Η αναζήτηση βρήκε 103 εγγραφές
- Τετ 21 Ιαν 2026, 14:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Αν ο προπονητής ζητήσει παίχτες θα τους έχει,αφήστε την παπαρολογια και τα πρόωρα συμπεράσματα.
Το οτι αυτόν τον ενδιαφέρει τα αποδυτήρια του να είναι καλά και το γκρουπ του ευχαριστημένο,για να σκίζονται όλοι οταν μπουν μέσα,πιθανόν να είναι πιο σημαντικό απο μια μεταγραφή που θα διαταράξει τις ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 19:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο προπονητής ζητήσει παίχτες θα τους έχει,αφήστε την παπαρολογια και τα πρόωρα συμπεράσματα.
Το οτι αυτόν τον ενδιαφέρει τα αποδυτήρια του να είναι καλά και το γκρουπ του ευχαριστημένο,για να σκίζονται όλοι οταν μπουν μέσα,πιθανόν να είναι πιο σημαντικό απο μια μεταγραφή που θα διαταράξει ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 00:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά τα αίματα ρε παγωτατζη.
9/10 αναλυτές πρώην ποδοσφαιριστές ή και προπονητές να ρωτήσεις,θα σου πουν οτι ο Τάισον είναι ο καλύτερος αριστερός εξτρεμ της λίγκας.
Πρόσφατα ρώτησαν τον πιτσιρικά αδερφό του Κωστούλα, που παίζει στον ΟΦΗ,ποιός είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει ...
9/10 αναλυτές πρώην ποδοσφαιριστές ή και προπονητές να ρωτήσεις,θα σου πουν οτι ο Τάισον είναι ο καλύτερος αριστερός εξτρεμ της λίγκας.
Πρόσφατα ρώτησαν τον πιτσιρικά αδερφό του Κωστούλα, που παίζει στον ΟΦΗ,ποιός είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο μεταξύ το να χαρακτηρίζεις αυτούς που ασχολούνται με τις μεταγραφές μέσα στην ομάδα ως επιστήμονες ειρωνικά και να πλασάρεις τον εαυτό σου ως πιο έξυπνο / καταρτισμένο / σχετικό με το αντικείμενο (αφού εσύ γνωρίζεις τι χρειάζεται η ομάδα ενώ αυτοί όχι) είναι πραγματικά θλιβερό για να μην πω ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ απλά συνέχισε να πηγαίνεις στη δουλειά, και όλα θα πάρουν το δρομο τους. 
- Παρ 23 Ιαν 2026, 21:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ ζητούσες παρτουζα, εδώ μιλάμε για ποδοσφαιρο

- Τρί 27 Ιαν 2026, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο καλός και να είναι ο Σκύλος, φτου φτου, εάν δεν θέλουμε να πάθει Μπάμπα, πρέπει να μοιράζεται τη θέση, οπότε η "αλλαγή" του δεν είναι και ακριβώς βασικός-αναπληρωματικός εάν παίξουν πχ 30-25 ματς.
Και αριστερά έχεις με το καλό Γιαννούλη και Μπάμπα ξεκούραστο.
Ο Τέηλορ αναγκαστικά θα πάρει 5-7 ...
Και αριστερά έχεις με το καλό Γιαννούλη και Μπάμπα ξεκούραστο.
Ο Τέηλορ αναγκαστικά θα πάρει 5-7 ...
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Οχι φιλε γτ να πουμε..Να πουμε για τν Μπατιρη που τη βγαζει με ελευθερους κ δανεικους (Γιακουμακης)...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαββιδη πουλα σε κλεβει παικτες το ληκι δεν εχεις δευτερο σακακι.
- Τρί 17 Φεβ 2026, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήνω αυτό για τις μεταγραφές του καλοκαιριού.
Οι πρώτες δύο μεταγραφές πρέπει να είναι ο Γιαννούλης και το αετόπουλο που έφυγε, έχασε τον προσανατολισμό του και τώρα πια είναι ώριμος να επιστρέψει πίσω στη φωλιά. Μιλάω για τον Κούτσια.
Οι πρώτες δύο μεταγραφές πρέπει να είναι ο Γιαννούλης και το αετόπουλο που έφυγε, έχασε τον προσανατολισμό του και τώρα πια είναι ώριμος να επιστρέψει πίσω στη φωλιά. Μιλάω για τον Κούτσια.
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Τι δηλώσαρα ε
Ακόμα το χρησιμοποιώ που και που
- Τρί 27 Ιαν 2026, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Καλό ταξίδι Χρήστο
Καλό ταξίδι στα υπόλοιπα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ που δεν ήξερα .
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών
Καλό ταξίδι στα υπόλοιπα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ που δεν ήξερα .
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών
- Τετ 28 Ιαν 2026, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Μεσα στη μουνταδα να πουμε ενα μεγαλο ευχαριστω στους οπαδους της Τιμισοαρα για ολα αυτα που εκαναν...Θα αξιζε μια αδελφοποιηση για την προσφορα τους σε ολο αυτο το τραγικο δυστηχημα που βιωνει η οικογενεια μας..
- Τετ 28 Ιαν 2026, 15:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή διαβάζω στα σοσιαλ καποιοι να γράφουν για ακύρωση της γιορτής των 100 χρόνων. Για μένα ειναι ευκαιρία να δούμε/θυμηθούμε ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ και τι πρεσβεύει.
Η ζωή είναι γεμάτη πόνο, μιζέρια και δυστυχία… και τελειώνει πολύ γρήγορα, μαζί με λίγες στιγμές χαράς που δικαιολογούν όλο τον ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 16:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Μερικές φορές ... έχω σκεφτεί ότι τον ΠΑΟΚ τον αγαπάω περισσότερο από όσο πρέπει ...
τώρα που έκανα και τα παιδιά μου σαν τα μούτρα μου ... ακόμα περισσότερο
τώρα που έκανα και τα παιδιά μου σαν τα μούτρα μου ... ακόμα περισσότερο