Η αναζήτηση βρήκε 299 εγγραφές
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Αφου κατατιθεται μια γενικη αντιληψη οτι η τραγωδια αγγιξε ολους τους οπαδους , θα ειναι ΥΨΙΣΤΗ ΑΠΟΤΙΣΗ ΦOΡΟΥ ΤΙΜΗΣ προς τους νεκρους, η ΕΜΠΑΡΚΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ της "οπαδικης αγαπης" το ν' αναληφθει ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ απο τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ και στο επομενο παιχνιδι με την ΑΕΚ να έλθουν οπαδοί και των ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχοντας χάσει την αδερφή μου σε τροχαίο πριν 20 χρόνια, η είδηση αυτή με κομμάτιασε ακόμη περισσότερο, ψάχνω λέξεις να περιγράψω αυτά που νιώθω, αδυνατώ. Κλείνω τα μάτια και κάνω εικόνα τη μάνα μου μόλις σήκωσε το τηλέφωνο εκείνη τη μέρα.
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
Καλό παράδεισο ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ, να μου αγκαλιάσετε την Ευτέρπη μου ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
https://scontent.fath3-4.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/623846209_1468310541326035_1695869836458433612_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=_TBiuQ4KxLQQ7kNvwFk_MVc&_nc_oc=AdnlrGDS1S4nw9MMygDfplCKpv3V5Ppvqq39fJM8HBVI6ibQl8qRYOUvlA_Fis9rrxoOtAneDuUtoLyosvOSNLko&_nc_zt=23 ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 20:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο συγκεκριμένο τοπικ, δεν κάνουμε ούτε κοινωνικό ούτε αστυνομικό ρεπορτάζ.
Πενθουμε την απώλεια των συνοπαδων μας, που θέλησαν να κάνουν 2 μέρες οδικό ταξίδι για να δουν την αγάπη τους.
Τιμη και δόξα στα αετοπουλα που έφυγαν στο δρόμο για στηρίξουν την ομάδα και τα 4 γράμματα. Το λιγότερο που ...
Πενθουμε την απώλεια των συνοπαδων μας, που θέλησαν να κάνουν 2 μέρες οδικό ταξίδι για να δουν την αγάπη τους.
Τιμη και δόξα στα αετοπουλα που έφυγαν στο δρόμο για στηρίξουν την ομάδα και τα 4 γράμματα. Το λιγότερο που ...
- Πέμ 29 Ιαν 2026, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχω καμία διάθεση να δω το ματς σήμερα.
Αυτοί απατεώνες της ΟΥΕΦΑ ποτέ θα μάθουν να αξιολογούν τις καταστάσεις;
Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε…
Θα το δούμε. Μουδιασμενοι στην αρχή, παγωμένοι στο ξεκίνημα αλλά η καρδιά θα χτυπάει πιο δυνατά όσο περνάει η ώρα. Όπως θα έκαναν και τα 7 ...
- Τρί 24 Φεβ 2026, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1
Την Παρασκευη ολοι θελετε να μαθαινουμε αντιπαλο αλλα να ειστε ετοιμοι την Κυριακη να τρωμε τα νυχια μας απο το αγχος με την Τριπολιτσα γιατι η επιβαρυνση θα χτυπησει κοκκινο.
Κατι κερδιζεις κατι χανεις...
Κατι κερδιζεις κατι χανεις...
- Τρί 24 Φεβ 2026, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήστε τη μίρλα. ΠΑΟΚ είσαι.
Τα ίδια και τότε μετά τη Μακάμπι, ποιος Γιακουμάκης δανεικός, ο Μεϊτε δεν πατάει περιοχή, ο Οζντόεφ δεν στρίβει, ο προπονητής έπιασε ταβάνι, το ρόστερ γυμνό, ο Τάισον είναι γέρος, δεν βάζει μέσα τους μικρούς, η ομάδα παρατημένη και μπλα μπλα μπλα.
Τώρα τα ίδια ...
Τα ίδια και τότε μετά τη Μακάμπι, ποιος Γιακουμάκης δανεικός, ο Μεϊτε δεν πατάει περιοχή, ο Οζντόεφ δεν στρίβει, ο προπονητής έπιασε ταβάνι, το ρόστερ γυμνό, ο Τάισον είναι γέρος, δεν βάζει μέσα τους μικρούς, η ομάδα παρατημένη και μπλα μπλα μπλα.
