Η αναζήτηση βρήκε 118 εγγραφές

Return

από loukas karadimos
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Για να πάρει ο τελης την ΚΑΕ φίλε κάποιος μαλακα πλήρωνε τόσα χρόνια

Ο ένας λέγεται Ιβαν ο άλλος Χατζόπουλος

Το δίκαιο είναι να πάρουν τα λεφτά τους

Τα γούστα πληρώνονται, αν θέλει να κάνει το κομμάτι του ας πληρώσει

Δεν θα σκάσω προσωπικά για την τσέπη του

Σκάω για τη δικιά μου κάθε μέρα
από loukas karadimos
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Βολικό επίσης να ξεχάσουμε ότι ο εξαφανισμένος στο Λονδίνο Τελης έχει εμφανιστεί στη ζωή μας δια αλληλογραφίας απ τον Ιούνιο έχει σπάσει τα παπαρια όλων μας και συνεχίζει το ίδιο τροπάρι χωρίς να έχουμε ακούσει τη φωνή του

Μετά την αδιανόητη ασέβεια στον Ιβαν για το θέμα του γηπέδου, ας του ρίξει ...
από DamoN
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Ρε συ ντραγκον το θέμα δεν είναι οι στημένοι στο Χ.
Μόνος σου το λες για 20 ευρώ ή δεν ξέρω πόσα το κάνουν .
Το θέμα είναι εδώ μέσα .
Τα παλικάρια που παίζουν με την νοημοσύνη μας.
Ολο αυτό το θέατρο του παραλόγου από το καλοκαίρι .
Και άντε λες αφού τέλος καλό όλα καλά μην ασχολείσαι .
Δεν γαμιεται ...
από Black_Knight
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:10
Jump to forum
Jump to topic

Απο την στιγμη που απο την αρχη εχει συμφωνηθει να αποπληρωθουν ολα τα χρεη και αυτα εχουν πιστοποιηθει απο τον οικονομικο ελεγχο δεν καταλαβαινω γιατι γινεται ολη αυτη η συζητηση. Θα πρεπει να τηρηθουν τα συμφωνηθεντα.

Εγω παντως με οσα εγιναν στην υποθεση της Τουμπας, δεν θα κατηγορησω τον κυριο ...
από Taseos
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:13
Jump to forum
Jump to topic

5 μήνες ασχολούμαστε με έναν άνθρωπο που δεν έχει βγάλει μιλιά και μιλάει μέσω κυρ μιμη και ΤΤ. Το ένα βρωμάει το άλλο ξυνίζει. Οχι αγαπητέ. Είμαι φτωχός, αλλά έχω αξιοπρέπεια. Επιστολές του Χριστού πουλούσαν άλλοι. Αν θέλει να πάρει την ΚΑΕ να την απογειώσει ας πληρώσει ότι συμφώνησε και φυσικά θα ...
από obanebane
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 16:50
Jump to forum
Jump to topic

Τίποτα τυχαίο δεν είναι, κυνήγι θέλει ο κύριος μπιλιονερ,το σημερινό μετά και την χθεσινή συμφωνία ΠΑΕ ερασιτέχνη, δείχνει που αποσκοπούσε ο συγκεκριμένος.
Τώρα αν με ρωτάτε,έχει την πολυτέλεια ο μπασκετικός ΠΑΟΚ μετά απο τόσα πέτρινα χρόνια να διώχνει τέτοια πορτοφόλια, ξεκάθαρα θα πω όχι.
Για ...
από Ιάσονας
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:04
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορώ να καταλάβω από πού συμπέρανες κάτι τέτοιο.

Στην ιστορία σου Odi ο Μήτσος είναι ο Χατζόπουλος.

Δεν θέλω να μαλώσουμε, το παράκανα κακώς με το ύφος μου αλλά η ιστορία σου δεν έχει επαφή με την πραγματικότητα. Για να σου το δείξω θα απαντήσω μόνο στο 1 και στο 4 με μία ιστορία ...
από Kabamaru11
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 17:16
Jump to forum
Jump to topic

Ευχαριστα νεα,αλλα τιποτα ακομα δεν εγινε,πρεπει να περασει κ απο την Γ.Σ.

