Η αναζήτηση βρήκε 214 εγγραφές
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Ξανάδα τα στιγμιότυπα του αγώνα και δε μπορώ να πιστέψω πώς μπόρεσε αυτό το σκουλήκι της ανθρωπότητας μετά από τέτοια τραγωδία να εκτελέσει τέτοια σφαγή. Ακόμη περισσότερο, οι της Ουέφα λίγο ντροπή δεν έχουν πάνω τους; 2 γκολ που είναι αμφισβητούμενα για φάουλ, του Τάισον είναι και δεν έδειξαν καν ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Πονοματος το ντέρμπι της αγωνιστικής. Αν η χάρτινη πάρει μια ισοπαλία θα είναι πολύ χρήσιμο για εμάς. Σαν καημένη παίζει και μάλιστα στην έδρα της. Απίστευτο να είμαστε κοντά λόγω φαρδους και διαιτησίας
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ήταν πέναλτι. Μας συμφέρει αλλά είναι απόφαση αηδία. Στη σούμα όμως η χάρτινη παραμένει η πιο ευνοημένη ομάδα φέτος.
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο 2ο ημίχρονο γιατί άργησαν οι ομάδες 15 λεπτά; Είναι πλέον πολύ συχνό φαινόμενο όταν παίζει η χάρτινη. Τι συμβάινει στην ανάπαυλα;
Αγωνιστικά η κούλα ήταν ένα χάλι και από το πουθενά πήρε ένα κόρνερ και έκανε γκολ. Ο γαύρος, για μια ακόμη φορά, μόλις φάει γκολ συμπεριφέρεται σαν ομάδα δίχως ...
Αγωνιστικά η κούλα ήταν ένα χάλι και από το πουθενά πήρε ένα κόρνερ και έκανε γκολ. Ο γαύρος, για μια ακόμη φορά, μόλις φάει γκολ συμπεριφέρεται σαν ομάδα δίχως ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 00:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Άλλη μια ματσάρα από τον Τσάπρα. Έβαλε και γκολάρα! Εγώ τον θέλω στον ΠΑΟΚ και τον Νους από τον Όφη.
- Δευ 02 Φεβ 2026, 02:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 4–1, MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα
Μπράβο στον κόσμο και την ομάδα που τίμησαν τα παιδιά του ΠΑΟΚ. Ποτέ ξανά.
Αγωνιστικά οι παίκτες μας φάνηκε ότι δεν είχαν ψυχολογία, ούτε καν μιλούσαν μεταξύ τους, αλλά η δουλειά που έγινε όλη τη χρονιά μέτρησε και βρίσκονταν με κλειστά μάτια. Είναι αξιοθαύμαστο πώς βρήκε τόσο γρήγορα χημεία ο ...
Αγωνιστικά οι παίκτες μας φάνηκε ότι δεν είχαν ψυχολογία, ούτε καν μιλούσαν μεταξύ τους, αλλά η δουλειά που έγινε όλη τη χρονιά μέτρησε και βρίσκονταν με κλειστά μάτια. Είναι αξιοθαύμαστο πώς βρήκε τόσο γρήγορα χημεία ο ...
- Τρί 03 Φεβ 2026, 23:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ήμουν εγώ, θα προτιμούσα να αγόραζα τα 2 μπακ του Λεβαδειακού με αυτά τα χρήματα, και ας μην είναι τόσο καλοί, λόγω εθνικότητας, προσαρμογής και ηλικίας με πολύ μέλλον.
Όμως, ο Τσάπρας έρχεται το καλοκαίρι και εμείς φάνηκε να θέλουμε παίκτη άμεσα. Εμένα ο Σάστρε με κάλυπτε βέβαια μιας και ο ...
Όμως, ο Τσάπρας έρχεται το καλοκαίρι και εμείς φάνηκε να θέλουμε παίκτη άμεσα. Εμένα ο Σάστρε με κάλυπτε βέβαια μιας και ο ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 00:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ που φτάσαμε, άλλη μεταγραφή δε θέλω. Ένα πράγμα μόνο και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ!
