Η αναζήτηση βρήκε 53 εγγραφές
- Τρί 21 Οκτ 2025, 11:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Απιστευτο οτι η γωγω τσαμπα, ενας φουρναρης και ενας παραγωγος γεωπολιτικης με πτυχιο μαθηματικου θα καταφερουν να φτασουν τον συλλογο σε επιπεδα που ηταν πριν 25 χρονια.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού το είπε ρητά ρε ότι θα περιορίσει τις εγγραφές
Πώς περιμένατε από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα να ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ ο αριθμός των εγγράφων;
Έχετε δει ποτέ μαγαζί να φωνάζει σε δημόσια συνεδρίαση "ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ" και μετά να λέει αχ γιατί δεν έρχεται ο κόσμος;
Τι γελοίες προπαγάνδες ...
Πώς περιμένατε από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα να ΕΚΤΟΞΕΥΘΕΙ ο αριθμός των εγγράφων;
Έχετε δει ποτέ μαγαζί να φωνάζει σε δημόσια συνεδρίαση "ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ" και μετά να λέει αχ γιατί δεν έρχεται ο κόσμος;
Τι γελοίες προπαγάνδες ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ δε γελάω καθόλου με τα όσα βλέπω. Μα καθόλου. Και όσο πάει γίνεται χειρότερο. Ούτε φάπες θα πέσουν ούτε τάπες ούτε γλέντια. Ο ΠΑΟΚ μας είναι στη μέση! Τον έβαλαν στη μέση!
Τα πράγματα είναι τραγικότατα.
Τα πράγματα είναι τραγικότατα.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 12:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουν καταφέρει να διχάσουν τον κόσμο του ΠΑΟΚ, σε μια χρονια που υποτίθεται θα έπρεπε να είμαστε μια γροθιά. Έχουν καταφέρει να γίνουν εμετικοί με την σύνδεσή τους με ενα συγκεκριμένο μέσο της πόλης που κάνει ανελέητο και ύπουλο πόλεμο στην ΠΑΕ, με ανυπόγραφα άρθρα και τακτικές γκεμπελισμού ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακομα θυμαμε τον Ιουνιο οταν αρχησε το θεμα που μας λεγανε εδω μεσα να ηρεμησουμε γιατι "καντε υπομονη εννοειτε θα κανουν συνεντευξη τυπου συντομα και θα εξηγησουν τα παντα" :lol:
Ναι, Παρασκευή θα ήταν όλα ξεκάθαρα. Ούτε καν η Παρασκευή δεν τηρήθηκε....
Το θέμα είναι τι είδαν όλοι αυτοί, τι ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το ξεφτιλίκι δεν ξεπλένεται για τους ΡΟΥΦΣ του Ass Sigma ούτε αν οικοδομήσει ο Μύσταξ το νέο Μαρακανά στην Τούμπα. Εμετική υποκρισία, κρυφτούλι, εξόφθαλμα και απροκάλυπτα πλέον ψέματα.. Δε σώζεται με τίποτα αυτό το πράγμα. Είναι ξεκάθαρο πλέον στα μάτια μου ότι αυτά τα ανθρωπάκια πλέον ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ, με την στάση του λαού του ΠΑΟΚ, ντρέπομαι που είμαι μέρος του. Παίζουν παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας μας και διαχειρίζονται την περιουσία μας, σαν να είναι το σπίτι τους, κι εμείς δεν κάνουμε τίποτα για να προστατεύσουμε την ομάδα μας. Θα ντρεπόμουν περισσότερο αν ήμουν οργανωμένος.
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).
Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το ποιος θα κάνει το γήπεδο δεν κρίνεται από 5-10 περίεργους.
Ή θα αλλάξει το ΔΣ και θα προχωρήσει ο Ιβάν ή θα γίνει μεγαλύτερο deal με ταυτόχρονη μεταβίβαση της ΠΑΕ στον Τέλη, ή δε θα γίνει τίποτα.
Ο Ιβάν δε θα κάνει το γήπεδο με εχθρικό ΑΣ γιατί δε θα συμφωνήσουν ποτέ στα υπόλοιπα 200 πράγματα ...
