Ενώ τις προηγούμενες χρονιές που δεν ήμασταν θολωμένοι έχουμε γράψει δυο τριαροτεσσάρες από το Μεντιλίμπαρ.
Εγώ θα πρότεινα να ζητήσουμε κανά μήνα αναβολή.
Μέχρι να γεμίσουν μπαταρίες.
Ας ξαναπαίξουμε το Νοέμβριο.
Σα δε ντρεπόμαστε , 21 Σεπτεμβρίου και να συζητάμε αναβολές.
Η αναζήτηση βρήκε 182 εγγραφές
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 10:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Τώρα διάβασα ότι ξεκινήσαμε με ΜΟ ηλικίας τα 32. Για πιο ποδόσφαιρο και πια ομάδα συζητάμε τώρα; 10 χρόνια πίσω από το κανονικό ποδόσφαιρο είμαστε .
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο ΠΑΟΚ παίζει καλά με τα τελευταία 2 αποτελέσματα να είναι 4-1 ήττα από την Λιβαδειά (η οποία επίσης έπαιζε με την 2η ομάδα) και 0-0 μες την Τούμπα απέναντι σε μια ομάδα με 2 ήττες σε 3 ματς τότε πραγματικά δεν θέλω να φανταστώ τι θα γίνει αν ξεκινήσουμε να μην παίζουμε καλά.
Αυτό που φαίνεται ...
Αυτό που φαίνεται ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 12:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να το κάνεις που είχαμε κατοχή και το ότι κάναμε 3-4 καλές ευκαιρίες...και απορώ που κάποιοι ήταν και ευχαριστημένοι με αυτό. Ήμαρτον με το Αγρίνιο παίζαμε στην Τούμπα όχι με την Μπάγιερν. Γι' αυτό χρειάζεται και ο φορ - παστελωτής που θα κάνει γκολ την μια φάση.
Λάθος επίσης του Λουτσέσκου που ...
Λάθος επίσης του Λουτσέσκου που ...
- Κυρ 21 Σεπ 2025, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Περίμενα να πέσουν οι σφυγμοί για να αφήσω κι εγώ ένα σχόλιο…
Δεν μου αρέσει να λέω ,τα λέγαμε το καλοκαίρι κλπ ,τώρα είναι το θέμα τι γίνεται..Η άποψη μου γνωστή ,η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρυσι ,αλλά δεν βλέπω καμία σοβαρή ενίσχυση της ,για να διεκδικήσει τίτλους η πορεία στην Ευρώπη…
Το μέσο ...
Δεν μου αρέσει να λέω ,τα λέγαμε το καλοκαίρι κλπ ,τώρα είναι το θέμα τι γίνεται..Η άποψη μου γνωστή ,η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρυσι ,αλλά δεν βλέπω καμία σοβαρή ενίσχυση της ,για να διεκδικήσει τίτλους η πορεία στην Ευρώπη…
Το μέσο ...
- Δευ 06 Οκτ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Προσωπική μου άποψη είναι ότι στο γκολ την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο κετζιορα και η λανθασμένη συμπεριφορά του να μείνει πλαγιάσει δεξιά.
Παρακάτω είναι έξι στοπ καρέ από το ξεκίνημα την φάσης και πώς καταφέραμε να δώσουμε ένα πολύ εύκολο γκολ, χωρίς ο αντίπαλος να κάνει τίποτα το αξιοσημείωτο ...
Παρακάτω είναι έξι στοπ καρέ από το ξεκίνημα την φάσης και πώς καταφέραμε να δώσουμε ένα πολύ εύκολο γκολ, χωρίς ο αντίπαλος να κάνει τίποτα το αξιοσημείωτο ...
- Δευ 06 Οκτ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Θα τα γράψω τηλεγραφικά:
α) Οκτώβρης, ΠΑΟΚ, Λουτσεσκου -οποιος κατάλαβε καταλαβε-
β) Τάισον έχεις αρχίζει και κουράζεις με τα χαζά σου, κ ας πέρασε χθες στα ψιλά...χειρονομίες και μαγκιες σπίτι σου...
γ) η φάτσα του φαλακροκοτσιδα που γυρνούσε μόνος στην 4 όλα τα λεφτά...φτάνει πια αυτή η αηδία ...
α) Οκτώβρης, ΠΑΟΚ, Λουτσεσκου -οποιος κατάλαβε καταλαβε-
β) Τάισον έχεις αρχίζει και κουράζεις με τα χαζά σου, κ ας πέρασε χθες στα ψιλά...χειρονομίες και μαγκιες σπίτι σου...
γ) η φάτσα του φαλακροκοτσιδα που γυρνούσε μόνος στην 4 όλα τα λεφτά...φτάνει πια αυτή η αηδία ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 19/10-21:00,cosmotesportsHd
Παρά πολύ καλή η ομάδα!!
Τα αμυντικά στημένα είναι θέμα!πρέπει να το διορθώσουμε!
Τα αμυντικά στημένα είναι θέμα!πρέπει να το διορθώσουμε!
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 19/10-21:00,cosmotesportsHd
Σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις ήμασταν στο τσακ να βγούμε μόνοι μας για γκολ , ή και όντως βγήκαμε και έκανε μαλακίες χοντρές ο Γιακουμάκης (απαράδεκτος τακτικα-πνευματικα)
Αναγκαστικά η ΑΕΚ θα βγει να πιέσει. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να την τρυπήσουμε
Λίγο περισσότερη σοβαρότητα σε ...
Αναγκαστικά η ΑΕΚ θα βγει να πιέσει. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και να την τρυπήσουμε
Λίγο περισσότερη σοβαρότητα σε ...
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δυστυχώς υπάρχει και κάποιος'δικός'μας κόσμος που δεν χαίρεται, ΞΥΔΙΙΙΙ θα τους πω όπως και τους προκλητικούς χάρτινους....NIKOS1972 έγραψε: Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:22 MVP ολοι παικτες και προπονητης! Κλαμα οχι μονο οι χαρτινοι αλλα και τα τρολακια τα δικα μας....
- Κυρ 19 Οκτ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Χαρτί - ΠΑΟΚ 0-2 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Για τον κύριο Λουκά!,,Συγχαρητηρια σε όλους!!!
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 13:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Βόλος ΝΠΣ 26/10, 19:30, Novasports Prime
Το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο
Κερδίστε
Κερδίστε
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 17:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Βόλος ΝΠΣ 26/10, 19:30, Novasports Prime
Αύριο θα έχουμε μια δύσκολη αποστολή κυρίως λόγω της κούρασης που φέρνει ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι. Έκανε άθλο στη Γαλλία, γιατί οι αντίπαλοι, πέρα από την ποιότητά τους έκαναν ματσαρα και ετρεχαν 98 λεπτά ασταμάτητα! Δεν είναι εύκολη η δουλειά του Ραζβαν με το Βόλο, που πρέπει να διαχειριστεί ...
- Κυρ 26 Οκτ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ωραια ομορφα σβηστα χαλαρη τριαρα
Ας ελπισουμε οι τραυματισμοί να μην ειναι σοβαροι, θελουμε τριποντο με αελ
Ας ελπισουμε οι τραυματισμοί να μην ειναι σοβαροι, θελουμε τριποντο με αελ
- Κυρ 09 Νοέμ 2025, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 9/11, 21:00, Cosmotesports1HD
Βγήκε η 11άδα;