Η αναζήτηση βρήκε 963 εγγραφές

Return

από Mirko
Σάβ 09 Μάιος 2026, 12:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Είναι αυτός τώρα παίχτης για την νέα εποχή;
Και σας ξυνίζει ο Καλαθης και ο Μπράουν.
Τι ξενέρωμα ήταν αυτό πρωινιατικα. :cry:

Ο Φοστερ ξενερωμα???? Ρε σεις μερικα σχολια με αφηνουν εκπληκτο, ο τυπος ειναι εκπληκτικο γκαρντ. Εχει ντραιβ, εχει σουτ, καρφωνει, παιζει αμυνα και περσι πηρε Eurocup ...
από Hayate
Σάβ 09 Μάιος 2026, 13:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Ο Παπαγιάννης δεν κατάλαβα αφού δεν παίζει γενικά,γιατί τον θέλουμε?
από renegade
Σάβ 09 Μάιος 2026, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027

Το πρόβλημα είναι ο ασσος
Με τον καλάθη βάζεις στην ομάδα έναν τόπ παίκτη αλλά για ένα 20λεπτο. Πρέπει να βρεθεί ένας ακόμα πλέι μεικερ πολύ υψηλού επιπέδου γιατί εκεί κρίνονται οι ομαδες
από george188
Κυρ 10 Μάιος 2026, 17:11
Jump to forum
Jump to topic

Με Λιολιο δεν θα επρεπε να υπαρχουν καλες σχεσεις με τις σφαγες που μας εριχνε τα προηγουμενα χρονια. Αλητικο δημοσιευμα sdna, δεν θελω καν να το διανοηθω. Αδιανοητο οτι αυτος κ τυπος ηταν καλεσμενος στους τελικιυς με μπιλμπαο
από Maurice_Escargot
Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως παρακαλάω να μας έχουν εμάς τους 4492 περσινους σε προτεραιότητα για τα διαρκείας οταν κυκλοφορήσουν.
από paok-porter1337
Δευ 11 Μάιος 2026, 09:22
Jump to forum
Jump to topic

εμένα μου αρέσει που λένε ότι θα κυνηγήσουν πολύ στο να κάνουν ακαδημίες δυνατές και να κλείσουν και ότι καλύτερο μπορούν από ταλέντα

Ειναι απο τα πραγματα που μου αρεσουν αρκετα σε αυτη τη νεα μας εποχη. Πρεπει ομως να βρεθει και ενας τροπος να μην χανεις ετσι ευκολα αυτα τα ταλεντα λογω NCAA ...
από Metagrafakias
Πέμ 14 Μάιος 2026, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Με ενα αρκετα μικροτερο ποσο παιρνεις και τον ετερω απο τον Προμηθεα τον Πλωττα...
Διεθνης σε ολες τις μικρες Εθνικες με potential μεχρι και την Ανδρων...
Ειτε τον κρατας για ρολο αντιΦιλιου,ειτε τον ξαναδινεις δανεικο να παρει ματς στα ποδια του..
Κυριως κανεις ζημια στον συμπολιτη που τον θελει ...
από Michael Scott
Παρ 15 Μάιος 2026, 02:40
Jump to forum
Jump to topic

Παντως σημερα που έβλεπα το κουλα-σκουληκι, ο Νουα είναι πολυ πιο ολοκληρωμένος παίκτης απο τον Γκρέι. Έχει και το σουτ.

Να ειμαι ειλικρινής, ο Μπράουν του Χαρτιου πιο πολυ μου αρεσει απο τον Γκρέι. Απίστευτα αθλητικός, πηδαει στον Θεο, πιστευω θα κανει παπαδες με Καλαθη. Σε καλυτερα ηλικια, μολις ...
από Psaras
Παρ 15 Μάιος 2026, 09:25
Jump to forum
Jump to topic

Η Βαλένθια ειναι η ζωντανή απόδειξη ότι τα λεφτα δεν παιζουν μπασκετ απαραίτητα. Με 2.5+ φορες μικρότερο μπάτζετ απο τον Βαζελο, έπαιξε πολυ πιο ολοκληρωμένο μπάσκετ παρά την απειρία τους. Γι αυτό, θα ηθελα και εγω να δω και πιο ψαγμένες επιλογές.

Τα τελευταία 6 χρόνια έχει τερματίσει στην ACB ...
από obanebane
Παρ 15 Μάιος 2026, 20:25
Jump to forum
Jump to topic

Απο αυτούς που έχουμε σίγουρα είναι ανώτερος και ο Γκρέι το ίδιο όμως.
Επίσης επειδή γράφτηκε αν είχα να διαλέξω ανάμεσα στους δύο,έγραψα οτι έγραψα.
Και αν δεν κάνω λάθος,σούπερ τα πήγε ο Γάλλος στον θεσμό με τον Ρούλη.
Με διαφορά ο πιο ποιοτικός τους παίχτης.
Αν δεν υπήρχε ο Χουγκαζ που πραγματικά ...
από Aggeloskylo4
Σάβ 16 Μάιος 2026, 08:02
Jump to forum
Jump to topic

Κρατηστε και αυτο το ονομα!!!υπαρχει μια περιπτωση!!τζον πουλακιδας!!!1.98 ελληνοαμερικανος!!
από Maurice_Escargot
Σάβ 16 Μάιος 2026, 11:54
Jump to forum
Jump to topic

1 800 000 για 2 ετη στον Νικ. Πολλα λεφτα. Οχι πολλα για την αξια του και την θεση που προλογιζεται οτι θα εχει. Σημαντικη μεσα κι εξω απο το παρκε. Απιστευτο ποσο για τον 2 σου πλειμεικερ!
από Savv1974
Σάβ 16 Μάιος 2026, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ προτιμώ Ζουγρή από Παπαγιάννη, αλλά άντε να πείσεις τον μικρό να αφήσει το κολλέγιο. Ιδανικά θα ήθελα και Πλώττα και να φτιάξουμε τον κορμό της επόμενης εθνικής, αλλά καταλαβαίνω ότι όλα αυτά τα παιδιά έχουν μεγαλώσει με όνειρο να είναι βασικοί στον γαυροβάζελο κι είναι δύσκολο να τους πείσεις ...
από Hayate
Σάβ 16 Μάιος 2026, 12:34
Jump to forum
Jump to topic

Ο Νικ από κάθε άποψη είναι η 1η τεράστια κίνηση - δήλωση της νέας εποχής και της επιστροφής.
Μιλάμε για legend της Ευρωλίγκας που μέχρι και για του χρόνου ομάδες του έδιναν συμβόλαιο

Αυτό ακριβώς.Ειναι δήλωση.Δεν περιμένω "παπάδες " αλλά αυτές οι κινήσεις δειχνουν τα πολλά επίπεδα πάνω που ...
από Metagrafakias
Κυρ 17 Μάιος 2026, 11:47
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ζαγκαρς ειναι πιο πολυ στο στυλ Καλαθη παικτης...
Θεωρω οτι το βασικο Πλει μεικερ μας θα ειναι Αμερικανος που θα ειναι και σκορερ μαζι περα απο δημιουργος..
Επισης θεωρω οτι θα ειναι πολυ μεγαλο μπαμ,Αμερικανος του μυριου και πανω...