Αυτό που παρακολουθούμε πάντως το τελευταίο διάστημα έχει σπάσει κάθε ρεκόρ υποκρισίας, αφέλειας, και ραγιαδισμού.
Αντί να συζητάμε ως ενιαίος ΠΑΟΚ για ποιο λόγο δεν έχουμε πάρει τις επιχορηγήσεις και τις διευκολύνσεις που έχουν πάρει άλλες ΠΑΕ απ το κράτος, με μπροστάρη τον ΑΣ, παρακολουθούμε μια ...
Η αναζήτηση βρήκε 388 εγγραφές
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Εγώ αυτό που συμπεραίνω και πάλι είναι ότι έχουμε δύο προσχηματικες θέσεις.
Μία του ΑΣ που προσχηματικα δίνει στον Ιβάν προτεραιότητα, ενώ προτιμά ξεκάθαρα Τέλη.
Και μια της ΠΑΕ που πήγε ένα μνημόνιο συνεργασίας της πλάκας και πάλι προσχηματικά γνωρίζοντας ότι δεν θα το υπέγραφε κανείς, μόνο και ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά αυτό εννοείται δεν χρειάζεται καν να το πουν μιλούν οι πράξεις τους
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτήσω κάτι;
Η ΠΑΕ σε ανακοίνωση της είχε αναφέρει οτι δεν υπάρχει θέμα με τις ημερομηνίες και το Προεδρικό Διάταγμα.
Ο ΑΣ ανέφερε οτι αν δεν ξεκινήσουν εργασίες έως κάποια στιγμή το 2026 (δεν θυμάμαι ακριβώς ημερομηνία), τότε θα χαθούν τα στρέμματα του Υπουργείου Άμυνας.
Τι ισχύει από τα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαγκες ελπιζω να μπορειτε να καταλαβετε οτι η τοποθετηση αυτης της φωτο με τα απαξιωτικα σχολια απο κατω το ποσο κακο μπορει να κανει στο φορουμ...
Το να το παρει ο καθε καραγκιοζης και να το κανει σημαια κατα του φορουμ...
Τι κάθεσαι και εξηγείς και εσύ ρε psykoman με νηφαλιοτητα. Δεν ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που παρακολουθούμε πάντως το τελευταίο διάστημα έχει σπάσει κάθε ρεκόρ υποκρισίας, αφέλειας, και ραγιαδισμού.
Το ζουμί για μένα είναι ότι ο ΑΣ προφανώς δεν ενοιωθε άνετα με τον ρόλο που του ζητήθηκε απ την ΠΑΕ, να παλέψει δηλαδή για ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της ΠΑΕ στο θέμα του γηπέδου με τις ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπήρξε κάποια ιδιαίτερη γεωπολιτική εξέλιξη στις αρχές Ιουνίου 2025;
Γιατί οι γεωπολιτικές εξελίξεις υπάρχουν εδώ και 3 χρόνια.
Αν ο ΑΣ πραγματικά ανησυχούσε γι' αυτές θα έπρεπε να έχει στείλει ένα ωραίο email προς την ΠΑΕ, ρωτώντας αν αυτές οι εξελίξεις επηρεάζουν σε κάτι την ΠΑΕ και ειδικότερα ...
Γιατί οι γεωπολιτικές εξελίξεις υπάρχουν εδώ και 3 χρόνια.
Αν ο ΑΣ πραγματικά ανησυχούσε γι' αυτές θα έπρεπε να έχει στείλει ένα ωραίο email προς την ΠΑΕ, ρωτώντας αν αυτές οι εξελίξεις επηρεάζουν σε κάτι την ΠΑΕ και ειδικότερα ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακομα η δηλωση του Κυριακου; Θελετε μηπως να πιστεψουμε οτι και μεσα σε τρεις μερες βρηκαν μεσω του μπατζανακη του κουνιαδιου του κολλητου ανθρωπο να χτισει την Τουμπα; Που δεν μπορουν 30 χρονια να βρουν εναν σοβαρο επενδυτη στο μπασκετ;
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποιος ανέφερε τον Μυστακίδη;
Αυτό ρώτησα εγώ;
Εγώ λέω το εξής:
1)ΤΟ ΠΔ υπάρχει από το 2022.
2)Εδώ και τόσα χρόνια γράφουμε οτι το πρότζεκτ δεν προχωράει λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων. Δεκτό.
