Η αναζήτηση βρήκε 23 εγγραφές

Return

από Alastor
Κυρ 06 Ιούλ 2025, 09:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Απο αυτα που ειδα,πολυ σοφτ για κεντρικο χαφ σε ομαδα λουτσεσκου, θα μου κανει μεγαλη εντυπωση αν ερχεται για κεντρικη δυαδα χαφ. Θα ελεγα πως αν τον κλεισουμε, για δεκαροεξτρεμ τον προοριζουν
από Alastor
Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

pagotatzis έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 22:11 Καλωσόρισες πρόεδρε
Το πρώτο που θέλουμε να κάνεις ειναι να διώξεις αυτό το βόθροπολης από την Τούμπα μας !
Να αγιασει το πληκτρολογιο σου. Δεν γινεται αλλο με αυτο το απεχθες μεσο,ο δουρρειος ιππος της πολης
από Alastor
Τετ 09 Ιούλ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

paokspren έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 21:57 Η μεσοεπιθετική μας γραμμή είναι λίγο άρρωστη για Ελλάδα. :lol:

Zivkovic - Κωνσταντέλιας - Ivanusec
Despodov - Πέλκας - Taison

Α πα πα.
Και τα φορ να συμπεριλαμβανες παντως, ετσι θα φαινοταν η επιθετικη μας γραμμη παλι :lol:
από Alastor
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Πω, αντί για συνεργασίες έχουμε όντως πόλεμο.
Θα ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό αλλά, δέν γαμείς, ΠΑΟΚ είσαι.
Αυτό το σπαθί πρέπει κάπου να χρησιμεύσει γμτ.
<<Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει>>

Η αληθεια ειναι οτι με τον τροπο που ...
από Alastor
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ακπομ ειναι ενα πολυ τιμιο φορ το οποιο επιασε το πικ του πριν παει Αγιαξ γιατι του κατσαν καποια καλα νουμερα γκολ στην μιντλεσμπρο κυριως λογω γκολ απο πεναλτυ και κεφαλιες. Μπορει να εβαλε 20 γκολ 10 με πεναλτυ και 8 με κεφαλιες

Αν ειναι να πληρωσουμε την υπερτιμημενη αξια του Ακπομ στον Αγιαξ ...
από Alastor
Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

tonipap801 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:55
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 21:08 Κλείνει Βραζιλιάνος φορ που ακούστηκε τούτη τη μεταγραφική περίοδο..!!
κλείνει γενικά ή κλείνει σε εμας ???

Κλεινει το ταβερνακι που ειχε στο Σαο Παολο, δυστυχως δεν εβγαινε οικονομικα
από Alastor
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 22:09
Jump to forum
Jump to topic

Εγω θα πω πως και οι κορυφαιες ομαδες κανουν μεταγραφες βασικων και μη , 31 αυγουστου.

Εχουμε σχεδον εναμιση μηνα μπροστα. Εγω δεν μπορω να πω αν αργησαν η οχι. Ολα εκ του αποτελεσματος κρινονται.

Περσι το προβλημα δεν ηταν οτι αργησαν ντε και καλα,αλλα αυτοι που εντελει εφεραν ηταν σαβουρα επι τω ...
από Alastor
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ντελιας Ζιφκοβιτς νομιζω ειναι οι μονοι αναντικαταστατοι στην ομαδα μας αυτη την στιγμη

Πολυ κακο timing, ελπιζω να μην ισχυει. Αν και βεβαια τα λεφτα δεν ειναι και λιγα και αν ηθελε ο παικτης εξαρχης για το βημα παραπανω,δεν μπορεις να κανεις πολλα

Οτι και να γινει , εγω 1 Σεπτεμβριου θα κανω ...
από Alastor
Παρ 25 Ιούλ 2025, 00:08
Jump to forum
Jump to topic

Συνεχίζει να μη βγάζει πολύ νόημα η όλη ιστορία και η πληροφόρηση που έχουμε είναι σίγουρα λειψή.

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Ιβάν δεν ήξερε τι αντιδράσεις θα προκύψουν, άσχετα με το τι μπορεί να του είπε ο περίγυρος. Είχε μάλιστα μόλις ορίσει τον Βιερίνια για σύμβουλο του....

Από εκεί και πέρα ...
από Alastor
Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Το μνημονιο με Μυστακιδη το οποιο δεν εχουμε ιδεα ακομα τι περιεχει προλαβαν και το διαβασαν και το υπεγραψαν.

Του Σαββιδη δεν εχουν προλαβει ακομα....μαλιστα
από Alastor
Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ που θα μιλαει με δηλωσεις και οχι διαρροες οπως ισχυριζεται,ακομα δεν μας εχει ενημερωσει εδω και εναμιση μηνα ποιοι ηταν οι οροι συμφωνιας με Μυστακιδη

Το παιζουν διαφανεις και θεματοφυλακες του ΠΑΟΚ ενω κινουνται πιο μουλοχτα και υποκεινουμενα απο πολιτικο γραφειο
από Alastor
Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:02
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω τι μπορεί να προσφέρει και τι θα προσφέρει στο μέλλον ο Τέλης.

Προς το παρόν την έχει γαμήσει την ομάδα σε χρονιά επετειακή. Τα πρώτα δείγματα αποδείχθηκαν δήγματα.

Κανενας Μυστακιδης δε φταιει. Αυτος ειπε θελω να φτιαξω το γηπεδο οριστε τα λεφτακια μου.

Οι χειρισμοι ΑΣ και Ιβαν ...
από Alastor
Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:41
Jump to forum
Jump to topic

Ρε τον Σαββίδη φράγκο δεν βαζει στον ΠΑΟΚ. Τα λεφτά στον ερασιτέχνη, στις μελέτες του γηπέδου και στο αθλητικό κέντρο είναι λεφτά μονόπολης

Μαλλον το μνημονιο του Μυστακιδη ειναι μνημονιο μονοπολης εντελει. Ολο για αυτο ακουμε και ολο τιποτα δεν μαθαμε γυρω απο αυτο.

Επισης ο Μυστακιδης δεν ...
από Alastor
Τετ 30 Ιούλ 2025, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ηταν δικαιο εγινε πραξη.

Οι δηλωσεις του Ντελια ολο το ζουμι.

Και καποιοι δυστυχως στεναχωρεθηκαν σημερα με την ανανεωση και δεν ειναι μονο οι του ΠΟΚ
από Alastor
Παρ 01 Αύγ 2025, 20:18
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ εχει κανει προσυμφωνο συνεργασιας ανεργερσης γηπεδου εδω και σχεδον δυο μηνες με Μυστακιδη και ακομα ο λαος δεν ξερει τι και πως συμφωνηθηκε.

Μιλαμε για ενα ιστορικο εργο το οποιο , αν και θα πρεπε να ειναι το νουμερο ενα θεμα αναφορας , δεν εχουν πει λεξη

Αν δεν ειναι αυτο δολοπλοκιες και ...