Ελπιζω ολα να πανε καλα.

Μην ξεχνιομαστε,ολοι εγγραφες στον Α.Σ. ειναι οχι απλως υποχρεωση μας,αλλα ΧΡΕΟΣ μας.

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην περασει απο την ΓΣ. Αμα συμφωνησαν οι.... συγκεκριμενοι, σημαινει οτι το ...
από Friedrich von Friedhof
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

Οι δράκοι και ο Θωρ με το σφυρί βγαίνουν πριν ή μετά την ανάληψη της ΚΑΕ από τον Μυστακίδη;
Δεν πειράζει, ας χαρακτηρίσουμε και τον Χατζόπουλο αναξιόπιστο τώρα που θα πρέπει να αποδεικνύει τα λεγόμενά του.
Ποιον; Τον Χατζόπουλο που πέρα απο όλα μόνο κέρδος θα είχε με την αλλαγή ιδιοκτησίας.
από Ιάσονας
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 18:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν γινεται να μεινουν απληρωτα εσαεί Montrealioti, σε καποια φαση γινονται ληξιπροθεσμα και μπορει αυτος που του χρωσταει η Χ/Ψ ΚΑΕ να ζητησει κατασχεση περιουσιακων στοιχείων, ακομα και να την οδηγησουν σε πτώχευση. Μετα ερχονται οι ευθυνες της διοικησης (αυτης που εχει την διοικηση εκεινη ...
από Iznogoud4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Μετά από τόσους μήνες που έχουμε γίνει κ*λος η πρώτη δήλωση Μυστακίδη (και αυτή σαν Alpha Group και κάτι παρόμοιο) ήταν εκβιασμός «αν θα πάρουμε την ΚΑΕ…» και εμείς πρέπει να παραμείνουμε ισαποστάκιδες;

Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά ...
από Sera4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ λοιπόν κάτι τέτοια Αμερικανάκια, τα βλέπω σαν το ενοχλητικό σκουπιδάκι που έχει κάτσει εκεί πίσω στο φάρυγγα και περιμένεις απλά να σου έρθει η καλή η χλέπα για να το αποβάλεις.

Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
από trouman
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Αντιγράφω σχόλιο από το φβ της καε

1. Γίνεσαι μεγαλομέτοχος στην ΚΑΕ και το μαθαίνουμε μόλις πριν λίγους μήνες όταν εμφανίζεται επενδυτής.
2. Μία μέρα μετά το ενδιαφέρον του Μυστακίδη βγαίνεις και λες για ενδιαφέρον εξ Αμερικής. Γιατί δεν το δήλωσες πιο πριν; Γιατί μέχρι και σήμερα δεν μας ...
από Ιάσονας
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

Αντιγράφω σχόλιο από το φβ της καε

1. Γίνεσαι μεγαλομέτοχος στην ΚΑΕ και το μαθαίνουμε μόλις πριν λίγους μήνες όταν εμφανίζεται επενδυτής.
2. Μία μέρα μετά το ενδιαφέρον του Μυστακίδη βγαίνεις και λες για ενδιαφέρον εξ Αμερικής. Γιατί δεν το δήλωσες πιο πριν; Γιατί μέχρι και σήμερα δεν μας ...
από Franky
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Πουλάω ένα μαγαζί που είναι χρεωμένο.
Το αγοράζει ο Κώστας.
Βάζω όρο ότι με την αγορά του ο Κώστας αναλαμβάνει και τα χρέη του μαγαζιού που είναι απεικονισμένα στα βιβλία του μαγαζιού.
Αν εγώ έχω κάνει άλλες συμφωνίες με τον Αλέκο και μου έδωσε λεφτά κάποια στιγμή ως βοήθεια, και δεν απεικονίστηκαν ...