Η αναζήτηση βρήκε 107 εγγραφές
- Δευ 25 Αύγ 2025, 08:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Οτι λεει ο ρενε και ακομα παραπανω...Δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει αυτος ο παικτης στον ΠΑΟΚ 100 χρονια να το παλευουμε. Ειναι τοσο κοντρα ρολος αυτο που του ζηταμε που του εχει μαμησει τη ψυχολογια σε αφορητο βαθμο κατι που κανει μπαμ στη γλωσσα του σωματος του και στο παιχνιδι του. Υπαρχει μια ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Στο μεταξύ στην Πράγα το κλίμα είναι άκρως εχθρικό εναντίον του παίκτης, οι οπαδοί ζητούν να τον καρφώσουν στη Β ομάδα και δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί εις βάρος του. Αυτό το εξάμηνο πως θα προστατέψουμε τον παίκτη από δολιοφθορές σε βάρος του που μπορεί να στοιχίσουν ακριβά για τον ίδιο ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Μόλις δύο χρόνια πήρε στον Λουτσέσκου.Ettien26 έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:01 Εχω γράψει πολλές φορές ότι όταν βρεθεί τρόπος να παίζουν μαζί στην εντεκάδα Ντέσπο και Ζιφκο θα δούμε ωραία πράγματα.
- Παρ 29 Αύγ 2025, 01:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 27. Magomed Ozdoev
Κλασικά κανείς δε θα γράψει εδώ αλλά τακτικά κάνει ακόμα ένα απίθανο παιχνίδι
- Παρ 29 Αύγ 2025, 07:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανύπαρκτος και χθες.
Ελπίζω να βρεθεί ομάδα έστω και στο 90+
Ελπίζω να βρεθεί ομάδα έστω και στο 90+
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 22:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι παραπανω κανει ο Ρωσος που δεν θα μπορουσε να το κανει ο Μυθου; Μπηκε σημερα παλι εκανε 1-2 φασεις κατι περιεργα πασαρε πισω ή εκανε χορευτικα στη περιοχη και χαλουσε η επιθεση. Εκανε και μια καλη κεφαλια στο κεντρο του γηπεδου και κρατησαμε κατοχη για ωρα τοτε. Αλλα σε γενικες γραμμες δεν ...
- Κυρ 14 Σεπ 2025, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Ωραίος
Αρκετά ώριμο παιχνίδι
Εξαιρετικός με το σώμα
Κινητικός
Καλή τεχνική σε κοντρόλ και πάσες (εκτός από τη μια φορά που του δόθηκε η μπάλα στην περιοχη...)
Συμφωνώ απόλυτα, και το έχω πει κατ επανάληψη, το πρόβλημα με τους φορ στον ΠΑΟΚ δεν είναι ατομικό αλλά... συστημικό.
Σε κάθε ...
Αρκετά ώριμο παιχνίδι
Εξαιρετικός με το σώμα
Κινητικός
Καλή τεχνική σε κοντρόλ και πάσες (εκτός από τη μια φορά που του δόθηκε η μπάλα στην περιοχη...)
Συμφωνώ απόλυτα, και το έχω πει κατ επανάληψη, το πρόβλημα με τους φορ στον ΠΑΟΚ δεν είναι ατομικό αλλά... συστημικό.
Σε κάθε ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Ειπες οτι αφησες πισω τα περσινα(αρνητικοτητα,νευρα κλπ) και σημερα κατεβασες αυτη την ενδεκαδα?Γιατι?
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Γενικά όταν ένας προπονητής λέει αναλαμβάνει την ευθύνη μιας εξευτελιστικης ήττας τι ακριβώς εννοεί;
Και στα ποσά "αναλαμβάνω την ευθύνη" έχουμε πραγματική ανάληψη ευθύνης;
Και στα ποσά "αναλαμβάνω την ευθύνη" έχουμε πραγματική ανάληψη ευθύνης;
- Τετ 17 Σεπ 2025, 19:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Καπετάνιο το πλοίο έμπαζε νερά σήμερα κι εμείς προσπαθούσαμε με τους κουβάδες να το σώσουμε απ'το να βυθιστεί. Ελπίζω το σημερινό να λειτουργήσει ως ηλεκτροσόκ και να δούμε άλλη νοοτροπία, αλλιώς τα σύννεφα θα πυκνώσουν επικίνδυνα. Δεν είναι ότι απλά χάσαμε ένα παιχνίδι, είναι η τραγική νοοτροπία με ...
- Τετ 17 Σεπ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλοι πήγαν για πενταήμερη σήμερα για να φάνε σουβλάκια, απαράδεκτοι! Και πρώτος ο Λουτσέσκου, κρίμα γιατί επειδή έχει δει ότι η Λιβαδειά φέτος δεν μασάει πίστευα ότι θα πάει υποψιασμένος!!
Κακή βραδιά που δεν ξεπλένεται εύκολα
Κακή βραδιά που δεν ξεπλένεται εύκολα
- Τετ 17 Σεπ 2025, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Την μεγαλυτερη ευθυνη σημερα την εχει εσυ..Καμια προετοιμασια για το ματς,λες και πηγαμε 5ημερη!!!
Ωρες ωρες ρε φιλε λες και βρικσεσαι εκτος τοπου και χρονου κατεβαζεις την ομαδα!!!
Ωρες ωρες ρε φιλε λες και βρικσεσαι εκτος τοπου και χρονου κατεβαζεις την ομαδα!!!
- Τετ 17 Σεπ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Σόρυ αλλά αν σε τέτοιο ματς με το σκορ στο 2-1 στο ημίχρονο οι παίκτες μου που υποτίθεται ότι πρέπει να σκιστούν για να δείξουν ότι αξίζουν να πάρουν παραπάνω χρόνο συμμετοχής θα ήμουν εντελώς απογοητευμένος
Καλά όλα τα υπόλοιπα τακτική φυσική κατάσταση και δε ξέρω γω τι άλλο αλλά η εμφάνιση που ...
Καλά όλα τα υπόλοιπα τακτική φυσική κατάσταση και δε ξέρω γω τι άλλο αλλά η εμφάνιση που ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
μπηκες και ειδαμε σεντρα της προκοπης. Στημενα καλα. Αλλα για πολλους δε κανεις.
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 23:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοιμώμενος στον πάγκο σε ένα ακόμα παιχνίδι.
Μηδέν ευελιξία και επίδραση στην ροή του παιχνιδιού όταν στραβώνει το παιχνίδι. Ένα ανούσιο passing game γύρω γύρω όλοι με καμμία αλλαγή τακτικής και σχεδιασμού. Με ένα φορ μέχρι ο ήλιος ν'ανατέλλει από την δύση, γιόμες μπας και πάρει κάποιος κεφαλιά και ...
Μηδέν ευελιξία και επίδραση στην ροή του παιχνιδιού όταν στραβώνει το παιχνίδι. Ένα ανούσιο passing game γύρω γύρω όλοι με καμμία αλλαγή τακτικής και σχεδιασμού. Με ένα φορ μέχρι ο ήλιος ν'ανατέλλει από την δύση, γιόμες μπας και πάρει κάποιος κεφαλιά και ...