Ανανεώστε τον προπονητή! Δεν είναι αυτονόητο τίποτα. Η ομάδα του είναι μοντέλο ομάδας και αν κάποιος μπορεί να τρυπήσει αυτόν τον αχτύπητο ΠΑΟΚ είναι μόνο μέσω του προπονητή του. Δε θα το συγχωρέσω να φύγει ούτε από τον ...
Ανανεώστε τον προπονητή! Δεν είναι αυτονόητο τίποτα. Η ομάδα του είναι μοντέλο ομάδας και αν κάποιος μπορεί να τρυπήσει αυτόν τον αχτύπητο ΠΑΟΚ είναι μόνο μέσω του προπονητή του. Δε θα το συγχωρέσω να φύγει ούτε από τον ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 00:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο βάζελος θα χτυπήσει πάτο με τις μεταγραφές που κάνει. Πάτο για πολλά χρόνια. Ό,τι πρέπει να κάνει κάποιος στο ποδόσφαιρο για να χτίσει ομάδα, ο βάζελος το κάνει ανάποδα με το FFP να καραδοκεί. Πήρε πολύ ακριβό προπονητή στα τελευταία ένσυμα. Πριν φτιάξει έναν κορμό σε λογικό μπάτζετ ώστε να ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 00:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αίσθησή μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ χτίζει ομάδα επιπέδου Champions League. Σε αυτό το κλαμπ πρέπει να μείνει οπωσδήποτε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Η ομάδα πλέον είναι ακριβώς στα μέτρα του. Είναι έγκλημα και τρύπημα να χαλάσει αυτό που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ χτίστηκε.
- Τετ 04 Φεβ 2026, 02:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Λουτσέσκου έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027, δηλαδή και την επόμενη σεζόν. Υπάρχει χρόνος.
Εγώ νόμιζα ότι λήγει φέτος. Στο transfermarket όντως τον έχει ως τις 30/06/27, αλλά τότε γιατί μιλούσαμε για last dance κλπ; Η ομάδα του Λουτέσκου έχει πολύ μέλλον. Καμία σχέση με του νταμπλ. Υπάρχουν πολλά ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD
Ποτέ ξανά Έλληνες διαιτητές. Όλες οι φάσεις δικές τους. Θεατρα κλπ. Ριπλέι συνεχώς στο τίποτα. Γιατί οχι 5 ριπλέι τη φαση του πέναλτι στο 6ο λεπτό στον Μύθου. Επειδή σουταρε; τον κλωτσάει και για αυτό δε μπαίνει το γκολ.
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Μπράβο στην ομάδα για τη νίκη, το πάθος στις μονομαχίες. Έτσι που σηκωνονταν η μπάλα ήταν ματς για Γιακουμακη. Δεν ευνοησε το Μύθου το παιχνίδι αυτό. Μπράβο και στον Κενυ. Εγώ ψήφισα τη χρυσή αλλαγή, γιατί έφερε τη νίκη και βοήθησε να την κρατήσουμε με τις τόσες μονομαχίες.
Άλλη μία σφαγή που ...
Άλλη μία σφαγή που ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο τις φάσεις του ΠΑΟΚ δεν δείχνουν επαρκή ριπλέι και στις βουτιές του Τετέι δείχνουν καμιά δεκαριά, εγώ θα λέω ότι μας εκοψαν καθαρά πέναλτι. Ας παίζουν δίκαια οι cosmote & nova.
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα διάλεξε να παίξει το παιχνίδι με γεμίσματα από τους αμυντικούς για να γλυτώσει το τρανσισιον ο Μπενιτεθ. Καλά έπραξε, αλλά με τέτοια νοοτροπία δύσκολα θα φτιάξει ομάδα, αν συνηθίσουν έτσι και οι νέοι που προσεθεσαν στο ροστερ. Η πίεση για έναν τίτλο, μπορεί να γκρεμίσει ολόκληρο το ήδη σαθρο ...