Η αναζήτηση βρήκε 38 εγγραφές

Return

από fidel
Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Mīngus έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 15:10 Κοίτα να δεις τραπεζώματα ο γαμπρός με τον Αυγενάκη. Αυτόν που πήγε να μας ρίξει.
Και είναι και στο ΔΣ του Open...
Ψιλά γράμματα ...περασμένα ξεχασμένα :lol:
από fidel
Παρ 18 Ιούλ 2025, 17:10
Jump to forum
Jump to topic

Λες και δεν έχουμε γίνει τόσες μέρες ...

Σε κόσμια πλαίσια γίναμε... Θέλουμε εμφύλιο ? Εμείς και εσείς ?

Φιλε δεν έχω ιδέα ποιοι είναι οι εμείς και οι εσείς, αλλα αυτό που είδα δεν είναι καθόλου κόσμιο ως τώρα.

Κόσμιο, γιατί μάλλον ξεχνάς στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν και το τι ...
από fidel
Παρ 18 Ιούλ 2025, 17:12
Jump to forum
Jump to topic

Ενότητα και πάνω απο όλα ο ΠΑΟΚ... Δεν είναι όλα όπως φαίνονται....
από fidel
Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Azrael έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 20:16 Εμένα δεν με χαλάει Τσαλοφ,Μπραντον και Μυθου σαν "κακο" σενάριο.
Εφιάλτης... Όχι άλλο Μπραντον
από fidel
Τρί 22 Ιούλ 2025, 16:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Κάλιο αργά πάρα ποτέ.... Επιτέλους ο δρόμος μας με τον Κύριο ανακόλουθο - επικίνδυνο έφτασε στο τέλος.... Δεν θα μου ληψει καθόλου ούτε η φάτσα του ούτε ο λόγος του ούτε η όποια εργασία του στον σύλλογο...
από fidel
Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:24
Jump to forum
Jump to topic

Υπέρβαση φέτος στο Σέντερ Φορ....Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε....Το σανό έγινε μαρούλι , πιείτε και λίγο νερό κατεβαίνει ποιο εύκολα...

Θα ήθελα να ήξερα ποιος φωστήρας έβγαλε αυτή τη γελοιοτητα με το σανό και σε οτιδήποτε το κοτσαρετε κάποιοι από δίπλα, δεν μπορείτε να ...
από fidel
Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:05
Jump to forum
Jump to topic

;)

Κάτι troll επιπεδου ομάδας αληθειας στα σοσιαλ.

Αν το πράγμα στραβώσει, τότε "σας τά'λεγα". Αν πάει καλά, "να εγώ για το καλο της ομάδας γκρίνιαζα, αλλιώς δε θα γινόταν τίποτα".

Το μονο που μένει τελικά είναι η τοξικότητα και η μιζέρια ακόμα και σε χρονιες που πήραμε το πρωτάθλημα ...
από fidel
Τετ 23 Ιούλ 2025, 11:30
Jump to forum
Jump to topic

Άρα τα all in και η υπέρβαση για τον φορ που μας πλασάρουν οι Δημοσιογράφοι μα όλοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της ομάδας, είναι δημιούργημα του μυαλού τους , σωστά ?
από fidel
Τετ 23 Ιούλ 2025, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

Βαφτίζουμε κλάψα την ανησυχία αλλά δεν μας αναλύει κάποιος απο που πηγάζει η αισιοδοξία σας ? Το ποτήρι είναι μισό άδειο η μισό γεμάτο ? Θα απαντήσω ότι το ποτήρι είναι μισό , ούτε άδειο ούτε γεμάτο.... Ρεαλισμός ονομάζεται κύριοι…
από fidel
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εγώ προσωπικά έστειλα mail sto helpdesk της ΠΑΕ για ακύρωση του διαρκείας μου χωρίς επιστροφή χρημάτων. Δεν με απασχολεί με νοιάζει απλά να φαίνεται η δυσαρέσκεια μου γιατί καταλαβαίνω ότι χρειάζεται λεφτά ο Σύλλογος. Απλά δε θα τους κάνω την χάρη να στηρίξω με τη φωνή μου φέτος. Μέχρι να μου ...
από fidel
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:39
Jump to forum
Jump to topic

Που είναι οι πένες που γράφανε και ξέσκιζαν τον ΑΣ και τον Κατσαρή χαρακτηρίζοντάς τον με τα ποιο χυδαία κοσμητικά επίθετα...Ποιος να ξεχάσει τα περί π@στι@ς , πισοπλατης μαχαιριάς κτλ... Σωπασατε , δεν αντιδράτε η όλα κυλάνε σύμφωνα με το σχέδιο....
από fidel
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Έχετε υπόψη οτι ο Πρόεδρος πέρα από Επιχειρηματίας διατέλεσε και πολιτικός ... Έκανε ένα βήμα πίσω σφυγμομετρώντας την αντίδραση του κόσμου η απλά ήταν όλο ενορχηστρωμένο.... Πρέπει να προβληματίσει εμάς το πως μας αντιμετωπίζουν....
από fidel
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Psaras έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:44 Ο Ντέλιας δεν θέλει να φύγει.
Ο Σαββίδης δεν θέλει να πουλήσει.
Η Στουτγάρδη δεν θέλει να δώσει 20+ κασέρι.
Την μεταγραφή την έχουν όλοι όμως σίγουρη :opaokara:
Σωτήρας ο ΙΒΑΝ μας έσωσε απο την πώληση μόλις σφυγμομέτρησε την αντίδρασή του κόσμου....Ντροπή απλά ντροπή
από fidel
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

@renegade ήταν η πρώτη φορά που ΟΛΟΙ ήταν αντίθετοι και το πήρε πάνω του ο Ιβάν. ΟΛΟΙ

Δηλαδή μου λες ότι όλοι του έλεγαν μην τον πουλήσεις θα έχουμε δράματα και αυτός με όλα αυτά που έχουν συμβεί αυτό το καλοκαίρι είπε - όχι θα τον πουλησω-
Και μετά την μεσημεριανή σιεστα άλλαξε άποψη.

Αν ...
από fidel
Παρ 25 Ιούλ 2025, 09:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Πιστεύω κάποια στιγμή στο απώτερο μέλλον θα επιβεβαιωθεί η άποψη μου ότι χτισμένη μέσα στο ελληνικό DNA είναι η ρητή εντολή "χωριστειτε σε στρατόπεδα, εμείς και εσείς να είναι όλη ζωή"

Τα στρατόπεδα ποιοι τα διαμορφώνουν και ποιοι τα δημιουργούν και τι αποσκοπούν....Τον λαό η την κοινωνία σαν ...