Αναζήτηση για περισσότερες από 2078 εγγραφές

Return

από tasso85
Τετ 14 Ιαν 2026, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα

ηδονη
και συντομα και τα βαζελια

υγ θελουμε δυνατη την αθηνα και τον οαρη (φιλικο χτυπημα στην πλατη)
από Tolaros
Τετ 14 Ιαν 2026, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Θέλω και μια ανακοίνωση από τους βετεράνους του σιχαματος, "εμείς θα είχαμε πάρει τρία πέναλτι τουλάχιστον"
από PAOK DreXleR
Τετ 14 Ιαν 2026, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Επίσης για Κοσμοτέ να ευχηθώ τα χειρότερα, μακάρι κλείσιμο και ανεργία σε όλους τους στημμένους, 50 διαφορετικές λήψεις κάθε βούτα του Ιρανού.

Παλομπαρίνι είσαι μεγάλο σίχαμα αλλά έχε χάρη που είσαι μαυρόγατα στους αντιπάλους μας οπότε σε θέλω κι ας φεύγεις μπουκωμένος.

Αυτός έχει μείνει ακόμη ...
από Special 4
Τετ 14 Ιαν 2026, 23:38
Jump to forum
Jump to topic

Μια συνήθεια που έγινε λατρεία. Για το χαλαρό απογευματινό περίπατο λέω, στον κήπο του εξοχικού.
Πάμε, τους γλεντάμε, φεύγουμε και ok δεν έγινε και κάτι σπουδαίο. Business as usual.

Η ομάδα κατέβηκε πολύ σοβαρή, πειθαρχημένη, στιβαρή, διαβασμένη και συγκεντρωμένη. Θα έλεγα ότι κυριάρχησε, χωρίς καν ...
από Γερασίμου
Τετ 14 Ιαν 2026, 23:51
Jump to forum
Jump to topic

Rexaris έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 23:44 Πριν τους σημερινούς αγώνες τα στοιχηματικά έδιναν φαβορί για την κατάκτηση τού Κυπέλλου:

1,85 - ολυμπιακό
1,90 - αεχ
5,00 - παναθηναϊκό
6,00 - ΠΑΟΚ
κλπ

Τώρα δίνουν:
1,85 - ΠΑΟΚ
5,00 - παναθηναϊκό
6,00 - λεβαδειά
15,00 - ΟΦΗ
Δεν θέλω να μας δίνουν φαβορί. Μας πηγαίνει ο ρόλος του αουτσάιντερ.
από st4this
Πέμ 15 Ιαν 2026, 00:24
Jump to forum
Jump to topic

Ακομα ενα ντερμπι που η ομαδα το εκανε να φαινεται παιχνιδακι, δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει,
0-2 με ΑΕΚ,
2-0 με Παναθηναικο μεσα,
2-1 με gay μεσα,
3-1 με σκουληκι μεσα

Αυτες οι 4 νικες ειχαν το ιδιο χαρακτηριστικο, εκαναν τον αντιπαλο να μοιαζει νανος! Δεν μπορω να θυμηθω χρονια που να ...
από mpafos4
Πέμ 15 Ιαν 2026, 00:35
Jump to forum
Jump to topic

Μοναστηρλη,αγορίνα μου....

...και μόνο που σκέφτομαι πως με αυτή , την απόκρουση που έκανες στο τελευταίο πέναλτι μπορεί να πάμε 40 χιλιάδες ΠΑΟΚτσηδες στο ΟΑΚΑ,στα 100 χρόνια του ΠΑΟΚ μας....ανατριχιαζω!!!
από vs40
Πέμ 15 Ιαν 2026, 00:50
Jump to forum
Jump to topic

Για κάποιο λόγο δεν δόθηκε έμφαση στην εμφάνιση του Μύθου. Δεν είναι καθόλου εύκολο 18χρονών να παίξεις σε τέτοια ατμόσφαιρα. Ο μικρός παστέλωσε μετά από εξαιρετική κίνηση στον κενό χώρο, έκανε προσποίηση, και ακόμη όταν του στράβωσε το κοντρόλ, δεν τα έχασε, και απέφυγε τον τελευταίο αμυντικό που ...
από GI4NNEN4
Σάβ 25 Απρ 2026, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 2-3 Τελικός κυπέλλου Ελλάδας 25-26, MVP σχόλια και παραλειπόμενα

Στο σεξ, κάποιος τον δινει και κάποιος τον παιρνει αλλά το φχαριστιούνται κι οι δυο. Στα σπορ αναγκαστικά υπάρχει νικητής και ηττημένος. Συνεπώς, κάντε περισσότερο σεξ και δείτε λιγότερη μπάλα, μας μαύρισαν την ψυχή :evil:
από Michael Scott
Σάβ 25 Απρ 2026, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Την ιδια χρονια που τρίβαμε τα μάτια μας απο την μπαλάρα που παίζαμε κατά καιρούς, την ίδια χρονιά ζούμε αυτό το πράγμα...

Η πιο ΠΑΟΚ χρονιά στα 100 χρόνια ΠΑΟΚ. Μια περίληψη της ιστορίας μας σε μια σεζόν. Απο το Ζενίθ, στο Ναδίρ. Και ενδιάμεσα, πόνος, στεναχώρια, αδικία, ατυχία, διχασμός... και ...
από Σουριναμέζος
Κυρ 26 Απρ 2026, 00:08
Jump to forum
Jump to topic

Η πιο γενναία απόφαση που χρειάζεται να παρθεί αυτή την στιγμή είναι ότι η ομάδα δεν χρειάζεται καμία ριζική αλλαγή παρά μόνο μικρές πινελιές για την διεκδίκηση των επόμενων τίτλων
από curtis
Κυρ 26 Απρ 2026, 00:17
Jump to forum
Jump to topic

εχει πιαστει το χερι μου να γραφω το ιδιο πραγμα.γιατι δεν εχουμε φυσικη κατασταση και ξεμενουμε απο δυναμεις?παιζαμε με πεθαμενους που μας διναν ολο το γηπεδο και δεν μπορουσαμε να τρεξουμε.καποιοι πρεπει να εξηγησουν στον κοσμο τι συμβαινει.οχι μονο στηριξη οφειλουμε να γνωριζουμε τι γινετε.οσο ...
από leomatos88
Κυρ 26 Απρ 2026, 00:19
Jump to forum
Jump to topic

Η πιο γενναία απόφαση που χρειάζεται να παρθεί αυτή την στιγμή είναι ότι η ομάδα δεν χρειάζεται καμία ριζική αλλαγή παρά μόνο μικρές πινελιές για την διεκδίκηση των επόμενων τίτλων

Δεν ξέρω αν έχεις δίκαιο φίλε. Μακάρι να είναι έτσι. Το σίγουρο είναι πάντως ότι έχεις την πιο γενναία άποψη, μέσα ...
από blackchaos
Κυρ 26 Απρ 2026, 00:32
Jump to forum
Jump to topic

Αλήθεια πονάω, αλλά συνάμα νιώθω, ότι το επόμενο ματς πρέπει να είμαι εκεί και να υποστηρίξω με όλη μου την ψυχή!
ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ !