Η αναζήτηση βρήκε 214 εγγραφές
- Τετ 21 Ιαν 2026, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Real Betis 22/1-19:45,cosmotesportshd
Εγώ δε το φοβομάμαι καθόλου το παιχνίδι. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Η ομάδα είναι σε τρελή φόρμα και ψυχολογία και ο αντίπαλος δεν έχει το βασικό του φορ που κάνει τη διαφορά, λόγω τραυματισμού. Στην τελική και η ισοπαλία μας κάνει. Ενδιαφέρον έχει να δούμε πώς θα τα πάει η ομάδα στο αμυντικό ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Το καλύτερο που έκανε ο ΠΑΟΚ είναι ότι έκανε μια μεταγραφή και καλή, του Ζαφείρη. Χαίρομαι που δεν έσπασε το ποσό να πάρει 3 παίκτες, γιατί μάλλον σαρδέλα θα ψωνίζαμε. Για παίκτες ροτέισον βρίσκεις και ελεύθερους. Εγώ κατά διαστήματα έχω δώσει την εντύπωση ότι δε μου αρέσουν οι ελεύθεροι. Άλλο ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 03:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Το καλύτερο που έκανε ο ΠΑΟΚ είναι ότι έκανε μια μεταγραφή και καλή, του Ζαφείρη. Χαίρομαι που δεν έσπασε το ποσό να πάρει 3 παίκτες, γιατί μάλλον σαρδέλα θα ψωνίζαμε. Για παίκτες ροτέισον βρίσκεις και ελεύθερους. Εγώ κατά διαστήματα έχω δώσει την εντύπωση ότι δε μου αρέσουν οι ελεύθεροι. Άλλο ...
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Real Betis 22/1-19:45,cosmotesportshd
Καλή η ομάδα, ειδικά αμυντικά. Φτου φτου. Μπράβο σε όλους για αυτή τη δουλειά που έγινε. Η ισοπαλία μας κάνει, αλλά με την είσοδο του Ντελια, γιατί όχι και νικη!
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Σήμερα ήταν όλοι ατομικά διακριθεντες. Τυπικά ψήφισα τον MVP, αλλά πραγματικά δεν έχω κάποιον. Η ομάδα η ίδια, εργο του προπονητή, της νοοτροπίας και της ποιότητας των παικτών και του υπέροχου κλαμπ που υποστηριζουμε. Η ομάδα έδειξε ότι μπορούσε να, μπει στην 8αδα, όμως ήδη έχει πολύ πετυχημένη ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 03:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Είπε πολλά ωραία σήμερα ο Ραζβαν στις δηλωσεις του μετά τον αγώνα. Μίλησε πολύ ξεκάθαρα για τις ενέργειες των παικτών κυρίως την πνευματική και την κόπωση. Ο άνθρωπος κάνει τρομερή διαχείριση φέτος. Εγώ το είπα ότι χρειάζεται η ομάδα 1 ακόμη Μεϊτε, από το καλοκαίρι, γιατί οι Καμαρα, Οζτνοεφ, Ζαφ ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Πάει η ομάδα και ο Λουτσεσκου τρένο το αγωνιστικό και βγαίνουν όλοι οι γνωστοί, μην τους χαρακτηρίσω, από τη διοίκηση για να κλέψουν credit από την επιτυχία, όπως ο τραγικός Κυριάκος Κυριάκος που κούναγε το δάκτυλο στους οπαδούς μετά το πρωτάθλημα του 2024 λες και έκαναν κάτι από τα αυτονόητα οι ...
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Δωνης στην καλύτερη 11αδα που θα διάλεγε, βάζει τον Κουρμπελη, δεν υπάρχει καν στην κουβέντα ο Μεϊτε. Δεξι εξτρεμ ο Ελιανσον και όχι ο Ζιβκοβιτς :lol:. Ποιος Ελιασον ρε καημενοι; Ο Ζαφείρης εκτοπιστηκε με μαεστρία. Ε λίγο από εδώ λίγο από εκεί, με τους " αντικειμενικους" κάπως έτσι δε μπαίνουν οι ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 00:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Ντελια τον πέταξε εκτός 18αδα τουλάχιστον; 'Άλλη μια δικαίωση γκανταλφ και Μπακατσίτα
Τον Ντελια αναγκαστηκε να τον διαλεξει και ζοριστηκαν οι μπεταραδες. Πολύ σφιξιμο. Όταν επέλεξε Ελιανσον πήρανε μεγάλη χαρά. Δεν πειράζει σας μπουκώνει καλά ο Αντριγια πελατακια. Τον δε Ντελια για μένα τον ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Με τη βελτιωση της βαθμολογίας της χώρας στην Ευρώπη, μόλις βγάζουμε ομάδα σε ομίλους CL και ο 2ος προκριματικά, θα δούμε τι εστί ΠΟΚ ξανά. Τώρα τρώμε το τυράκι... Ήδη ετοιμάζεται η χάρτινη. Αν δούμε ποια πρωταθλήματα πήραμε, όλα είχανε τις χειρότερες προϋποθέσεις στα προκριματικά. Ο ανύπαρκτος ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 22:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τσάπρας φέτος είναι 24 ετών, ξεκίνησε τη σεζόν 23 ετών ,γιατί έχει Οκτώβριο γενέθλια. Τουχρόνου ΘΑ γίνει 25ετών τον Οκτώβριο 2026... Μην μειώνουμε έτσι απλά τους άλλους. Εμένα μου αρέσει ο παίκτης, είναι μαχητής, έχει ύψος/δύναμη/τρεξίματα, Έλληνας, και όχι δεν είναι επιπέδου Κοροβέση κλπ. Με ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σοβαρός σε όλα τα παιχνίδια και το κίνητρο είναι υψηλό.΄Εχει έναν πραγματικό αρχηγό και αρκετούς ηγέτες, να θυμίζει σε πολλές στιγμές ότι και τα μικρά παιχνίδια είναι σημαντικά, ενώ και το προπονητικό τιμ του Λουτσέσκου το έχει αποδείξει όλα τα χρόνια στον ΠΑΟΚ. Απλά όταν ο ΠΑΟΚ ...
- Δευ 26 Ιαν 2026, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
https://youtu.be/5lgkgj03kVU?si=4j58_JhRcnzl49hR
O Jorge Sánchez παιδιά που ακούγεται, διεθνής Μεξικανος, είναι παίκτης επιπέδου που παιζει και δεξιχαφ, πολύ επιθετικογενης, μπουκαδορος, και δεν έρχεται για αλλαγή. Πιστεύω ότι είναι μια διαπραγμάτευση για το ενδεχόμενο να μπούμε ομιλους cl ...
O Jorge Sánchez παιδιά που ακούγεται, διεθνής Μεξικανος, είναι παίκτης επιπέδου που παιζει και δεξιχαφ, πολύ επιθετικογενης, μπουκαδορος, και δεν έρχεται για αλλαγή. Πιστεύω ότι είναι μια διαπραγμάτευση για το ενδεχόμενο να μπούμε ομιλους cl ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 15:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Εδώ και χρόνια έχω καταλάβει ότι στην ατζέντα του Θεοδωρίδη και του γαυρου είναι το να μη μπει ο ΠΑΟΚ ομίλους Champions league. Τόσα χρόνια ύποπτες κληρώσεις. Δεν είναι τραβηγμένο αυτό που θα πω: κατά πάσα πιθανότητα το rebalancing θα δώσει 2 εισιτήρια απευθείας στους ομίλους του Champions league ...