Η αναζήτηση βρήκε 963 εγγραφές

Return

από Mitsospaoki4
Δευ 04 Μάιος 2026, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Ναι ο Έλληνας στυλ Φίλιου που λες θα είναι ο Μπαζινας.

Νομίζω δεν έχετε καταλάβει ακόμα τι πάμε να φτιάξουμε.

Με τον καιρό θα γίνει από όλους αντιληπτό.

Άσχετο - σχετικό μιας και είπες για τους γείτονες, έχουν ξεκινήσει ήδη την κλαψα βλέποντας τον δικό τους να μιλάει για πλάνα 5ετιας και για ...
από paok-porter1337
Τρί 05 Μάιος 2026, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

https://inpaok.com/901977/to-plano-gia-ton-neo-paok-kai-oi-proteraiotites-tis-epomenis-meras/

Η πρώτη σημαντική κίνηση που φαίνεται να έχει οριστικοποιηθεί αφορά τον Νάσο Μπαζίνα. Ο 22χρονος γκαρντ, που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στην Πάτρα, φέρεται να έχει προφορική συμφωνία με τον Δικέφαλο ...
από renegade
Τρί 05 Μάιος 2026, 23:25
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι είμαι σίγουρος ότι θα βγει υπερτιμημένος και κακή επιλογή κ ότι δεν θα έπρεπε να δώσουμε τόσα λεφτά σε έναν παίκτη που δεν ξέρει να σουτάρει
από Mirko
Πέμ 07 Μάιος 2026, 19:11
Jump to forum
Jump to topic

Κορφας, Μουλαομεροβιτς σιγουρα καλυτεροι
Εννοειται και ο Σκαιλς που τον ανεφερες

Λιγος δεν μας πεφτει σιγουρα, απλα λεω μην περιμενουμε οτι θα κανει καμια φοβερη διαφορα, γιατι θα απογοητευτουμε.
ΥΓ. Ουτε το συμβολαιο του με ενδιαφερει. Οπως και στο ποδοσφαιρο δεν κανω το λογιστη του Ιβαν ...
από Σουριναμέζος
Πέμ 07 Μάιος 2026, 19:47
Jump to forum
Jump to topic

Από την μία έχουμε την ατάκα του Σακίλ Ο'Νιλ για τον Σκάιλς :
"Ο Scottie είναι ο καλύτερος play maker που έχω παίξει ποτέ μαζί του. Απλά σήκωνα τα χέρια και η μπάλα έφτανε με έναν μαγικό τρόπο σε αυτά"

Από την άλλη της ατάκα του Ρικ Πιτίνο για τον Καλάθη :
"Έχω δει να παίζουν οι Μάτζικ Τζόνσον ...
από Mirko
Πέμ 07 Μάιος 2026, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

1) Ιεροσυλία η σύγκριση Σκαιλς Καλαθη.
Ο Καλαθης Euroleague legend.
Ο Σκαιλς NBA legend.

:opaokara:

Οχι δα, μιλαμε για τον κορυφαιο στις ασιστ στην Ευρωλιγκα που καποιες ομαδες ανετα κερδιζαν ομαδες NBA ακομα και τοτε.

αδερφέ ο σκοτ σκάιλς έχει τόσα χρόνια το ρεκόρ ασίστ σε έναν αγώνα ...
από SCIFO
Παρ 08 Μάιος 2026, 06:58
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω τον σχεδιασμό της ομάδας αλλά ο Tyree απο τους τωρινούς παίκτες θα μπορούσε να είναι το νούμερο1 για να μείνει.
Ειναι σκορερ μέσης και μακρινης απόστασης και στο drive, αλλά κυρίως έχει το Killer instinct δεν φοβάται την μπάλα και να αναλάβει την ευθύνη στα δυσκολα. Σε μια οργανωμένη ομάδα ...
από KalamarGiannis
Παρ 08 Μάιος 2026, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

