Η αναζήτηση βρήκε 345 εγγραφές

Return

από kritikos44
Τρί 05 Αύγ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Το δούλεμα πάει σύννεφο, κάθε μέρα όλο και περισσότερο αποκαλύπτονται τα ψέμματα που μας ταΐζουν
Ο Γιοβιτς δεν ερχόταν Ελλάδα, τελικά ήρθε
Τον Ακπόμ δεν τον έδινε δανεικό ο Αγιαξ, τελικά τον έδωσε
Για τον Μάριν θέλανε 4 εκ, με 1.7 πήγε στο χαρτί
(και με κάποιο μεταφυσικό τρόπο τον πήρανε από την ...
από nunies4
Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Οι διαπραγματευσεις παντως οπως λεγεται γινονται σε υψηλοτατο επιπεδο. Στην Τσεχια λενε οτι βρισκεται η οικογενεια δειγμα του ποσο πολυ κυνηγανε την μεταγραφη.
Ειναι σιγουρα μια ιστορικη στροφη, μακαρι να ερθει και το επιθυμητο αποτελεσμα για να αποτελεσει και μια ιστορικη μερα.

Η αμηχανια των ...
από Rexaris
Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Να γουστάρουν παικταράδες σαν τον Ζαφείρη και τον Γιακουμάκη να έρθουν στην ΠΑΟΚάρα και να σου κάνει τον δύσκολο κάποιος Κεντίρα τού 1 γκολ. Κάτσε τώρα εκεί στην Β Ιταλίας να δεις τη γλύκα.
από nunies4
Τρί 12 Αύγ 2025, 11:34
Jump to forum
Jump to topic

Maklaz έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 10:51 Το ΜΟΝΟ αρνητικό σε όλο αυτό είναι ότι δεν πήγαμε πριν την ανανέωση του συμβολαίου του να το παλέψουμε με λιγότερα και με τα ρέστα τον Λοκόνγκα.
Και ποιος σου λέει ότι θα χρειαστούν ρέστα για Λοκονγκα;
Δεν έχετε καταλάβει ακόμα την ιστορικότητα και την σημειολογία της ημέρας
από makispaspartou
Τρί 16 Δεκ 2025, 17:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Μόνο έτσι στέκει.
Μύθου ΠΑΟΚ Β να σωθεί η κατηγορία, Γερεμέγιεφ τρίτος σε παιχνίδι που θέλουν φόρτωμα.
Γιακουμάκης και παικταράς να εναλλάσσονται.
Αλλά μεταξύ μας τώρα, το πιστεύει κανείς αυτό?
από gika
Τρί 16 Δεκ 2025, 18:04
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο έτσι στέκει.
Μύθου ΠΑΟΚ Β να σωθεί η κατηγορία, Γερεμέγιεφ τρίτος σε παιχνίδι που θέλουν φόρτωμα.
Γιακουμάκης και παικταράς να εναλλάσσονται.
Αλλά μεταξύ μας τώρα, το πιστεύει κανείς αυτό?

Εγώ το πιστεύω γιατί δε θέλω να πιστέψω την εναλλακτική.
Μακάρι να γίνει έτσι

Οχι όχι τον ...
από Maklaz
Τρί 16 Δεκ 2025, 18:25
Jump to forum
Jump to topic

Ίδιο μάνατζερ με Κωστή έχει, μάλιστα μάλιστα.
από sn0ufel4
Τρί 16 Δεκ 2025, 19:14
Jump to forum
Jump to topic

Ακόμα μια φορά που ο πρόεδρος είπε φέρτε φορ με 1.5 μυριο μισθό και οι άχρηστοι από κάτω βρήκαν τον Γερεμεγιεφ/Τσολακ/Σαματα κλπ
από gergeo4
Τρί 16 Δεκ 2025, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

ηρεμα!και εγω αρχικα απογοητευτηκα αλλα εμαθα οτι θα ενισχυθουμε..3ος θα είναι ιεραρχικα σε λιγο καιρο
από loukas karadimos
Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Οτι και να λέτε αλάνια στα 100 σου χρόνια σε χρόνια που υποτίθεται ότι το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός και ένω έχεις ένα φορ υπολογίσιμο και αυτό τραυματία στην θέση έριξες 200 γαμημενα χιλιάρικα

Τον κωλο του έπρεπε να σκουπίζει ο ιβαν με αυτό το ποσό

Το ρίσκο είναι τεράστιο και ας μπει το ...
από vs40
Παρ 16 Ιαν 2026, 19:32
Jump to forum
Jump to topic

Ο Τσάπρας δεν πρέπει να χαθεί. Αν δεν είναι εύκολη υποθεση, ποια είναι; Ας δώσεις και 1εκ, δεν κατάλαβα. Δε θα πρέπει να είμαστε συναισθηματικοί, αν έγιναν μεταξύ μας πράγματα. Ο παίκτης αξίζει, είναι ολοκληρωμένος, 24 ετών. Που θα βρεις έτσι εύκολα και μάλιστα Έλληνα; Πιστεύω ότι ο Τσάπρας σε 2 ...
από vs40
Παρ 16 Ιαν 2026, 19:46
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω πόσο κοστολογεί τον Τσάπρα, και συγνωμη που είπα 1εκ. Εγώ και 2εκ θα τα έδινα πάντως και ας έρθει το καλοκαίρι, μιας που έχουμε Σάστρε. Σόρυ, αλλά έτσι κάνεις ομάδα για χρόνια, χρειάζεται και επένδυση. Δεν παίρνεις Κάργα. Ο παίκτης πραγματικά αξίζει.
από Blackgr4
Δευ 19 Ιαν 2026, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Η ομάδα πάει εξαιρετικά και δείχνει να έχει πιάσει το 85-90% των δυνατοτήτων της.
ΤΩΡΑ είναι η ώρα να βγει μπροστά ο ιδιοκτήτης και να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο. όπως ακριβώς έκανε τον χειμώνα του 18-19.
Το λάθος που έγινε το 24 που ήρθε μόνο ο Όττο και ο Κεντζιόρα έπαιξε 65 ματς σερί, δεν ...
από Maklaz
Δευ 19 Ιαν 2026, 13:05
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ θα ήθελα να ενεργοποιηθεί η ρήτρα του Βολιακο. Δείχνει να δένει με τον Μιχαηλίδη αν και θέλει δουλίτσα, όμως το 1 εκ. θα το έκαιγα για τον συγκεκριμένο σαν μπακ απ.
από nunies4
Τρί 20 Ιαν 2026, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

Και φυσικα υπηρξε και πριν λιγο καιρο και αλλος "Ραπτης" στα ακραια μπακ. Καποια διαστροφουλα μου μυριζει :D