Το δούλεμα πάει σύννεφο, κάθε μέρα όλο και περισσότερο αποκαλύπτονται τα ψέμματα που μας ταΐζουν
Ο Γιοβιτς δεν ερχόταν Ελλάδα, τελικά ήρθε
Τον Ακπόμ δεν τον έδινε δανεικό ο Αγιαξ, τελικά τον έδωσε
Για τον Μάριν θέλανε 4 εκ, με 1.7 πήγε στο χαρτί
(και με κάποιο μεταφυσικό τρόπο τον πήρανε από την ...
Η αναζήτηση βρήκε 345 εγγραφές
- Τρί 05 Αύγ 2025, 14:46
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Οι διαπραγματευσεις παντως οπως λεγεται γινονται σε υψηλοτατο επιπεδο. Στην Τσεχια λενε οτι βρισκεται η οικογενεια δειγμα του ποσο πολυ κυνηγανε την μεταγραφη.
Ειναι σιγουρα μια ιστορικη στροφη, μακαρι να ερθει και το επιθυμητο αποτελεσμα για να αποτελεσει και μια ιστορικη μερα.
Η αμηχανια των ...
Ειναι σιγουρα μια ιστορικη στροφη, μακαρι να ερθει και το επιθυμητο αποτελεσμα για να αποτελεσει και μια ιστορικη μερα.
Η αμηχανια των ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Να γουστάρουν παικταράδες σαν τον Ζαφείρη και τον Γιακουμάκη να έρθουν στην ΠΑΟΚάρα και να σου κάνει τον δύσκολο κάποιος Κεντίρα τού 1 γκολ. Κάτσε τώρα εκεί στην Β Ιταλίας να δεις τη γλύκα.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 11:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Και ποιος σου λέει ότι θα χρειαστούν ρέστα για Λοκονγκα;Maklaz έγραψε: Τρί 12 Αύγ 2025, 10:51 Το ΜΟΝΟ αρνητικό σε όλο αυτό είναι ότι δεν πήγαμε πριν την ανανέωση του συμβολαίου του να το παλέψουμε με λιγότερα και με τα ρέστα τον Λοκόνγκα.
Δεν έχετε καταλάβει ακόμα την ιστορικότητα και την σημειολογία της ημέρας
- Τρί 16 Δεκ 2025, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Μόνο έτσι στέκει.
Μύθου ΠΑΟΚ Β να σωθεί η κατηγορία, Γερεμέγιεφ τρίτος σε παιχνίδι που θέλουν φόρτωμα.
Γιακουμάκης και παικταράς να εναλλάσσονται.
Αλλά μεταξύ μας τώρα, το πιστεύει κανείς αυτό?
Μύθου ΠΑΟΚ Β να σωθεί η κατηγορία, Γερεμέγιεφ τρίτος σε παιχνίδι που θέλουν φόρτωμα.
- Τρί 16 Δεκ 2025, 18:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο έτσι στέκει.
Εγώ το πιστεύω γιατί δε θέλω να πιστέψω την εναλλακτική.
Μακάρι να γίνει έτσι
Οχι όχι τον ...
- Τρί 16 Δεκ 2025, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ίδιο μάνατζερ με Κωστή έχει, μάλιστα μάλιστα.
- Τρί 16 Δεκ 2025, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμα μια φορά που ο πρόεδρος είπε φέρτε φορ με 1.5 μυριο μισθό και οι άχρηστοι από κάτω βρήκαν τον Γερεμεγιεφ/Τσολακ/Σαματα κλπ
- Τρί 16 Δεκ 2025, 20:22
- Jump to forum
- Jump to topic
ηρεμα!και εγω αρχικα απογοητευτηκα αλλα εμαθα οτι θα ενισχυθουμε..3ος θα είναι ιεραρχικα σε λιγο καιρο
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 22:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Οτι και να λέτε αλάνια στα 100 σου χρόνια σε χρόνια που υποτίθεται ότι το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός και ένω έχεις ένα φορ υπολογίσιμο και αυτό τραυματία στην θέση έριξες 200 γαμημενα χιλιάρικα
Τον κωλο του έπρεπε να σκουπίζει ο ιβαν με αυτό το ποσό
Το ρίσκο είναι τεράστιο και ας μπει το ...
Τον κωλο του έπρεπε να σκουπίζει ο ιβαν με αυτό το ποσό
Το ρίσκο είναι τεράστιο και ας μπει το ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 19:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τσάπρας δεν πρέπει να χαθεί. Αν δεν είναι εύκολη υποθεση, ποια είναι; Ας δώσεις και 1εκ, δεν κατάλαβα. Δε θα πρέπει να είμαστε συναισθηματικοί, αν έγιναν μεταξύ μας πράγματα. Ο παίκτης αξίζει, είναι ολοκληρωμένος, 24 ετών. Που θα βρεις έτσι εύκολα και μάλιστα Έλληνα; Πιστεύω ότι ο Τσάπρας σε 2 ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 19:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω πόσο κοστολογεί τον Τσάπρα, και συγνωμη που είπα 1εκ. Εγώ και 2εκ θα τα έδινα πάντως και ας έρθει το καλοκαίρι, μιας που έχουμε Σάστρε. Σόρυ, αλλά έτσι κάνεις ομάδα για χρόνια, χρειάζεται και επένδυση. Δεν παίρνεις Κάργα. Ο παίκτης πραγματικά αξίζει.
- Δευ 19 Ιαν 2026, 12:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα πάει εξαιρετικά και δείχνει να έχει πιάσει το 85-90% των δυνατοτήτων της.
ΤΩΡΑ είναι η ώρα να βγει μπροστά ο ιδιοκτήτης και να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο. όπως ακριβώς έκανε τον χειμώνα του 18-19.
Το λάθος που έγινε το 24 που ήρθε μόνο ο Όττο και ο Κεντζιόρα έπαιξε 65 ματς σερί, δεν ...
ΤΩΡΑ είναι η ώρα να βγει μπροστά ο ιδιοκτήτης και να την ενισχύσει ακόμα περισσότερο. όπως ακριβώς έκανε τον χειμώνα του 18-19.
Το λάθος που έγινε το 24 που ήρθε μόνο ο Όττο και ο Κεντζιόρα έπαιξε 65 ματς σερί, δεν ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θα ήθελα να ενεργοποιηθεί η ρήτρα του Βολιακο. Δείχνει να δένει με τον Μιχαηλίδη αν και θέλει δουλίτσα, όμως το 1 εκ. θα το έκαιγα για τον συγκεκριμένο σαν μπακ απ.
- Τρί 20 Ιαν 2026, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Και φυσικα υπηρξε και πριν λιγο καιρο και αλλος "Ραπτης" στα ακραια μπακ. Καποια διαστροφουλα μου μυριζει