Η αναζήτηση βρήκε 175 εγγραφές

Return

από Sera4
Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Ντρέπομαι για λογαριασμό τους Θανάση. Ντρεπόμαστε να σηκώσουμε το κεφάλι μας πλέον, εκεί μας κατάντησαν, ο παράς δε φέρνει και απαραίτητα...φαγητό στο σπίτι.
από aivas19
Πέμ 22 Ιαν 2026, 15:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Όλοι εσείς που σχολιάζετε (@Equalizer @tolis14 κτλ) είστε μπασκετικοι; Γιατί αν δεν είστε δε δικαιούστε να ομιλείτε. Ας μας ενημερώσουν αποκλειστικά οι μπασκετικοί για την αποπληρωμή των χρεών αλλά και αν όσοι είναι «μόνο ΠΑΟΚ» επικροτούν την όλη φάση.
από leomatos88
Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Θα χρησιμοποιήσω πρώτο πληθυντικό, αν και δεν εκπροσωπώ κανέναν, μιας και μου φαίνεται αδιανόητο να νιώθω έτσι μόνο εγώ.

Ντρεπόμαστε για λογαριασμό σου, και για λογαριασμό όλων όσων απαρτίζουν τη διοίκησή σου.

Συμπεριφέρσου επιτέλους όπως αρμόζει στον ΠΑΟΚ.

ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΑΣ ...
από Dimitris_L4
Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:02
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι καλη στιγμη να μιλησουμε ή προεχει το ματς με τν Πανιωνιο??
Ρε εσεις στν ΑΣ δε σας νοιαζουν οι οφειλες της ΚΑΕ ε??? σημερα κ τυπικα για οσους δν καταλαβαιναν (ή εκαναν οτι δν καταλαβαινουν) επεσαν κ οι τελευταιες μασκες..αλλα ξερω ξερω εμεις δε θελουμε τν ΠΑΟΚ στο μπασκετ να απογειωθει...Εμεις ...
από Taseos
Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:08
Jump to forum
Jump to topic

Για μεγαλωμένος στα τσιμέντα της τούμπας είναι λίγο εκτός φόρμας
από KalamarGiannis
Παρ 23 Ιαν 2026, 14:18
Jump to forum
Jump to topic

Ήρθε μια μέρα ένας ζάμπλουτος, είπαμε είδαμε άσπρη μέρα. Πλασαρίστηκε και ως δικός μας. ΟΚ.
Νέος ιδιοκτήτης να πληρώσει όλα τα χρέη να ξελασπώσει η ομάδα και να ξεφύγουμε από τα χρόνια λιτότητας που μας κούρασαν.
Και που βρισκόμαστε τώρα; ήρθαν 4 παίκτες ακριβοί, πολύ ωραία, πολεμάμε και για Σέντερ ...
από Taseos
Σάβ 24 Ιαν 2026, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Εν τελεί ο αχυράνθρωπος Θανάσης έστειλε εξώδικο όπως ακριβώς όριζε η συμφωνία που υπέγραψαν οι 2 πλευρές γιατί νομικά αυτό έπρεπε να κάνει. Κοιτα κάτι πράγματα.και εν τελεί το εξώδικο και αυτή που πρέπει να πληρώσει είναι η αγοράστρια εταιρία; Περίεργο!
από Unpsofable78
Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:14
Jump to forum
Jump to topic

Δεν τιμάει τον Μυστακίδη η συμπεριφορά τού απέναντι στον Χατζόπουλο άθλια είναι....μην δικαιολογεις τα αδικαιολόγητα
.....

Που τον μετεφερε 4 θεσεις πιο πανω??παιδιαρισματα ειναι αυτα..
Η απομακρυνση τοτε απο την σουιτα του απο τον Ιβαν τι ειναι???
προσπαθω να δω τα γεγονοτα δεν δικαιολογω ...
από Μπαρκαρούτσος
Παρ 06 Φεβ 2026, 17:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Βεζυρτζής

Εγώ αν ήμουν πρόεδρος σε εταιρία που έταξε να ξεπληρώσει τα χρέη 15/01 και όχι απλά δεν πλήρωνε, αλλά δεν έλεγε και ΤΙΠΟΤΑ σχετικό επ'αυτού μέχρι τις 06/02, θα είχα ήδη παραιτηθεί.
Αν είχα ντροπή μέσα μου.
από Maklaz
Παρ 06 Φεβ 2026, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Όχι αυτόν Μπάρκα....τον άλλο το Διαμάντι(ή)
από Maklaz
Τετ 18 Φεβ 2026, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

Ο Χατζόπουλος έστειλε το εξώδικο για να είναι καλυμμένος μετά το πέρας της ημερομηνίας. Αν δεν το έκανε, θα συναινούσε στην καθυστέρηση με ότι μπορεί αυτο να συνεπάγεται για τον ίδιο.

Τι να κάνουμε τώρα; Να μην υπήρχε καθυστέρηση να μην είχαμε εξώδικο.

Είπα εγώ κάτι διαφορετικό; Καλά έκανε ...
από Μπαρκαρούτσος
Τετ 18 Φεβ 2026, 16:00
Jump to forum
Jump to topic

Δεν βαρεθηκατε ρε σεις?αληθεια τωρα..και οι μεν και οι δε..
Προφανως χρειαζεται υπομονη και χρονος..
Προφανως και μπηκε σε κακο τρυπακι με τα εξωδικα και εβαλε πολλα αυτογκολ..δεν γινεται να μην τα λεμε..
Στο χερι του ειναι να τα διορθωσει και μην ακουω βλακειες αν το κανει και ανεβασει και ...
από Taseos
Τετ 18 Φεβ 2026, 23:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νίκος Βεζυρτζής

Αλλη δουλεια δεν εχετε για να ειρωνευεστε διαδικτυακα εναν ανθρωπο με πολυ μεγαλη προσφορα στον ΠΑΟΚ?
Δε ντρεπεστε λιγο?

Πέσε για νάνι. Εδώ έκανα εδώ μέσα κριτική στον μπανε όταν διοικούσε. Θυμάμαι ένα παιδί λογιστής νομίζω από Πάτρα μου έλεγε μη την σημαία μας. Είναι 80 ετών. Να πάει εκδρομή ...
από embuji
Παρ 27 Φεβ 2026, 00:14
Jump to forum
Jump to topic

Αδερφε αμα θες να σε δωσουμε κανενα δεκαρικο αμα δε βγαινεις και θες με 65.000 το παλατακι.

Ουτε διαμερισμα μπουντρουμι σε υπογειο στον δενδροποταμο δε παιρνεις με 65.000...

Αντε κανε μας την χαρη. Αν ηρθες να κοροϊδεψεις και να κανεις το κομματι σου και αφου δε πηρες το φιλετο που λεγεται τουμπα ...
από Maurice_Escargot
Δευ 02 Μαρ 2026, 15:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Ο,τι σχετιζεται με την διοικηση Χατζοπουλου παιρνει ποδι. Πρεπει να ειναι πολυ χαλασμενοι που υπαρχουν ακομη παικτες στην ομαδα που υπεγραψαν πριν τον Δεκεμβρη!

Αποφασισαν οτι ο Ζντοβτς δεν μπορει να πιλοταρει την ομαδα προς στους στοχους της αυτην την σεζον. Μονο, δεν ξερουμε καν ποιοι ειναι αυτοι ...