Μέχρι την διακοπή
Άρης : Κεντζιόρα-Λόβρεν
Λουντογκόρετς : Κεντζιόρα-Βολιάκο
Ατρόμητος : Λόβρεν-Βολιάκο
Μαρκό : Βολιάκο-Μπαταούλας
ΠΑΟ : Κεντζιόρα-Λόβρεν
Καλά είμαστε. Γρήγορη ανάρρωση στον Γιάννη.
Η αναζήτηση βρήκε 429 εγγραφές
- Παρ 05 Δεκ 2025, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Αυτοί που τον ανάγκασαν να κλείσει τους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα όχι και στην εποχή των δεινοσαύρων υποθέτω ότι έχουν ξεχυθεί να του εύχονται καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή.
Είναι πολύ άτυχο αυτό το παλικάρι, πάντως. 1 βήμα μπροστά, 2,5 πίσω, πάντα αφότου έχει βρει για τα καλά ...
Είναι πολύ άτυχο αυτό το παλικάρι, πάντως. 1 βήμα μπροστά, 2,5 πίσω, πάντα αφότου έχει βρει για τα καλά ...
- Τρί 09 Δεκ 2025, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Καθίστε ρε παιδιά λίγο. Στο μεσοβδόμαδο ο παίχτης έπαιξε 15 λεπτά. Την Κυριακή τραυματίστηκε πριν το 60ο λεπτό κι αντικαταστάθηκε. Συνολικά έχει έως τώρα 1200 λεπτά συμμετοχής. Ο σχεδόν 38χρονος Taison έχει ήδη 1300 λεπτά συμμετοχής. Ο Meite έχει 2000 λεπτά συμμετοχής. Ας δούμε και για σέντερ φορ ...
- Τετ 07 Ιαν 2026, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Τι κόλλημα είναι αυτό με τον τσαλοφ και γιατί πρέπει κ στα 10 λεπτά να ψάχνουμε το λαθος δεν καταλαβαίνω ειλικρινά
- Τετ 14 Ιαν 2026, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 14. Andrija Zivkovic
Μου θυμιζει τον αντρε στο αήττητο. Το παθος που βγαζει μαζι με τον αλλον τον αλητη απ τα αριστερα δεν υπαρχει. Και στο 3-0 θα πεσει να κανει τακλιν για κοκκινη να μη γινει 3-1. ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΑΡΧΗΓΕ
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης
Χαλυβδινος. Μονο αυτο θα πω για χτες. Ταυρι ειναι και εχει πολυ μελλον
- Δευ 19 Ιαν 2026, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Θα το πώ ακόμα μια φορά. Το καλύτερο χαφ της εποχής Σαββίδη.
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Νομίζω πως δεν εχει κατι σοβαρό. Αλλα και να χρειαστεί να μείνει εκτός για κάποιο ή καποια παιχνίδια,, έχουμε ομάδα. Δεν βασιζόμαστε σε καποιον παίχτη , ακόμα κι αν λέγετε Ντέλιας. Μη μασάτε
Αφήνω μια απειροελάχιστη πιθανότητα να είναι ..λουτσογκειμ αυτό!
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Νομίζω πως δεν εχει κατι σοβαρό. Αλλα και να χρειαστεί να μείνει εκτός για κάποιο ή καποια παιχνίδια,, έχουμε ομάδα. Δεν βασιζόμαστε σε καποιον παίχτη , ακόμα κι αν λέγετε Ντέλιας. Μη μασάτε
Πέρασε απο το μυαλό μου να παίζει ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Επειδή αναγκαστικά η σύγκριση θα γίνει με αυτόν που αντικαθιστά, τεράστια η αναβάθμιση στη θέση. Όχι οτι ο Τσάλοφ είναι μάπας αλλά για κάποιο λόγο δεν ταίριαξε ποτέ στην ομάδα, ενώ ο Γερεμέγιεφ από την πρώτη μέρα είναι κομμάτι της ομάδας. Και τεχνικά πολύ καλύτερος απότι περίμενα. Αν μας λέγανε το ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Το καλό είναι ότι φαίνεται να γουστάρει από την αρχή που ήρθε εδώ.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 08:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 56. Ανέστης Μύθου
Έχει πολύ ταλέντο και ξέρει να παίζει καλά την θέση του επιθετικού, αλλά θα ήθελα λίγο περισσότερο νεύρο να έχει. Μου βγάζει μια νωχελικοτητα στο παιχνίδι του.
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Αυτόν τον έχω μπλακ λιστ από το ματς με Μάλμε
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Xατσιδης και Μπαλντε πρέπει να αρχίσουν να παίρνουν χρόνο συμμετοχής γιατί ο Κυριλ πνευματική κόπωση.
- Δευ 09 Φεβ 2026, 00:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Μπορώ να πω ότι ήταν και ατυχία στη φάση, στο δεύτερο ημίχρονο, που έφτασε η μπάλα σε σένα μετά από κόψιμο και μπορούσε να βγει επιθετική μετάβαση με υπεραριθμία - ούτε κουβάλημα γρήγορο ούτε σωστή πάσα (δις). Δυστυχώς δεν είναι στα προτερήματά σου αυτό.