ως επαγγελματία κάπου τον δικαιολογώ, τελειώνει η καριέρα του και πρέπει να βάλει και κάτι στην άκρη για το μέλλον.
Η συντριπτική πλειοψηφία θα ακολουθούσε το χρήμα.
Από κει και πέρα ο Καντσελιέρι που του ταίριαξε πολύ, έφυγε. Κι αυτό σημαντικό στην απόφαση να μη μείνει πιστεύω.
Τέλος πάντων, εμείς ...
από Tolaros
Παρ 08 Μάιος 2026, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

Είναι τρομερά δύσκολο να δελεάσεις παίκτη ευρωλίγκας που έχει ζήτηση αν δεν παίζεις ευρωλίγκα. Και φυσικά όχι για οικονομικούς λόγους.
Βέβαια με τέτοιο όνομα στον πάγκο και τέτοιο μάνατζερ είμαι πολύ αισιόδοξος.
Η πλάκα θα είναι να φέρει ο Σέρβος από τις λίστες του 3-4 παίκτες που δεν ξέρουμε, να ...
από dtown
Παρ 08 Μάιος 2026, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Έπαιξε 12 από τα 38 ματς της Μιλάνο.Τελευταιο του ματς στις 20 Ιανουαρίου. Ενταξει ας παμε με δίδυμο στον άσσο εναν ανενεργό 36χρόνο και εναν 38χρονο, που τον Καλαθη τον θελω, ας φέρουμε και τον Κορφα για τριτο.
από KalamarGiannis
Παρ 08 Μάιος 2026, 13:38
Jump to forum
Jump to topic

συμφωνώ ότι αν έχεις Νικ Καλάθη και τρίτο τον άπειρο Μπαζίνα, θες για ΒΑΣΙΚΟ playmaker έναν παιχταρά (όπως ήταν ο Λορέντζο προ 4ετίας), αλλά πρέπει να είναι και έμπειρος και γρήγορος και αθλητικός. Γι αυτό τα πολλα λεφτά πρέπει να δοθούν στις θέσεις 1 και 5.
(μάλλον είμαι της παλιάς σχολής γιατί ...
από paok-porter1337
Παρ 08 Μάιος 2026, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

θα συμφωνήσω
οκ 1 ναι
αλλά 2 στην ίδια θέση είναι επικίνδυνο

ειναι αδιαφορο για αυτην την θεση αν παιχτει οπως πρεπει αυτη η θεση γιατι θες ηρεμια καθαρο μυαλο αν θελησεις να τρεξεις το παιχνιδι μπορει να βαλεις ταιρι να κατεβασει γενικα αν θες υπαρχουν λυσεις . οτι καλυτερο να εχω ...
από theodorosstefan
Παρ 08 Μάιος 2026, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Η μεγαλύτερη μεταγραφη είναι ο Μιστακιδης... έχει τα λεφτά δεν έχει τις γνώσεις γιαυτό και έβαλε ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο .... του είπαν να φέρει τον τρινκιερι για να χτίσει μια ομάδα ευρολιγκας... και αυτός είμαι σίγουρος δεν θα φέρει παλτα εφόσον έχει το ελεύθερο σε μεταγραφες .μαζί ...
από cartman
Σάβ 09 Μάιος 2026, 11:58
Jump to forum
Jump to topic

Εμένα με ενδιαφέρουν οι 6 Έλληνες. Ξένους βρίσκεις
από Michael Scott
Σάβ 09 Μάιος 2026, 12:03
Jump to forum
Jump to topic

Παιδια αναγκαστικά θα ερθουν και παίκτες που δεν θα τους "πιάνει το ματι μας".

Θεωρω οτι σε συνδυασμό με Καλαθη-Ταϊρι θα ειμαστε καλά στο 1-2.

Αλλα επειδη γίνεται πανικός με την ονοματολογία εγω θα προτεινα να περιμένουμε