Η αναζήτηση βρήκε 57 εγγραφές
- Τρί 06 Ιαν 2026, 21:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 06.01.2026 20:00 Cosmote sport 1 HD
Σε αυτή τη διοργάνωση έχουμε κάνει μέχρι στιγμής ό,τι ήταν δυνατόν για να αποκλειστούμε.
- Τρί 06 Ιαν 2026, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Πολύ καλός στο συνδυαστικό. Και γενικότερα πολύ καλύτερος από ότι τον περίμενα.
- Πέμ 08 Ιαν 2026, 09:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026
Τι 18:30 ρε π@#€% μου; Δουλεύουμε γαμώ το φελέκι μουmargas έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 18:35 630 το Γαυρος-ΠΑΟΚ για να μπει την ωρα των ντερμπι το βαζελος-οαρης. Ποιος οριζει τις ωρες ρε;
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-3 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Με στεναχωρεί αυτό που γίνεται με τον Καμαρά και τον Μπιάνκο. Το θεωρώ άδικο.Equalizer έγραψε: Σάβ 10 Ιαν 2026, 21:33 Πανεύκολη νίκη
Πολύ καλή εμφάνιση
Αδικο το σκορ
Πρώτη φορά που ρόλαρε ο Ζαφείρης με την ομάδα
Όλα καλά
ΥΓ. Καμαρά παραφωνία στον υπέρτατο βαθμό
- Τρί 13 Ιαν 2026, 21:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Surne Bilbao Basket-ΠΑΟΚ, 13/1, 21:00, ΕΡΤ2
O Dimsa είναι φανερά εκτός ρυθμού αλλά αυτή η μόνιμη απορία τι σκατά είδαν στον Άλλεν και πλήρωσαν για να τον πάρουν, παραμένει. Καλά, PatBev απλά ασχολίαστος.
- Τρί 13 Ιαν 2026, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Surne Bilbao Basket-ΠΑΟΚ, 13/1, 21:00, ΕΡΤ2
Παιδιά όσοι λέτε φταίνε οι αλλαγές παικτών ψιλογελαω καλοπροαίρετα, ο Μπράουν έφυγε , όχι ο Αλέν Άιβερσον.
Ο ΜΟΝΟΣ λόγος που παίζουμε Ευρώπη είναι επειδή οι Γερμανοί στο Παλατάκι κατάφεραν να κοιμηθούν στην επαναφορά μισό δευτερόλεπτο πριν το τέλος και πήραμε και 4 βολές δώρο πριν από αυτό. Ο ...
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3–0, MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Χατσίδαρος...
ΥΓ: Μπιάνκο είσαι παιχταράς. Αν ήσουν πιο ψηλός θα έπαιζες περισσότερο. Σήμερα ας πούμε δε γινόταν να μπεις μαζι με Πελκα και Ζαφείρη, θα ήμασταν στρομφοχωριό.
ΥΓ: Μπιάνκο είσαι παιχταράς. Αν ήσουν πιο ψηλός θα έπαιζες περισσότερο. Σήμερα ας πούμε δε γινόταν να μπεις μαζι με Πελκα και Ζαφείρη, θα ήμασταν στρομφοχωριό.
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μπαλάρα, ομαδάρα, ΠΑΟΚαρα βγαλμένη από όνειρο...Αν έφευγε και αυτός ο Καμαρά από τα όνειρα μου θα ήταν όλα τέλεια. Πάμε να διεκδικήσουμε την 8αδα μέχρι τέλους...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Στην αρχή δε μου γέμιζε το μάτι. Πλέον είναι το καλύτερο δεξί μπακ που έχω δει στον ΠΑΟΚ στα 42 μου χρόνια, μετά τον Μάτος. Είσαι τεράστιος ρε Κέννυ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 19:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Ψάρρα διαμαρτυρησου λίγο ακομα ρε καραγκιόζη
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Τα πουτανόπαιδα τα γαλλάκια δεν ντρέπονται να χοροπηδάνε στη μέση του γηπέδου μια τέτοια μέρα; Η παιδεία και ο πολιτισμός σε κάτι τέτοια φαίνονται, όχι σε δήθεν πληθυντικούς ευγενείας. Καλά τους έκανε ο Λόβρεν και πήγε να τους τα χώσει. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει
- Παρ 30 Ιαν 2026, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Τα πουτανόπαιδα τα γαλλάκια δεν ντρέπονται να χοροπηδάνε στη μέση του γηπέδου μια τέτοια μέρα; Η παιδεία και ο πολιτισμός σε κάτι τέτοια φαίνονται, όχι σε δήθεν πληθυντικούς ευγενείας. Καλά τους έκανε ο Λόβρεν και πήγε να τους τα χώσει. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει
Δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλά ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 13:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Διαβάζω και ακούω από τους μεγαλοΑΡΔ των Αθηνών για τα "κακά " του VAR και πως πλέον όποια επαφή προκαλεί πτώση εντός περιοχής δίνεται πέναλτι κτλ. Μια ακόμα επική παπάτζα. Όχι, δεν είναι και δεν δίνεται κάθε επαφή που προκαλεί πτώση πέναλτι. Ένα τζαρτζάρισμα πχ δεν θα δωθεί πέναλτι, είναι κάτι που ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Αδικήσαμε τους εαυτούς μας σήμερα κατάφορα. Εγώ θα συνεχίσω να εκφράζω τον καημό μου με τον Μπιάνκο. Ειδικά με τόσο κακό Ζαφείρη σήμερα. Μπορεί να τον επηρέασε η κάρτα, οκ, αλλά όπως και να'χει δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν αντικαταστάθηκε νωρίτερα και επίσης για ποιο λόγο δεν μπήκε ούτε ...
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd
Ο Μπιάνκο του έχει βρίσει τη μάνα του Λουτσέσκου ή κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να την εξηγήσω αλλιώς αυτη την εξαφάνιση από το ροτέισον