Η αναζήτηση βρήκε 47 εγγραφές

Return

από JohnDag
Τρί 16 Δεκ 2025, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Έκλεισε το κανόνι;

Μια χαρά, κάνε ρε Ιβαν ακόμα μια υπέρβαση και φέρε και τον Κοτσιρα για δεξιά και ψάξτε να βρείτε τον δεύτερο μετά..
από potamda
Τρί 16 Δεκ 2025, 18:17
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα δε μ' ανησυχεί τόσο το φορ, όσο ότι δεν ακούγεται τίποτα για αριστερό μπακ.
Όλες οι ομάδες έχουν καταλάβει την αδυναμία μας εκεί και φορτώνουν την πλευρά. Οι περισσότερες φάσεις που τρώμε είναι από αριστερά.
Ο Μπαμπα δεν αντέχει πια, ο Τέιλορ δε δείχνει να μπορεί.
Πρωταθλητισμός με τόσο ...
από JohnDag
Τρί 16 Δεκ 2025, 18:59
Jump to forum
Jump to topic

Ρε μλκς, τι γράφετε μερικοί εδώ μέσα;

Αντε πες το καλοκαίρι για Κεντιρες και Βολιακους έχετε το επιχείρημα ότι οι στόχοι παίζουν σε άλλο πρωτάθλημα και αρχίζετε τα «και που ξέρεις εσύ, και πόσα ματς είδες» και άλλες τέτοιες εξυπνάδες.

Τώρα εδώ τι πάτε να μας πείτε; Για παίκτη που τον βλέπουμε τόσα ...
από navigator11
Τρί 16 Δεκ 2025, 19:08
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως απέκτησε αίφνης μια άλλη δυναμική το κουβεντολόι με τα σημερινά μαντάτα. Καλύτερα θερμόαιμο ξέσκισμα και πουστλούκιασμα από ξενέρωτες πλερέζες και κλαψομουνίαση :| :mrgreen:
από -keeper-
Τρί 16 Δεκ 2025, 19:19
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ λίγο που τον έχω δει στα μεταξύ μας πιο πολύ σε Τσαλοφ μου φέρνει
Στο πρέσινγκ μπροστά παίζει να είναι και χειρότερος

Καμία σχέση με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Λουτσε
Τώρα γτ προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι επιλογή του δεν ξέρω
από jibbie
Τρί 16 Δεκ 2025, 19:43
Jump to forum
Jump to topic

Michael Scott έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 17:33 Τα θετικα του Γερεμεγεφ ειναι οτι θα ειναι εδω 1η του μηνός, έτοιμος να ενσωματωθεί. Επιπλέον, ξερει το πρωτάθλημα αρα δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Τώρα παικτικα, και σαν χαρακτηριστικά, σηκώνει αρκετή συζήτηση αλλα για να δουμε...
και γω τα χω αυτα τα χαρακτηριστικα που περιγραφεις
από Dimitris_L4
Τρί 16 Δεκ 2025, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

Τελευταιες μερες καλοκαιριου λεγανε οτι προσπαθουν να διωξουν Τσαλοφ κ να παρουμε ενα φορ...δν εκατσε αυτο κ μειναμε με το ρωσικο παλτο...Φτανουμε Δεκεμβρη μεσα σε ολους τους στοχους , λογω προπονητη ΚΑΙ ΜΟΝΟ...κ λεμε οκ θα διορθωθει τ λαθος, ερχεται ο Ζαφ να ερθουν ενα φορ κ.ενα στοπερ κ παμε να ...
από DamoN
Πέμ 18 Δεκ 2025, 20:34
Jump to forum
Jump to topic

Δημήτρη Γιαννουλη καλωσήρθες σπίτι σου 😂
από Maklaz
Δευ 29 Δεκ 2025, 20:01
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε margas , πολύ σωστή η σκέψη σου για το Squad Cost Ratio, αλλά αν μου επιτρέπεις μια φιλική διόρθωση, γιατί στον ισολογισμό 23-24 τα νούμερα είναι λίγο πιο "ζόρικα".

Για την uefa δεν έχει σημασία το πώς δίνεις τα λεφτά, αλλά η απόσβεση. Τα 12εκ. του Ζαφείρη για 4 χρόνια συμβόλαιο, σημαίνουν 3εκ ...
από obanebane
Πέμ 01 Ιαν 2026, 10:58
Jump to forum
Jump to topic

Αλήθεια τώρα ρε,δε ντρέπεσαι, αντι να ζητήσεις συγνώμη, πας να βγεις και απο πάνω;

Εσυ αρχισες τα μπινελικια, εγω σε παρομοιασα με τον συμπαθεστατο Μπουγατσα λογω εκρηξεων και "ρε πλακα μας κανετε" που το λεει συνεχεια και αντι να το παρεις χιουμοριστικα εβγαλες επιπεδο υπονομου.

Αλήθεια ...
από Μαυρο Χιονι
Πέμ 01 Ιαν 2026, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Βεβαια ο Λυρατζης ανετα επαιζε στα τωρινα μπακ που εχουμε και αυτο δεν ειναι κομπλιμεντο

Ρε πλάκα κάνετε, μέρες που είναι; ο Λυρατζης αυτή τη στιγμή δεν κάνει ουτε για τον ΠΑΟΚ Β.

Ηρεμησε Μπουγατσα, το σχολιο ηταν για να αναδειξει την αδυναμια μας στα μπακ.

Εσύ τώρα τι παριστάνεις ...
από Maklaz
Παρ 02 Ιαν 2026, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.

Που ποντάρω ότι θα είναι κλειδωμένο όταν σκάσει η μεταγραφή;
από Anwnimos
Σάβ 03 Ιαν 2026, 20:03
Jump to forum
Jump to topic

Με τον Κανιας πως έπαιζε που δεν μπορούσε να αλλάξει πάσα στα 10 μέτρα αμαρκάριστος, δε μπορεί να βρει ρόλο σε γρήγορο/δυνσμικο χάφ που έχει και καλό σουτ έξω από το κουτι ή καιμπουκάρει;
Ο Τσιμιροτ επίσης ίδια κοψιά με λιγότερη ποιότητα.

Πρέπει να είναι ο χάφ δηλαδή 1.84+ και να μην μπορεί να ...
από Ettien26
Κυρ 04 Ιαν 2026, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

Με τον Κανιας πως έπαιζε που δεν μπορούσε να αλλάξει πάσα στα 10 μέτρα αμαρκάριστος, δε μπορεί να βρει ρόλο σε γρήγορο/δυνσμικο χάφ που έχει και καλό σουτ έξω από το κουτι ή καιμπουκάρει;
Ο Τσιμιροτ επίσης ίδια κοψιά με λιγότερη ποιότητα.

Πρέπει να είναι ο χάφ δηλαδή 1.84+ και να μην μπορεί να ...