Ή θα αλλάξει το ΔΣ και θα προχωρήσει ο Ιβάν ή θα γίνει μεγαλύτερο deal με ταυτόχρονη μεταβίβαση της ΠΑΕ στον Τέλη, ή δε θα γίνει τίποτα.
Ο Ιβάν δε θα κάνει το γήπεδο με εχθρικό ΑΣ γιατί δε θα συμφωνήσουν ποτέ στα υπόλοιπα 200 πράγματα ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Από την αρχή της ιστορίας, πολλά πράγματα δεν μου κολλάνε.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά είτε στον ΑΣ είναι όλοι τους εξαιρετικοί ηθοποιοί σε επίπεδο για όσκαρ, είτε η ενημέρωση που έχουμε από ορισμένες πλευρές είναι τουλάχιστον ελλιπής (για να μην πω κάτι άλλο).
Τελευταίο παράδειγμα αυτό που έγινε πριν ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Συνεχίζεται ο θίασος με νέα παράσταση.
Δεν ξέρεις ποιον και τι να εμπιστευτείς, πλέον. Η υπόληψη τους ψάχνει διέξοδο μπας και σωθεί από μόνη της.
Καλά καλά δεν βγάζουν άκρη μεταξύ τους και θέλουν να έχουν και τα ηνία ενός ολόκληρου συλλόγου.
Που είστε ρε "βαριά βαριά";
Ειλικρινά σας αρέσει ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δείτε τη εκπομπή των παιδιών του Μάκη για να κατλάβετε τι παίζει.
Πού το βρίσκουμε αυτό φίλε;
Στην έγκριτη σφίνα :D :D
https://www.youtube.com/watch?v=1i_GnzruKk4
Να σε ευχαριστήσω φίλε που έβαλες αυτήν την εκπομπή εδώ και μπόρεσα και την είδα. Βλέπεις δυο ανθρώπους να λένε τη λέξη ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 17:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αντιλαμβάνομαι πλήρως τα αδέρφια που εκφράζουν ανησυχίες λόγω της 3 έτους σιγής του Ιβάν για το γήπεδο.
Ωστοσο όταν χρειάστηκε, παρουσίασε το μνημόνιο προς το ΑΣ με πάρα πολλές λεπτομέρειες λίγες μέρες μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του Τέλη.
Αυτό σημαίνει ότι γινόταν φουλ η προεργασία.. Είχε ...
Ωστοσο όταν χρειάστηκε, παρουσίασε το μνημόνιο προς το ΑΣ με πάρα πολλές λεπτομέρειες λίγες μέρες μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος του Τέλη.
Αυτό σημαίνει ότι γινόταν φουλ η προεργασία.. Είχε ...
- Τρί 21 Οκτ 2025, 18:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Προτού ακόμα με σηκώσει στην αγκαλιά του, ο πατέρας μου πήγαινε και έβαζε πέτρες στο γήπεδο της Τούμπας.
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέραμε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία στον δρόμο που ...
Επειδή στην αλάνα που παίζαμε μπάλα λόγω ραδιοφώνου τις Κυριακές που είχε μεταδόσεις αγώνων, δεν ξέραμε άλλη ομάδα πλην γαύρου και βάζελου (ούτε καν την αεκ), με έβαλε βαθμιαία στον δρόμο που ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 07:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρεντίκολα. Αυτή η λέξη θα τους συνοδεύει μια ζωή.
Ελπίζω να θυμούνται αυτή την περίοδο όλοι όταν ο Τσετσένος Ιγκνατίεβιτς θα κάνει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Να θυμούνται όλοι τη συνεισφορά και του ΑΣ και κάποιων παρακείμενων. Πλέον όλα θα είναι γραμμένα και ο καθένας θα βγάζει τα συμπεράσματά ...
Ελπίζω να θυμούνται αυτή την περίοδο όλοι όταν ο Τσετσένος Ιγκνατίεβιτς θα κάνει τα εγκαίνια του νέου γηπέδου. Να θυμούνται όλοι τη συνεισφορά και του ΑΣ και κάποιων παρακείμενων. Πλέον όλα θα είναι γραμμένα και ο καθένας θα βγάζει τα συμπεράσματά ...