4)Τώρα ο ΑΣ λέει οτι αυτές οι γεωπολιτικές εξελίξεις είναι δυνητικά επικίνδυνες για την ολοκλήρωση του ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Να δεχτουμε οτι υπαρχουν κενα στο μνημονιο. Οτι υπαρχουν παραλειψεις και οτι η ΠΑΕ δεν τα εκανε ολα καλα. Οταν συναντηθηκαν τους ειπαν απο τον ΑΣ εμεις αυτο δεν το υπογραφουμε για αυτους τους λογους; Τους ειπαν δεν το διαβασαμε δωστε μας λιγο χρονο; Τους ειπαν θα σας στειλουμε τις διορθωσεις ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή θεωρείτε φυσιολογικό μετά από χρόνια απραξίας να υπογράψει ο ΑΣ ένα μνημόνιο στου οποίου τη σύνταξη δεν συμμετείχε;
Λέει ψέματα ο ΑΣ; Έχει ημερομηνίες, ρήτρες κλπ το μνημόνιο; Το έχει διαβάσει κανένας να πει υπεύθυνα ναι ή όχι;
Ο ΑΣ ας πάρουμε καλοπροαίρετα ως δεδομένο ότι δε λέει ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομιζω οτι η νομικος σημερα ειπε αυτο ακριβως οτι πρεπει σε συννενοηση με τη ΠΑΕ να συνταχθει ενα λεπτομερες μνημονιο με συγκεκριμενοποιηση των ορων. Θυμαμαι λαθος?
Στην ΠΑΕ το ειπε; Οχι σε εμας. Επισης η νομικος ειπε οτι αυτο το θεμα ειναι πολυ σοβαρο για να λυθει με δημοσιο διαλογο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγκυμονούσε βουνό και γέννησε ποντικάκι.
Αν ο ΑΣ έκανε τόσους μήνες για να αραδιάσει αυτες τις αρλουμπες, αυτό αρκεί για να καταλάβει κανείς το ποσο χαμηλό είναι το επίπεδο όσων εκπροσωπούν τον συλλογο και των συνεργατών τους.
Διάλεξαν έναν φτηνό εκβιασμό (ότι ο ΠΑΟΚ θα μείνει χωρίς γήπεδο ...
Αν ο ΑΣ έκανε τόσους μήνες για να αραδιάσει αυτες τις αρλουμπες, αυτό αρκεί για να καταλάβει κανείς το ποσο χαμηλό είναι το επίπεδο όσων εκπροσωπούν τον συλλογο και των συνεργατών τους.
Διάλεξαν έναν φτηνό εκβιασμό (ότι ο ΠΑΟΚ θα μείνει χωρίς γήπεδο ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι και να πεις είναι λίγο…
Αριστοτέλεια λογική, μαρξιστική κόκα-κόλα, ο ΑΣ πλήρωσε τα χρέη, εγώ έχτισα τη Θύρα 6, είμαι η μάνα του συλλόγου, το πυθαγόρειο θεώρημα, αδερφέ μου και φίλε μου, ελληνικά επιθεώρησης, τραμπουκισμοί ενός ξεφτίλα, αγιοποίηση Φουφουτίδη, που μας φέρθηκε σαν κύριος, είμαστε ...
Αριστοτέλεια λογική, μαρξιστική κόκα-κόλα, ο ΑΣ πλήρωσε τα χρέη, εγώ έχτισα τη Θύρα 6, είμαι η μάνα του συλλόγου, το πυθαγόρειο θεώρημα, αδερφέ μου και φίλε μου, ελληνικά επιθεώρησης, τραμπουκισμοί ενός ξεφτίλα, αγιοποίηση Φουφουτίδη, που μας φέρθηκε σαν κύριος, είμαστε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
η μεγαλυτερη απατη ειναι ο...εμφανης...λογος που θα βρει τα χρηματα ο ιβαν γιατι ....αυτο το αλλο εκεινο...
υα χρηματα θα βρεθουν με τον ιδιο τροπο που βρεθηκαν και για το λιμανι...
απο καμμια Ρωσία δεν ερχοντε τα χρηματα ...ολες ...οι δουλειες...του ιβαν στην νοτιο ευρωπη ανηκουν σε εταιρια που ...
υα χρηματα θα βρεθουν με τον ιδιο τροπο που βρεθηκαν και για το λιμανι...
απο καμμια Ρωσία δεν ερχοντε τα χρηματα ...ολες ...οι δουλειες...του ιβαν στην νοτιο ευρωπη ανηκουν σε εταιρια που ...