Έκλεισε το κανόνι;
Μια χαρά, κάνε ρε Ιβαν ακόμα μια υπέρβαση και φέρε και τον Κοτσιρα για δεξιά και ψάξτε να βρείτε τον δεύτερο μετά..
Η αναζήτηση βρήκε 47 εγγραφές
- Τρί 16 Δεκ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τρί 16 Δεκ 2025, 18:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Εμένα δε μ' ανησυχεί τόσο το φορ, όσο ότι δεν ακούγεται τίποτα για αριστερό μπακ.
Όλες οι ομάδες έχουν καταλάβει την αδυναμία μας εκεί και φορτώνουν την πλευρά. Οι περισσότερες φάσεις που τρώμε είναι από αριστερά.
Ο Μπαμπα δεν αντέχει πια, ο Τέιλορ δε δείχνει να μπορεί.
Πρωταθλητισμός με τόσο ...
Όλες οι ομάδες έχουν καταλάβει την αδυναμία μας εκεί και φορτώνουν την πλευρά. Οι περισσότερες φάσεις που τρώμε είναι από αριστερά.
Ο Μπαμπα δεν αντέχει πια, ο Τέιλορ δε δείχνει να μπορεί.
Πρωταθλητισμός με τόσο ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε μλκς, τι γράφετε μερικοί εδώ μέσα;
Αντε πες το καλοκαίρι για Κεντιρες και Βολιακους έχετε το επιχείρημα ότι οι στόχοι παίζουν σε άλλο πρωτάθλημα και αρχίζετε τα «και που ξέρεις εσύ, και πόσα ματς είδες» και άλλες τέτοιες εξυπνάδες.
Τώρα εδώ τι πάτε να μας πείτε; Για παίκτη που τον βλέπουμε τόσα ...
Αντε πες το καλοκαίρι για Κεντιρες και Βολιακους έχετε το επιχείρημα ότι οι στόχοι παίζουν σε άλλο πρωτάθλημα και αρχίζετε τα «και που ξέρεις εσύ, και πόσα ματς είδες» και άλλες τέτοιες εξυπνάδες.
Τώρα εδώ τι πάτε να μας πείτε; Για παίκτη που τον βλέπουμε τόσα ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 19:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως απέκτησε αίφνης μια άλλη δυναμική το κουβεντολόι με τα σημερινά μαντάτα. Καλύτερα θερμόαιμο ξέσκισμα και πουστλούκιασμα από ξενέρωτες πλερέζες και κλαψομουνίαση

- Τρί 16 Δεκ 2025, 19:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λίγο που τον έχω δει στα μεταξύ μας πιο πολύ σε Τσαλοφ μου φέρνει
Στο πρέσινγκ μπροστά παίζει να είναι και χειρότερος
Καμία σχέση με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Λουτσε
Τώρα γτ προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι επιλογή του δεν ξέρω
Στο πρέσινγκ μπροστά παίζει να είναι και χειρότερος
Καμία σχέση με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Λουτσε
Τώρα γτ προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι επιλογή του δεν ξέρω
- Τρί 16 Δεκ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
και γω τα χω αυτα τα χαρακτηριστικα που περιγραφειςMichael Scott έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 17:33 Τα θετικα του Γερεμεγεφ ειναι οτι θα ειναι εδω 1η του μηνός, έτοιμος να ενσωματωθεί. Επιπλέον, ξερει το πρωτάθλημα αρα δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Τώρα παικτικα, και σαν χαρακτηριστικά, σηκώνει αρκετή συζήτηση αλλα για να δουμε...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελευταιες μερες καλοκαιριου λεγανε οτι προσπαθουν να διωξουν Τσαλοφ κ να παρουμε ενα φορ...δν εκατσε αυτο κ μειναμε με το ρωσικο παλτο...Φτανουμε Δεκεμβρη μεσα σε ολους τους στοχους , λογω προπονητη ΚΑΙ ΜΟΝΟ...κ λεμε οκ θα διορθωθει τ λαθος, ερχεται ο Ζαφ να ερθουν ενα φορ κ.ενα στοπερ κ παμε να ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Δημήτρη Γιαννουλη καλωσήρθες σπίτι σου 
- Παρ 19 Δεκ 2025, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Προτιμώ το Μητσάρα
- Δευ 29 Δεκ 2025, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε margas , πολύ σωστή η σκέψη σου για το Squad Cost Ratio, αλλά αν μου επιτρέπεις μια φιλική διόρθωση, γιατί στον ισολογισμό 23-24 τα νούμερα είναι λίγο πιο "ζόρικα".
Για την uefa δεν έχει σημασία το πώς δίνεις τα λεφτά, αλλά η απόσβεση. Τα 12εκ. του Ζαφείρη για 4 χρόνια συμβόλαιο, σημαίνουν 3εκ ...
Για την uefa δεν έχει σημασία το πώς δίνεις τα λεφτά, αλλά η απόσβεση. Τα 12εκ. του Ζαφείρη για 4 χρόνια συμβόλαιο, σημαίνουν 3εκ ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 10:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλήθεια τώρα ρε,δε ντρέπεσαι, αντι να ζητήσεις συγνώμη, πας να βγεις και απο πάνω;
Εσυ αρχισες τα μπινελικια, εγω σε παρομοιασα με τον συμπαθεστατο Μπουγατσα λογω εκρηξεων και "ρε πλακα μας κανετε" που το λεει συνεχεια και αντι να το παρεις χιουμοριστικα εβγαλες επιπεδο υπονομου.
Αλήθεια ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Βεβαια ο Λυρατζης ανετα επαιζε στα τωρινα μπακ που εχουμε και αυτο δεν ειναι κομπλιμεντο
Ρε πλάκα κάνετε, μέρες που είναι; ο Λυρατζης αυτή τη στιγμή δεν κάνει ουτε για τον ΠΑΟΚ Β.
Ηρεμησε Μπουγατσα, το σχολιο ηταν για να αναδειξει την αδυναμια μας στα μπακ.
Εσύ τώρα τι παριστάνεις ...
- Παρ 02 Ιαν 2026, 11:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.
Που ποντάρω ότι θα είναι κλειδωμένο όταν σκάσει η μεταγραφή;
Που ποντάρω ότι θα είναι κλειδωμένο όταν σκάσει η μεταγραφή;
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 20:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τον Κανιας πως έπαιζε που δεν μπορούσε να αλλάξει πάσα στα 10 μέτρα αμαρκάριστος, δε μπορεί να βρει ρόλο σε γρήγορο/δυνσμικο χάφ που έχει και καλό σουτ έξω από το κουτι ή καιμπουκάρει;
Ο Τσιμιροτ επίσης ίδια κοψιά με λιγότερη ποιότητα.
Πρέπει να είναι ο χάφ δηλαδή 1.84+ και να μην μπορεί να ...
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τον Κανιας πως έπαιζε που δεν μπορούσε να αλλάξει πάσα στα 10 μέτρα αμαρκάριστος, δε μπορεί να βρει ρόλο σε γρήγορο/δυνσμικο χάφ που έχει και καλό σουτ έξω από το κουτι ή καιμπουκάρει;
Ο Τσιμιροτ επίσης ίδια κοψιά με λιγότερη ποιότητα.
Πρέπει να είναι ο χάφ δηλαδή 1.84+ και να μην μπορεί να ...