Τώρα τα ίδια ...
- Τετ 25 Φεβ 2026, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.
Κάποιοι έρχονται από πολύ μακριά, αλλά είναι πολύ κοντά σε αυτό που είναι ο ΠΑΟΚ.
Μπιάνκο:
«Περιμένω να περάσουμε στην επόμενη φάση. Προσεγγίζουμε τον αγώνα με σοβαρότητα και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Θα βγούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε, ούτε για την ...
Κάποιοι έρχονται από πολύ μακριά, αλλά είναι πολύ κοντά σε αυτό που είναι ο ΠΑΟΚ.
Μπιάνκο:
«Περιμένω να περάσουμε στην επόμενη φάση. Προσεγγίζουμε τον αγώνα με σοβαρότητα και θα παλέψουμε για το καλύτερο. Θα βγούμε στο γήπεδο για να κερδίσουμε, ούτε για την ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Δηλαδη βγάλαμε ντελαλη για έλλειψη ρευστού και τελικα αντι να πουλησουμε τον Ντελια 18+2, αγορασαμε αλλο παικτη με 10+2 
- Δευ 15 Σεπ 2025, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Αποδεικνύεται το πόσο μεγάλη σημασία (ίσως και η κορυφαία) για μια ομάδα έχει το να έχει τον ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ προπονητή. Επαναλαμβάνω κατάλληλο, όχι απλά καλό. Ο κατάλληλος προπονητής είναι αυτός που καταλαβαίνει σε ποιά ομάδα και περιβάλλον είναι και δένει απόλυτα με αυτό το περιβάλλον. Γι' αυτό ο ...
- Τετ 01 Οκτ 2025, 16:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΓΚΕΛΕΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ;keep_paokizein έγραψε: Τετ 01 Οκτ 2025, 11:14 ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Η ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΈΛΑ.
..... επειδή ειναι και της μοδός!!!
- Παρ 16 Ιαν 2026, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Χωρις να θέλω να ειμαι ειρωνικός προς συνοπαδούς, μου αρέσει που σε πολλούς το καλοκαίρι υπάηρχε "θαυμασμός" για την ....υπερομάδα του Παναθηναικού , στην οποία πηγαν πριν 10 ημερες 2 παικτες απο την Κηφισια και φαίνεται σαν να πηγαν ο ΜΕΣΙ με τον ΡΟΝΑΛΝΤΤΟ
Για τετοια Γ Υ Μ Ν Ι Α μιλάμε ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρακολουθώντας με προσοχη όλη την στρατηγική που ακολουθησε ο ΠΑΟΚ με τον Ιβάν στο τιμόνι του, από την πρωτη μερα μέχρι σήμερα, κατέληξα στο συμπερασμα ότι αυτή συμπυκνώνεται στην ακόλουθη φράση με μπολντ.
Ο ΠΑΟΚ ούτε παραπονιέται ούτε γκρινιάζει, αλλά κινείται επιθετικά με στόχο να μειώσει όσο ...
Ο ΠΑΟΚ ούτε παραπονιέται ούτε γκρινιάζει, αλλά κινείται επιθετικά με στόχο να μειώσει όσο ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 00:52
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Παντως σε χαίρομαι που συμμετέχεις μόνο στο όμορφο κομμάτι του φόρουμ και δεν σε έχει πάρει και εσένα η κατηφόρα όπως εμένα αλλά τι να κάνω με πιάνουν ώρες ώρες τα συναισθηματικά - επαναστατικά μου …
...
Φιλαράκι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας μου. Μου ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 02:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Eιμαστε 16/2 και έχουμε ήδη πάει τελικό κυπέλλου αποκλείοντας Ολυμπιακό και Βαζελο με χ και στη σκωλικοφωλια. Έχουμε περάσει τη League Phase στo Europa, είμαστε θεωρητικά στη κορυφή του πρωταθλήματος με 3 βαθμούς απέναντι στη Κηφισιά με το λιγότερο αγώνα.
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουμε ως ομάδα, μην ...
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουμε ως ομάδα, μην ...