Η αναζήτηση βρήκε 528 εγγραφές
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 19:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΑΕΛ - ΠΑΟΚ 22/2, 18:00, Cosmotesport2HD
Μεγάλη προσοχή θέλει ο Τούπτα, είναι γρήγορος και επικίνδυνος.
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε κάθε ματς ένας τραυματίας. Που θα πάει αυτό δεν ξέρω.
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ!
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντεφορμέ ο στρατηγός
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αελ-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Δεν θα ρίξω φταίξιμο στην ομάδα που την βρίσκει η μία ατυχία μετά την άλλη. Δεν θα ρίξω φταίξιμο στον Λουτσέσκου, εκτός από το ότι δεν δίνει χρόνο στον Μπιάνκο, ενώ βάζουμε κολλύριο για να δούμε τον Καμαρά. Σήμερα ο Οζντόεφ με αχρείαστο φάουλ και κακή αμυντική τοποθέτηση (η μπάλα πήγαινε επάνω του ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι ήταν
Το Πέναλτι που δεν δόθηκε στο πρώτο όμως ήταν έγκλημα σε αυτό μας κανόνισε μάντεψε
Ο Κουμπαράκης
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεσαλωστε. Υπάρχουν ποδοσφαιρικές εξηγήσεις για ότι είδαμε αλλά δεν νομίζω ότι έχει σημασία.
Δωσε μου την ποδοσφαιρικη εξηγηση που μπαινει ο Καμαρα και αναγκαζεσαι να παιξεις με 10. Μην μου πεις γιατι ειναι ψηλος γιατι και κεφαλιες που παιρνει παλι σε αντιπαλο την δινει
Η ποδοσφαιρική ...
- Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μπέρδος στην θέση του Τάισον πριν τον χάσουμε και αυτόν. Ευτυχώς που πήρε κάρτα ο Αντρίγια και δεν χρειάζεται καν να ταξιδέψει στο Βίγκο.
Με τόσα προβλήματα και τόση κούραση, όποιος ελπίζει σε πρόκριση με την Θέλτα, είναι σαν να κυνηγάει το 5+1 στο τζόκερ με δελτίο των 5 ευρώ. Άσε που δεν είναι να ...
Με τόσα προβλήματα και τόση κούραση, όποιος ελπίζει σε πρόκριση με την Θέλτα, είναι σαν να κυνηγάει το 5+1 στο τζόκερ με δελτίο των 5 ευρώ. Άσε που δεν είναι να ...
- Δευ 23 Φεβ 2026, 00:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Φταίνε οι τραυματισμοί που θα χάσουμε το πρωτάθλημα, αλλά διαβάζουμε (και μας λένε) διαρκώς για τους αγώνες κάθε τρεις μέρες.
Εν τω μεταξύ τα ίδια ακριβώς ακούγαμε (και μας έλεγαν) και το 24, που εντελώς τυχαία δεν υπήρχαν τότε 3-4 ταυτόχρονοι τραυματισμοί σε συγκεκριμένες θέσεις.
Οι μοναδικές ...
Εν τω μεταξύ τα ίδια ακριβώς ακούγαμε (και μας έλεγαν) και το 24, που εντελώς τυχαία δεν υπήρχαν τότε 3-4 ταυτόχρονοι τραυματισμοί σε συγκεκριμένες θέσεις.
Οι μοναδικές ...
- Δευ 23 Φεβ 2026, 11:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο προπονητής δεν μπορεί να διαχειριστεί 3 οργανώσεις (Ευρώπη, κύπελλο και πρωτάθλημα). Αυτοί που τον λένε εμμονικό έχουν και ένα δίκιο. Βέβαια, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Κόλκα και θα πω ότι τόσες δεκαετίες στη ζωή μου δεν έχω δει έναν προπονητή που να μην είναι εμμονικός. Ο κάθε προπονητής έχει ...
- Δευ 23 Φεβ 2026, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτά γράφτηκαν εδώ από κάποιους, οχι μετά Χριστόν προφήτες. Στο κύπελλο δε χρειάζονταν ροτεισον, αλλά σε άλλα εύκολα, εκεί που κλειδώνεις ματς με 3-0 και παίζει ο Μεϊτε και ο Ταισον 90 αντι για 60 λεπτά, και γίνονται μολις 3 αλλαγές. Βάλε 30 λεπτά Θυμιανη, Μπαλντε αντί Ταισον. 30 απο εδω 30 από ...
- Δευ 23 Φεβ 2026, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Γνωριζει κανεις ποτε γυρναει ο Μειτε κ ο Ντελιας;Mε αυτους τους 2 πραγματικα δεν φοβαμαι κανεναν στην χωρα.
Μέχρι να γυρίσουν θα τραυματιστουν οι υπόλοιποι. Καμία ατυχία ο ΠΑΟΚ φέτος στους τραυματισμους. Παίζει την καλύτερη μπάλα. Μπάλα όμως υψηλής έντασης. Στο φορ, στο 10αρι που μαρκάρει οφ ...
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 20:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Τρίπολη 2-0, Mvp -Σχόλια & Παραλειπόμενα
Πολύ επιπόλαιοι στην τελική προσπάθεια, μέχρι που μπήκαν Ντέλιας και Ivanusec, κρατήσαμε τον Αστέρα στο παιχνίδι, αν και δεν έκανε ευκαιρίες.
22 clean sheets
22 clean sheets
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Τελικά πόσους βαθμούς μπροστά θα μπει η χάρτινη στα Play off?
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 21:13
- Jump to forum
- Jump to topic
μπραβο στην ομαδαρα μας για την επιστροφη.
καλο αφανισμο στην βρωμοομαδα της τριπολης.
μου αρεσε ο Μπιανκο και ο Ζαφειρης αλλα οταν μπηκε ο Ντελιας,το γηπεδο εγειρε.
ΙΒΑΝ κανε τα παντα ωστε να κρατησεις το αλανι στην Τούμπα,δεν βλεπεις πόσο ανεβαζει το ηθικο της Τούμπας όταν μπαινει;;;
καλο αφανισμο στην βρωμοομαδα της τριπολης.
μου αρεσε ο Μπιανκο και ο Ζαφειρης αλλα οταν μπηκε ο Ντελιας,το γηπεδο εγειρε.
ΙΒΑΝ κανε τα παντα ωστε να κρατησεις το αλανι στην Τούμπα,δεν βλεπεις πόσο ανεβαζει το ηθικο της Τούμπας όταν μπαινει;;;