Η αναζήτηση βρήκε 216 εγγραφές

Return

από JohnDag
Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Και για τον χαφ και για τον στόπερ (ξεχωριστά για κάθε θέση) υπάρχει μπάτζετ 4 εκατ. Ευρώ (πέρα από το συμβόλαιο). Προϋπόθεση φυσικά να πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε παραγωγική ηλικία.

Ναι αυτό δεν λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα.

Και υπόψιν, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μομφή προς το πρόσωπο σου. Η ...
από JohnDag
Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

john4serres έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:27 O Erlic στην Midtjylland.
Δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 5,000,000 €
Πέταξε το πουλάκι για ακόμα μια εξαιρετική περίπτωση κεντρικού αμυντικού (και) με μεταπωλητική αξία.

Αλλά κατ’ άλλα υπάρχει διάθεση επένδυσης φέτος!

Ποιος κοροϊδεύει ποιον δεν ξέρω, πραγματικά..
από gika
Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:42
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχω άποψη για τον Γιακουμάκη σαν παίκτη.

Αλλα σε πιάνει μια αηδία με τους δανεικούς και τους ελεύθερους σε χρόνια που έχεις πάρει 30-40εκ από πωλήσεις.

Η φάση είναι ποιος θα αγόραζε ακριβά έπιπλα για ένα σπίτι που δεν ξέρει αν θα το πουλήσει σε λίγους μήνες.

Κι αν δεν είχε πέσει το ...
από JohnDag
Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:57
Jump to forum
Jump to topic

Το βασικό προσόν του Γιακουμάκη είναι ένα. Μπορεί να ρθει δανεικός.

Στον ΠΑΟΚ της αυτάρκειας το πρώτο που κοιτάμε είναι να την βγάλουμε όσο πιο οικονομικά γίνεται.

Ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, αν ταιριάζει στα θέλω του προπονητή, κλπ, έχουν την σημασία τους αλλά σε δεύτερο χρόνο.

Δεν είναι τόσο ...
από Odi
Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:54
Jump to forum
Jump to topic

Καρπουζά μου τίποτα δεν πειράζει.

Ούτε το σήριαλ Λουτσεσκου πείραζε.
Ούτε το σήριαλ ντελια πειράζει.
Ούτε το σήριαλ «πάω χωρίς φορ , χαφ και στόπερ» και ρισκάρω για άλλον ένα χρόνο πειράζει.
Ούτε ο Γιακουμάκης πειράζει.
Ούτε οι ελεύθεροι, δανεικοί και μιας χρήσης πειράζουν.
Ούτε ότι έφυγαν ...
από NikLiverpool
Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Και για τον χαφ και για τον στόπερ (ξεχωριστά για κάθε θέση) υπάρχει μπάτζετ 4 εκατ. Ευρώ (πέρα από το συμβόλαιο). Προϋπόθεση φυσικά να πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε παραγωγική ηλικία.

Σόρρυ φίλε μου αλλά το ίδιο γράφτηκε για φορ.
Τώρα άλλαξε το παραμύθι.
Δεν με ενοχλεί να μην ξοδεύουν ...
από Tolaros
Σάβ 02 Αύγ 2025, 16:55
Jump to forum
Jump to topic

Από συμβιβασμό σε συμβιβασμό πάμε πάντως, από αργούμε να πάρουμε φορ γιατί θα έρθουν φορ , χαφ, μπακ παικταραδες με αγορά, στο δανεικό Γιακουμάκη φορ αλλά χαφ θα έρθει παικταρας.
Σε λίγο καιρό το επεισόδιο δανεικός κι αγύριστος χαφ αλλά τουλάχιστον αγορά και παικταρας σέντερ μπακ
από JohnDag
Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:00
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί να τα είπε ελαφρώς έξω από τα δόντια ο Bane αλλά δηλώνω κι εγώ ότι αν πάμε πάλι να καλύψουμε τα 2-3 κενά μας αποκλειστικά με δανεικούς και αγύριστους (γιατί κάτι τέτοιο βγαίνει ως συμπέρασμα από τα ονόματα που ακούγονται τελευταία) θα ρίξω πολύ κράξιμο.

Δεν γίνεται με τόσα έσοδα από πωλήσεις ...
από ReignMan
Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:07
Jump to forum
Jump to topic

Η Μαρια δεν εχει ιδεα απο ποδοσφαιρο και το προβλημα ειναι οτι βλεπει τα οικονομικα σαν μια απλη εταιρια.
από Patron
Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:20
Jump to forum
Jump to topic

we'll cross that bridge when we get to it

Στα ρωσικά: first group, then transfers
από JohnDag
Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:39
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ένα και είναι ξεκάθαρο. Και το γνωρίζουν ακόμα και αυτοί που, από αγάπη προς την ομάδα προφανώς, προσπαθούν να κάνουν ότι δεν το βλέπουν.

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι οικονομικό. Και δεν είναι οικονομικό με την έννοια ότι η ομάδα ή ο ιδιοκτήτης δεν έχουν λεφτά. Δεν ...
από Blackgr4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Τον Γιακουμάκη δεν τον έχω παρακολουθήσει για να έχω άποψη. Συγκρίνοντας μόνο τα νούμερα και την ανοδική του πορεία, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του Μαροκινού που ήταν να έρθει, νιώθω πως πρέπει να πάμε αεροδρόμιο..
Αυτά για τον φορ.

Πάμε στα σημαντικά (για εμένα).
Κάνω τον σταυρό μου , για τα ...
από JohnDag
Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως ειδικά μετά την απόκτηση Γιακουμάκη Ντεσποντοφ δεν πουλούσα με τίποτα.

Με την ευχέρεια που έχει ο Κρητικός στο ψηλό παιχνίδι και στο τελείωμα φάσεων με παράλληλες μπαλιές από πλάγια αυτό το δίδυμο μπορεί να ξεκλειδώσει πολλά ματς μέσα στην χρονιά.

Ταιριάζουν πολύ τα χαρακτηριστικά των ...
από embuji
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:14
Jump to forum
Jump to topic

nunies4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 09:07 Να οριστε...η αεχ παιρνει Γιοβιτς και ετσι θα εχουμε μια αμεση συγκριση ποιος κινηθηκε με ποδοσφαιρικη λογικη και ποιος οχι
επισης τελειωνει και το παραμυθι δεν ερχονται τετοιοι παικτες Ελλαδα πριν το τελος των μεταγραφων. Μια χαρα ερχονται. Αν δωσεις τα λεφτα.
από Blackgr4
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:29
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί δεν λες 2 στα τελευταία 7 και λες 1 στα τελευταία 6; και υπάρχει και ένα κύπελλο ενδιάμεσα. Και 3 δεύτερες θέσεις. Καθόλου άσχημα για 'παρατημένη' ομάδα λέω εγώ. Τι περίμενες δηλαδή, πρωτάθλημα κάθε χρόνο; Οι ανταγωνιστές δηλαδή (εκτός του γάβρου) που δεν είναι παρατημένοι, τι παραπάνω ...