Η αναζήτηση βρήκε 242 εγγραφές
- Παρ 19 Δεκ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 21/12-19:30, NovasportsHd
Ζίλε σώσε μας
- Παρ 19 Δεκ 2025, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Διαβάζω τα σχόλια και νομίζω έχουμε τον Φαν Μπάστεν στην ομάδα.
Μακάρι να είναι το παιδί αλλά η λογική λέει από 1/1 θα παίζει ο πιο έτοιμος να δώσει βαθμούς Γερεμέγεφ και θα σκίζετε όλοι πάλι τον κακό Ρουμάνο και τον ΠΑΟΚ που τρώει τα παιδιά του επειδή λέγε λέγε τον κάναμε ήδη παικταρά το μικρό.
Μακάρι να είναι το παιδί αλλά η λογική λέει από 1/1 θα παίζει ο πιο έτοιμος να δώσει βαθμούς Γερεμέγεφ και θα σκίζετε όλοι πάλι τον κακό Ρουμάνο και τον ΠΑΟΚ που τρώει τα παιδιά του επειδή λέγε λέγε τον κάναμε ήδη παικταρά το μικρό.
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 21/12-19:30, NovasportsHd
Ανανέωση Τάισον χθες
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Μεγάλη εμφάνιση που δεν περίμενα.
Θέλει ενδυνάμωση αλλά πολύ καλός
Θέλει ενδυνάμωση αλλά πολύ καλός
- Δευ 22 Δεκ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Θεωρώ λίγο υπερβολικό το σχόλιο και δε χρειάζεται να σκάσουμε το Μύθου
Έχουμε πολλά ματς και θα πάρει και χρόνο και πολλά αλλα
Σουρμ το εχω πει πολλακις. Αν ειναι να φερω ξενο, ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Οχι αλλοι μουργκ γερεμεγιεσ κλπ. Εχω την καλυτερη ακαδημια στην χωρα. Οι ξενοι μου να ειναι ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 25. Κωνσταντίνος Θυμιάνης
Δέκα χρόνια είναι ο Ράζβαν στην ομάδα, ακόμα να μάθουμε ότι δημόσια ΠΑΝΤΑ θα πει κάτι για να ανεβάσει τους παίκτες του? Πάντα όμως.
Ακόμα τον παίρνετε τοις μετρητοίς σε κάτι τέτοια?
Ο Ράζβαν είναι ικανός να δηλώσει αύριο ότι ο Τσάλοφ δουλεύει πολύ και είναι από τα καλύτερα συμμετοχικά φορ που είχε ...
Ακόμα τον παίρνετε τοις μετρητοίς σε κάτι τέτοια?
Ο Ράζβαν είναι ικανός να δηλώσει αύριο ότι ο Τσάλοφ δουλεύει πολύ και είναι από τα καλύτερα συμμετοχικά φορ που είχε ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω και βασικό στόπερ θέλω και Μήτογλου αν είναι ελεύθερος. Ο Λόβρεν δεν ξέρω τι θα απογίνει, κοιλικούς σε αυτή την ηλικία δύσκολα τα πράγματα.
Αριστερά Γιαννούλη θα είναι το ιδανικό, δεξιά δεν πιστεύω στο ελάχιστο στο Σάστρε αλλά αν χρειαστεί υπάρχει και ο Κετζόρα για κάποια ματς.
Αριστερά Γιαννούλη θα είναι το ιδανικό, δεξιά δεν πιστεύω στο ελάχιστο στο Σάστρε αλλά αν χρειαστεί υπάρχει και ο Κετζόρα για κάποια ματς.
- Πέμ 25 Δεκ 2025, 14:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Γιακουμάκης ξέρει ότι αυτά τα λεφτά στην Ευρώπη αποκλείεται να τα ξαναβρεί, αν θέλει να κάτσει προφανώς θα αρκεστεί σε λιγότερα άλλος θα ξαναπάει Μεξικό να τον μισούν οι συμπαίκτες του.
Εγώ νομίζω θέλει να κάτσει
Εγώ νομίζω θέλει να κάτσει
- Παρ 26 Δεκ 2025, 15:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Πόσα πρέπει να δώσει για να γουστάρεις?miketoumba88 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:01 Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καρδίτσα Ιαπωνική-ΠΑΟΚ 68-72,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Οι καινούριοι πρέπει να παίξουν να βρουν ρυθμό, αν δεν παίξουν με Ιαπωνική με ποιον θα παίξουν 30 λεπτά, με το ρουλη και την Μπιλμπάο?
Και να χάναμε σήμερα, στο πρόγραμμα θα ήταν
Και να χάναμε σήμερα, στο πρόγραμμα θα ήταν
- Δευ 29 Δεκ 2025, 16:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι άκουσα ότι τον Ινγκανσον θέλουν να τον διώξουν από Παναθηναϊκό. Θεωρώ πως είναι περίπτωση Γερεμεγεφ κι αυτός. Συν το ότι τον ξέρει καλά ο Λουτσεσκου και το ανάποδο. Αναρωτιέμαι αν το σκέφτονται στην ΠΑΕ αν και ο τρόπος που έφυγε και ήρθε αργότερα Ελλάδα προβληματίζει. Αγωνιστικά όμως έχει ...
- Τρί 30 Δεκ 2025, 15:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τσαλοφ θα φύγει μόνο αν θελήσει ο ίδιος να φύγει από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο.
Να λέμε ότι δε φεύγει επειδή δε θέλει ο προπονητής είναι ανέκδοτο παιδιά
Να λέμε ότι δε φεύγει επειδή δε θέλει ο προπονητής είναι ανέκδοτο παιδιά
- Τετ 31 Δεκ 2025, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το πράγμα με Λυρατζη έχει κουράσει. Το παιδί δεν παίζει ούτε στις Σέρρες που πάει καρφί για β εθνική. Οσο για Τζιμα μια χαρά λεφτά πήραμε και μια χαρά Ζαφειρης έρχεται
Βεβαια ο Λυρατζης ανετα επαιζε στα τωρινα μπακ που εχουμε και αυτο δεν ειναι κομπλιμεντο
Ρε πλάκα κάνετε, μέρες ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλιστα
Άρα ο γκολτζής Βάργκας των 20+ γκολ επι σειρά ετών θα μπορούσε να είναι εδώ πρώτη του μηνός αντί του τέταρτου φορ του Έκτου βαζελου
Καλή χρονιά να έχουμε και να τρώμε λιγότερο γλέντι απ τους ΑΡΔ ΜΑΣ!!!
εισαι εμμονικος.
Θέλαμε τον Βάργκας και δεν το ξέραμε ? Όπως θέλαμε τον ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι, δεξί μπακ μετά το στόπερ είναι η μεγαλύτερη τρύπα. Αριστερά έστω Τέιλορ, δεξιά πίσω από Κένι δεν έχουμε κανένα, ο άλλος το παράτησε το σπορ δε θυμάται πότε έκανε σπριντ τελευταία φοράDio-4 έγραψε: Πέμ 01 Ιαν 2026, 19:04 Κόλκας λέει οπισθοχωρεί του εξτρέμ, και μετά τον κεντρικό αμυντικό θα πάμε για δεξί μπακ.