Η αναζήτηση βρήκε 165 εγγραφές

Return

από Σουριναμέζος
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Γλύτωσε ο Παναθηναϊκός :lol:
από Sera4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 23:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ο ΠΑΟΚ αποδεικνύει ότι το ροστερ του δεν υστερεί σε τίποτα έναντι του βασικού ανταγωνιστή του.

Τελειώνοντας αυτή η 6αδα αγωνων, κανεις δεν μπορεί να είναι ανακουφισμενος, ούτε ευχαριστημένος.

Η ομάδα από την αρχή της χρονιάς παίζει πολύ κάτω των δυνατοτήτων της.

Δεν άλλαξε και κάτι δραματικά ...
από tad
Δευ 06 Οκτ 2025, 09:30
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα κόουτς ...
τόσες ημέρες που πηγαίνουμε από κλαρίνο σε κλαρίνο με μηδενική βελτίωση της ομάδας ... κάνω τουμπεκί και δεν μιλάω γιατί πάνω από όλα πρέπει να βάζουμε το καλό της ομάδας ... και το καλό είναι να στηρίζουμε αυτούς που έχουμε ... πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα από τους καλύτερους ...
από xrisitsapa
Δευ 06 Οκτ 2025, 09:42
Jump to forum
Jump to topic

Σε στηριξα και σε στηριζω, γιατι πιστευω ακραδαντα οτι τυχον απολυση σου τωρα θα ηταν εγκλημα.

Απο εκει και περα, συμφωνω 100% με τον tad

Οταν διαβαζω οτι ο ΠΑΟΚ ειναι η ομαδα με τον μαγαλυτερο Μ.Ο ηλικιας ΚΑΙ στη Super League ΚΑΙ στο Europa League, κατι παει ΠΟΛΥ ΣΤΡΑΒΑ.
Ειμαστε η ομαδα με τις ...
από xrisitsapa
Δευ 06 Οκτ 2025, 09:49
Jump to forum
Jump to topic

Δεν το ξερεις.
Πρεπει να τους δουλεψεις, να δωσεις ευκαιριες και να δεις.
Ο Κουλιερακης καποτε δεν ειχε καλυτερα χαρακτηριστικα απο τον Μπαταουλα
από icue
Δευ 06 Οκτ 2025, 10:02
Jump to forum
Jump to topic

Ο Κουλιερακης, ο Τζολης, ο Ντελιας καναν μπαμ με το που μπηκανε. Κατι τετοιο δεν εχω δει ακομα απο κανεναν τους. Μακαρι φυσικα να βγουνε ολοι.
από xrisitsapa
Δευ 06 Οκτ 2025, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

Ο Κουλιερακης, ο Τζολης, ο Ντελιας καναν μπαμ με το που μπηκανε. Κατι τετοιο δεν εχω δει ακομα απο κανεναν τους. Μακαρι φυσικα να βγουνε ολοι.

Να μην τα ξαναλεμε. Δες τη συνεντευξη ακομα και του Καργα, που λεει οτι τον εβλεπαν τον Ντελια ολοι στην προπονηση και ελεγαν πως γινεται αυτο το ...
από xrisitsapa
Δευ 06 Οκτ 2025, 12:21
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι αδιανοητο να στεναχωρηθηκε χτες καποιος ΠΑΟΚτσης.
Ειτε χαρηκε, ειτε απλα δεν ειναι ΠΑΟΚτσης
από keep_paokizein
Τρί 07 Οκτ 2025, 21:11
Jump to forum
Jump to topic

Στην εκπομπή του φαλακροβάζελου παρουσιάστηκαν τα στατιστικά της SL μέχρι τώρα (έξι αγωνιστικές). Πρώτος ο ΠΑΟΚ στις εξής κατηγοριες:
x goals παθητικό = 3,3
x goals επίθεση = 13,5
μεγάλες ευκαιρίες = 22 (πάνω από 0,45 xgoals)
Μεταβιβάσεις (πάσες) = 472,4

Αν και μικρό το δείγμα, κάποια απλά ...
από Γερασίμου
Παρ 24 Οκτ 2025, 20:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Εγώ πάντως είμαι μοναχοφάης. Κωνσταντέλιας και ΠΑΟΚ together for ever and ever. Ιβάν, δώσε του το συμβόλαιο, πες του να βάλει το νούμερο (να είσαι σίγουρος ότι το παιδί αυτό δεν είναι άπληστο) και πλαισίωσέ το με τον Γιαμάλ, τον Εμπαπέ και τον Πέδρι των φτωχών.
από paok x.m.
Παρ 24 Οκτ 2025, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Μπορω να γραψω για χιλιαδες παιχτες που τελευταια 30 χρονια παιξανε σε τοπ 10 ομαδες στην ευρωπη καλα και δεν τους θυμομαστε.

Αλλα θα γραψω 3-4 ονοματα που θα τα θυμομαστε ολοι αλλα κυριως οι οπαδοι των ομαδων τους.

Τοτι (ρομα), Ντελ πιερο (juve), τζεραντ (λιβερπουλ).

Τι κοινο εχουβ αυτες οι ...
από BWmystis
Παρ 24 Οκτ 2025, 23:24
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικα θα παω αντιθετα στο ρευμα και θα πω οτι πραγματικα δε μου καιγεται καρφι για το "καλο" του Κωνσταντελια για το οποιο καιγονται τοσοι αρδ ετσι ωστε να φυγει εξω.
Εγω αν ημουν Σαββιδης θα του εκανα μια ιδιωτικη κουβεντα τυπου "Γιαννη, εχουμε την ευκαιρια να σε κανουμε την σημαια του ΠΑΟΚ ...
από tad
Σάβ 25 Οκτ 2025, 12:24
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορώ να διαβάζω από συνπαοκτσήδες να λένε ακόμα ότι το καλό του παίχτη είναι αλλού ...

ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και το απέδειξε μεσοβδόμαδα ...
κανένας Έλληνας παίχτης δεν χρειάζεται να πάει αλλού όταν η οργάνωση σε εμάς είναι κορυφαίου επιπέδου ή τουλάχιστον κοντά στο κορυφαίο επίπεδο. Και ...
από xrisitsapa
Σάβ 25 Οκτ 2025, 13:08
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ νομίζω ότι ο Ντελιας έχει πάρει απόφαση να μείνει, να παίξει CL και να μπει στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ ως αρχηγός. Αυτά σε 2-3 χρόνια μπορούν να γίνουν.

Μετά στα 25 του θα μπορεί να δοκιμάσει και το εξωτερικό, αν θέλει.

Πάντως δεν δείχνει σημάδια ότι θέλει να φύγει και καλό είναι να μην ...
από RazvanLucesku
Σάβ 25 Οκτ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Όσο ο ίδιος θέλει να παίζει εδώ η ομάδα οφείλει να μη τον πουλήσει, ακόμα και με 50εκ. Ως οπαδός με νοιάζει το καλό της ομάδας, και αυτό είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας να μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ.

Ελπίζω τα καραγκιοζιλίκια του καλοκαιριού, αν μου επιτρέπεται η έκφραση, όπου η ομάδα προσπαθούσε να ...