Η αναζήτηση βρήκε 57 εγγραφές

Return

από deathmassious
Τρί 06 Ιαν 2026, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 06.01.2026 20:00 Cosmote sport 1 HD

Σε αυτή τη διοργάνωση έχουμε κάνει μέχρι στιγμής ό,τι ήταν δυνατόν για να αποκλειστούμε.
από deathmassious
Τρί 06 Ιαν 2026, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Πολύ καλός στο συνδυαστικό. Και γενικότερα πολύ καλύτερος από ότι τον περίμενα.
από deathmassious
Πέμ 08 Ιαν 2026, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2025-2026

margas έγραψε: Τετ 07 Ιαν 2026, 18:35 630 το Γαυρος-ΠΑΟΚ για να μπει την ωρα των ντερμπι το βαζελος-οαρης. Ποιος οριζει τις ωρες ρε;
Τι 18:30 ρε π@#€% μου; Δουλεύουμε γαμώ το φελέκι μου
από deathmassious
Σάβ 10 Ιαν 2026, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-3 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Equalizer έγραψε: Σάβ 10 Ιαν 2026, 21:33 Πανεύκολη νίκη

Πολύ καλή εμφάνιση

Αδικο το σκορ

Πρώτη φορά που ρόλαρε ο Ζαφείρης με την ομάδα

Όλα καλά

ΥΓ. Καμαρά παραφωνία στον υπέρτατο βαθμό
Με στεναχωρεί αυτό που γίνεται με τον Καμαρά και τον Μπιάνκο. Το θεωρώ άδικο.
από deathmassious
Τρί 13 Ιαν 2026, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Surne Bilbao Basket-ΠΑΟΚ, 13/1, 21:00, ΕΡΤ2

O Dimsa είναι φανερά εκτός ρυθμού αλλά αυτή η μόνιμη απορία τι σκατά είδαν στον Άλλεν και πλήρωσαν για να τον πάρουν, παραμένει. Καλά, PatBev απλά ασχολίαστος.
από deathmassious
Τρί 13 Ιαν 2026, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Surne Bilbao Basket-ΠΑΟΚ, 13/1, 21:00, ΕΡΤ2

Παιδιά όσοι λέτε φταίνε οι αλλαγές παικτών ψιλογελαω καλοπροαίρετα, ο Μπράουν έφυγε , όχι ο Αλέν Άιβερσον.

Ο ΜΟΝΟΣ λόγος που παίζουμε Ευρώπη είναι επειδή οι Γερμανοί στο Παλατάκι κατάφεραν να κοιμηθούν στην επαναφορά μισό δευτερόλεπτο πριν το τέλος και πήραμε και 4 βολές δώρο πριν από αυτό. Ο ...
από deathmassious
Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3–0, MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Χατσίδαρος...
ΥΓ: Μπιάνκο είσαι παιχταράς. Αν ήσουν πιο ψηλός θα έπαιζες περισσότερο. Σήμερα ας πούμε δε γινόταν να μπεις μαζι με Πελκα και Ζαφείρη, θα ήμασταν στρομφοχωριό.
από deathmassious
Πέμ 22 Ιαν 2026, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μπαλάρα, ομαδάρα, ΠΑΟΚαρα βγαλμένη από όνειρο...Αν έφευγε και αυτός ο Καμαρά από τα όνειρα μου θα ήταν όλα τέλεια. Πάμε να διεκδικήσουμε την 8αδα μέχρι τέλους...
από deathmassious
Πέμ 22 Ιαν 2026, 23:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: 3. Jonjoe Kenny

Στην αρχή δε μου γέμιζε το μάτι. Πλέον είναι το καλύτερο δεξί μπακ που έχω δει στον ΠΑΟΚ στα 42 μου χρόνια, μετά τον Μάτος. Είσαι τεράστιος ρε Κέννυ...
από deathmassious
Κυρ 25 Ιαν 2026, 19:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Ψάρρα διαμαρτυρησου λίγο ακομα ρε καραγκιόζη
από deathmassious
Παρ 30 Ιαν 2026, 00:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Τα πουτανόπαιδα τα γαλλάκια δεν ντρέπονται να χοροπηδάνε στη μέση του γηπέδου μια τέτοια μέρα; Η παιδεία και ο πολιτισμός σε κάτι τέτοια φαίνονται, όχι σε δήθεν πληθυντικούς ευγενείας. Καλά τους έκανε ο Λόβρεν και πήγε να τους τα χώσει. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει
από deathmassious
Παρ 30 Ιαν 2026, 00:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26

Τα πουτανόπαιδα τα γαλλάκια δεν ντρέπονται να χοροπηδάνε στη μέση του γηπέδου μια τέτοια μέρα; Η παιδεία και ο πολιτισμός σε κάτι τέτοια φαίνονται, όχι σε δήθεν πληθυντικούς ευγενείας. Καλά τους έκανε ο Λόβρεν και πήγε να τους τα χώσει. Λίγη ντροπή δεν βλάπτει

Δεν είναι ακριβώς το ίδιο αλλά ...
από deathmassious
Δευ 02 Φεβ 2026, 13:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Διαβάζω και ακούω από τους μεγαλοΑΡΔ των Αθηνών για τα "κακά " του VAR και πως πλέον όποια επαφή προκαλεί πτώση εντός περιοχής δίνεται πέναλτι κτλ. Μια ακόμα επική παπάτζα. Όχι, δεν είναι και δεν δίνεται κάθε επαφή που προκαλεί πτώση πέναλτι. Ένα τζαρτζάρισμα πχ δεν θα δωθεί πέναλτι, είναι κάτι που ...
από deathmassious
Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Αδικήσαμε τους εαυτούς μας σήμερα κατάφορα. Εγώ θα συνεχίσω να εκφράζω τον καημό μου με τον Μπιάνκο. Ειδικά με τόσο κακό Ζαφείρη σήμερα. Μπορεί να τον επηρέασε η κάρτα, οκ, αλλά όπως και να'χει δε μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν αντικαταστάθηκε νωρίτερα και επίσης για ποιο λόγο δεν μπήκε ούτε ...
από deathmassious
Κυρ 15 Φεβ 2026, 21:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd

Ο Μπιάνκο του έχει βρίσει τη μάνα του Λουτσέσκου ή κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να την εξηγήσω αλλιώς αυτη την εξαφάνιση από το ροτέισον