τραγικο εχεις δίκιο.... ''πράσσειν άλογα''nunies4 έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 15:57 Κλαιω με το "πρασινα αλογα"
Αγραμματοσυνη σε ολο της το μεγαλειο.
Η αναζήτηση βρήκε 299 εγγραφές
- Δευ 08 Σεπ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
- Παρ 19 Σεπ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Η λογικη ορισμενων που τον εξυμνουν ως μεγα ΠΑΟΚΤΣΗ και σαλονικιο ενω δεν εμφανιζεται, αλλα κραζουν τον Σαββιδη που εκανε το ιδιο για 5 χρονια δεν εχει καμια βαση. Με την ιδια λογικη ο Ιβαν διοικει την ΠΑΕ τα τελευταια 5 χρονια και εχει ακουσει ολα τα σκατα μαζεμενα. Εφοσον παρει την ΚΑΕ θεωρω ...
- Σάβ 20 Σεπ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Σημαντικό που εμφανίστηκε και ο ίδιος παντως
- Τετ 22 Οκτ 2025, 10:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Ο μεγαλύτερος πρόεδρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ, μετα λόγου γνώσεως.
Πήρες μια ομάδα με το 1,5 πόδι στην Α2, χωρίς καμία στήριξη από πουθενά (συμπεριλαμβανομένου και του κόσμου), και κατάφερες με πολύ μεράκι και προσωπικό κόστος να παραδώσεις ένα απόλυτα υγιές σύλλογο ανώτερο σε όλα τα επίπεδα.
Θα σε ...
Πήρες μια ομάδα με το 1,5 πόδι στην Α2, χωρίς καμία στήριξη από πουθενά (συμπεριλαμβανομένου και του κόσμου), και κατάφερες με πολύ μεράκι και προσωπικό κόστος να παραδώσεις ένα απόλυτα υγιές σύλλογο ανώτερο σε όλα τα επίπεδα.
Θα σε ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Πουλα και φυγε .
Και φυγε μακρια.
Κανα ερημικο νησι στον ειρηνικο να μην ξανακουσεις για ΠΑΟΚ ,να γλιτωσεις.
Τη μια μερα ηρωας την αλλη .....
Αηδια καταντησαμε.
Και φυγε μακρια.
Κανα ερημικο νησι στον ειρηνικο να μην ξανακουσεις για ΠΑΟΚ ,να γλιτωσεις.
Τη μια μερα ηρωας την αλλη .....
Αηδια καταντησαμε.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Νταπηκε και η ντροπή εδώ μέσα ΚΑΙ Σημερα
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ανακοίνωση,το μόνο που έκανε ήταν να υπενθυμισει πως τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί μεχρι να γίνουν ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΈΝΤΑ!!!!sn0ufel4 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:27 Βασικά αγαπητέ Μπαφε την όλη ιστορία την ξεκίνησε η ανακοίνωση της ΚΑΕ
Ούτε πρόσβαλε κανέναν ούτε άφησε υπονοούμενα!
Εάν κάνω λάθος,διόρθωσε με.
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω ο Χατζόπουλος μετά τη λήξη αυτής της φαρσοκωμωδίας να εξαφανιστεί από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Απλά δεν του αξίζει. Μετρηθήκαμε και χάσαμε για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια και σε όσους τον έβγαλαν στη σέντρα από χθες με λάσπη για να τρώει όλο το ανάθεμα στο διαδίκτυο.
Μακριά Θανάση μου αν με το ...
Μακριά Θανάση μου αν με το ...
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: κανονισμός διαιτησίας ποδοσφαίρου
Επειδή κάποιοι άμπαλοι προσπαθούν να μας βγάλουν τρέλούς παρακάτω σας αναλύω τις πιο κρίσιμες φάσεις του Άρης-ΠΑΟΚ.
1η)Ο αμυντικός αγκαλιάζει παρατεταμένα τον επιθετικό,χωρίς να βλέπει την μπάλα αλλα με ξεκάθαρο σκοπό να εμποδίσει τον επιτιθέμενο να πάει στην μπάλα.
