάρος του ΑΣ σε ο,τι αφορά το πόσο δίκαιο, ισορροπημένο, τίμιο είναι αυτό που ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 10:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Γελάω με κάτι αναρωτήσεις είτε πανηλιθίων είτε απλά - με τον νου τους - ψαγμένων σαϊνιών του τύπου "μα καλά, είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι υπέγραψε ο Θανάσαρος ο Κατσαρής οτιδήποτε δεσμευτικό με Μυστακίδη και να παρέδωσαν τώρα μνημόνιο στην πλευρά Σαββίδη;"
Αααααααχαχαχαχαχααχαχα
Εδω αδερφε ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 10:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Το αισχρό τους ύφος με τα γελακια και τις ειρωνίες είναι προσβολή σε ΕΜΑΣ, όλως ακριβώς όλες τους οι πράξεις και δηλώσεις από τον Ιούνιο. Όχι προς τον Σαββίδη
Τη δική μας αξιοπρέπεια προσβάλλουν Ε ΠΙ ΤΗ ΔΕΣ
Είναι τόσο λίγοι και γελοίοι ώστε ούτε καν καταλαβαίνουν τι κάνουν και με πόσο ελεεινά ...
Τη δική μας αξιοπρέπεια προσβάλλουν Ε ΠΙ ΤΗ ΔΕΣ
Είναι τόσο λίγοι και γελοίοι ώστε ούτε καν καταλαβαίνουν τι κάνουν και με πόσο ελεεινά ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Η σιγή κάποιων μονο ΠΑΟΚ και βαρια βαρια δεν ξέρω αν οφείλεται στο ότι μπήκαν σε αυτα τα 10500 τ.μ. που ζητάει η μάνα.
Γιατί η πίτα είναι μεγάλη εκεί .
Η ιστορία ισωςθα το δείξει και αν επιβεβαιωθεί η ξεφτίλα θα ναι μεγάλη για όλους μας . Ελπίζω να μη φτάσουμε εκει, να πρυτανεύσει η λογική και ...
Γιατί η πίτα είναι μεγάλη εκεί .
Η ιστορία ισωςθα το δείξει και αν επιβεβαιωθεί η ξεφτίλα θα ναι μεγάλη για όλους μας . Ελπίζω να μη φτάσουμε εκει, να πρυτανεύσει η λογική και ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι τόσο χαμηλό το iq τους που αδυνατούν να καταλάβουν το προφανές. Με τις γελοιότητες και τις μειοδοτικές προς τον ΠΑΟΚ συμπεριφορές τους, πετυχαίνουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που σκόπευαν. Αντί να χτυπήσουν τον Σαββίδη, έκαναν ακόμη και αυτούς που τελευταία δεν ήταν τόσο υποστηρικτικοί προς ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θα συμφωνήσουν στο δικαίωμα χρήσης του σήματος τους χρόνου ή οπότε λήγει η σύμβαση, πιέζοντας το Σαββίδη είτε να πουλήσει είτε να κάνει ομάδα με άλλο όνομα
Υπογράφοντας έτσι το σχίσμα του συλλόγου, διαλύοντας το ΜΟΝΟ πράγμα που μας κράτησε επί δεκαετίες. Και με φτηνά λόγια + τσατσους θα ...
Υπογράφοντας έτσι το σχίσμα του συλλόγου, διαλύοντας το ΜΟΝΟ πράγμα που μας κράτησε επί δεκαετίες. Και με φτηνά λόγια + τσατσους θα ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι πολύ περίεργος πάντως να δω τι θα κάνουν οι του ΑΣ αν πει ο Ιβάν πως εγώ από του χρόνου πάω Καυταντζόγλειο και δεν με νοιαζει πλέον να κάνω γήπεδο στην Τούμπα.
Ο Μυστακίδης δεν θα πάρει το γήπεδο για να παίζει η ομάδα γυναικών.
Τότε κύριοι;
Εγω ειμαι περιεργος να δω σε ποιο νομο της ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Στη Θύρα 4 της Νέας Τούμπας που θα έχτιζε ο Γιάννης Σαββίδης ορισμένοι θα ζούσαν τις καλύτερες μέρες της ζωής τους. Αντιθέτως, μιας και εμπιστεύονται τον κυρ Θανάση ανεπιφύλακτα, θα αρκεστούν σε εκθέσεις μόδας που θα διοργανώνει η Μαρέβα, σε εκδηλώσεις του Προξενείου των ΗΠΑ για την πτώση του ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Τους έχει ήδη ετοιμάσει καταφύγιο ο Πετμεζάς στην αυλή του σπιτιού του.
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Ξεδωστε!
ΠΑΙΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΉΠΕΔΟ!!!
ΠΑΙΔΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΉΠΕΔΟ!!!
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
ΑΝ ισχύει η συμφωνία και ΑΝ τελικά πάρει το μπάσκετ ο Μυστακίδης παρόλο που ΔΕΝ θα πάρει το γήπεδο του ποδοσφαίρου, είναι να απορείς με πολλά πράγματα. Πάααααρα πολλά. Τόσα που δεν έχω καν τον χρόνο να τα γράψω.
Αναμένουμε τις τελικές ανακοινώσεις και τότε θα δούμε (και θα αξιολογήσουμε φυσικά) τις ...
Αναμένουμε τις τελικές ανακοινώσεις και τότε θα δούμε (και θα αξιολογήσουμε φυσικά) τις ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ το μόνο που εχω να πω είναι οτι η περίοδος αυτή μας (με) αρρώστησε
Και πως ΕΝ ΤΕΛΕΙ όλα καταλήγουν στο οτι φταίμε ΕΜΕΙΣ. Και για τους ελεεινούς παράγοντες, και για τα σκουλήκια που αφήνουμε να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και να επηρεάζουν καταστάσεις και ψυχολογία.
Δεν θα επεκταθω παραπάνω τώρα ...
Και πως ΕΝ ΤΕΛΕΙ όλα καταλήγουν στο οτι φταίμε ΕΜΕΙΣ. Και για τους ελεεινούς παράγοντες, και για τα σκουλήκια που αφήνουμε να κυκλοφορούν ανάμεσά μας και να επηρεάζουν καταστάσεις και ψυχολογία.
Δεν θα επεκταθω παραπάνω τώρα ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Ναι ενταξει οκει καλως ηρθες.
Ξερεις κατι για Ζαφειρη ομως;
Ξερεις κατι για Ζαφειρη ομως;