Η αναζήτηση βρήκε 95 εγγραφές

Return

από deathmassious
Τετ 13 Μάιος 2026, 20:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: 22. Alessandro Bianco

Παίκτης που εξαφανίστηκε από το ρόστερ τον Γενάρη μαζί με τον Μύθου, ενώ μέχρι τότε και οι δύο είχαν σταθερά ανοδική πορεία. Με Λουτσέσκου δεν υπάρχει περίπτωση και δεν έχει και νόημα να παραμείνει.
από deathmassious
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD

Για πολλοστή φορά δε μπορούμε να διαχειριστούμε προβάδισμα. Αυτό δεν γίνεται να μην είναι ευθύνη προπονητή. Και 4 να βάζαμε μπροστά, θα βρίσκαμε τρόπο να φάμε 4 πίσω.
από deathmassious
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Είμαι από αυτούς που δεν τρελαινόταν με την ιδέα της δεύτερης θεσης για διάφορους λόγους. ΌΜΩΣ: από τη στιγμή που το μόνο που σου κάνει είναι η νίκη και η ισοπαλία με την ήττα είναι ένα και το αυτό, ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΠΑΒΛΕΝΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΡΝΕΡ, ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;
από deathmassious
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Είμαι από αυτούς που δεν τρελαινόταν με την ιδέα της δεύτερης θεσης για διάφορους λόγους. ΌΜΩΣ: από τη στιγμή που το μόνο που σου κάνει είναι η νίκη και η ισοπαλία με την ήττα είναι ένα και το αυτό, ΓΙΑΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΠΑΒΛΕΝΚΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΡΝΕΡ, ΘΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

Γιατί αν ...
από deathmassious
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Εχει δικο του θεμα ο λουτσεσκου παιδια. Επισης αραξτε λιγο με τον γκουαρντιολα. 2 πρωταθληματα σε 7 σεζον εχει παρει οχι 5. 3 σερι χαμενους τελικους ενας απο τον ΟΦΗ του Κοντη. Ηρεμηστε λιγο που σκιζεται ολη η ευρωπη ποιος θα παρει τον πολυνικη.

Συμφωνώ μαζι σου αλλα αν ειναι να ερθει κανενας ...