2η)καθαρό οφσάιντ στο 1-0 του ...
1η)Ο αμυντικός αγκαλιάζει παρατεταμένα τον επιθετικό,χωρίς να βλέπει την μπάλα αλλα με ξεκάθαρο σκοπό να εμποδίσει τον επιτιθέμενο να πάει στην μπάλα.
2η)καθαρό οφσάιντ στο 1-0 του ...
- Παρ 20 Μαρ 2026, 04:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα έως σήμερα.
Το θεωρώ ''ξένο'' για εμένα - αυτά τα ραντεβού για να πλακωθούμε ώστε να ''αποδείξουμε'' ποιοι είναι πιο μάγκες, δεν τα καταλαβαίνω.
Όπως δεν καταλαβαίνω, όταν πχ σε αγώνα ΠΑΟΚ-ρούλη, στα κάγκελα της Θ4 κρέμονται κίτρινα πανό.
Τι σημαίνει αυτό; Πως ''σας ...
Το θεωρώ ''ξένο'' για εμένα - αυτά τα ραντεβού για να πλακωθούμε ώστε να ''αποδείξουμε'' ποιοι είναι πιο μάγκες, δεν τα καταλαβαίνω.
Όπως δεν καταλαβαίνω, όταν πχ σε αγώνα ΠΑΟΚ-ρούλη, στα κάγκελα της Θ4 κρέμονται κίτρινα πανό.
Τι σημαίνει αυτό; Πως ''σας ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Καλό ταξίδι Χρήστο
Καλό ταξίδι στα υπόλοιπα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ που δεν ήξερα .
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών
Καλό ταξίδι στα υπόλοιπα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ που δεν ήξερα .
Συλλυπητήρια στις οικογένειες των παιδιών
- Τετ 28 Ιαν 2026, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εμένα με νευριάζει το «πάρε το διπλό για τα παιδιά που έφυγαν»;
Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
Έφυγαν 7 ανθρώπινες ζωή ρε πστη μου και σε νοιάζει να κερδίσει η ομάδα; Δεν ξέρω καν αν θα βρω κουράγιο να δω το ματς αύριο
- Τετ 28 Ιαν 2026, 19:12
- Jump to forum
- Jump to topic

Κι αν φυσάει εκεί ψηλά, απλώστε τα κασκόλ σας να γεμίσει χρώμα ο ουρανός.
- Τετ 28 Ιαν 2026, 20:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρω δεν είναι σωστό να μιλήσω για ευθύνη.
Ναι δεν είναι οπότε μη το κάνεις.
Θα πρέπει ομως σε αυτη την κωλοχωρα κάποια στιγμή να μαθουμε να μιλάμε και για την ευθύνη. Ίσως έτσι βελτιωθούμε, ίσως αποκτήσουμε ενσυνείδητη, ίσως να μη θρηνούμε τόσο άδικα ανθρώπους.
Δεν είναι το θεμα ότι ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 21:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι εγώ μόλις γύρισα από την Τούμπα μας.
Άναψα ένα κεράκι εκεί μπροστά στην 1 και μετά κίνησα για την 4 που είναι ανοιχτή και έχει πολύ κόσμο,
μέχρι αυτή την ώρα με αμείωτη ροή.
Ο κόσμος πηγαίνει να χαιρετίσει τα αδικοχαμένα μας αδέρφια και όλοι φαίνονται μουδιασμένοι και με χαραγμένη την αίσθηση ...
Άναψα ένα κεράκι εκεί μπροστά στην 1 και μετά κίνησα για την 4 που είναι ανοιχτή και έχει πολύ κόσμο,
μέχρι αυτή την ώρα με αμείωτη ροή.
Ο κόσμος πηγαίνει να χαιρετίσει τα αδικοχαμένα μας αδέρφια και όλοι φαίνονται μουδιασμένοι και με χαραγμένη την αίσθηση ...