Η αναζήτηση βρήκε 375 εγγραφές

Return

από Taseos
Δευ 09 Φεβ 2026, 16:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δυστυχώς μάλλον ξετιλυγεται σιγά σιγά το κουβάρι.
από Equalizer
Δευ 09 Φεβ 2026, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

Μπαίνει στο δς της ΚΑΕ η πρώην πρόεδρος του καυτανζογλειου κύριε Καλυψώ γούλα τον καιρό της μεγάλης διαφωνία με την διοίκηση του σταδίου αν δεν απατώμαι

:shock:

Θέλω να πιστεύω οτι πρόκειται περί ψευδούς φήμης.

Σαν αυτή που φαίνεται πως διέσπειρε πρόσφατα μια εταιρεία εις βάρος του ...
από leomatos88
Τετ 11 Φεβ 2026, 13:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Έτσι λες εσύ... Μου επιτρέπεις να έχω τη δική μου εικόνα για το τι είναι ΠΑΟΚ; Για μένα είναι το να παίζω με Κνολ και Σαλμον και να έχω την ίδια προσμονή όλη την εβδομάδα για να πάρω το διπλό στον γαυρο και την ίδια πίστη και αισιοδοξία, με αυτήν που είχα από την πρώτη μέρα που έγινα ΠΑΟΚ και με ...
από GEOL
Πέμ 12 Φεβ 2026, 16:28
Jump to forum
Jump to topic

Σε αυτό το νήμα δεν θα ξαναμπώ, ούτε και θα γράψω ξανά. Με τον ΠΑΟΚΤΣΗ Χατζόπουλο, νοιώθαμε, ζούσαμε, είμασταν ένα, έστω και μέσα σε μια "αξιακή" φτώχια. Λύπη, μάχη, κάποιες χαρές, πολύ περισσότερες στεναχώριες. Αλλά πάντα εκεί, αγαπημένοι στρατιώτες. Ούτε NBA Europe, ούτε Ευρωλίγκα ονειρεύτηκα ποτέ ...
από Taseos
Σάβ 14 Φεβ 2026, 14:16
Jump to forum
Jump to topic

Και για να μην το ξεχάσω. Σεβασμό έχω στον Γιάννη τον γιαννουλη τον νικηφόρο . Οχι σε κάποιους που όταν το τμήμα έπασχε ήταν στον ολυμπιακό, και είχαν ξεχάσει ότι υπάρχει το τμήμα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο δεδομένα που αφορούν καθαρά το μπάσκετ. Πιέστηκε ο Θανάσης Χατζόπουλος να υπογράψει ...
από tad
Σάβ 14 Φεβ 2026, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σεις σοβαρά τώρα ???

στον βωμό της ελευθερίας έκφρασης και της γνώμης που μπορεί να έχει ο καθένας ... να μπαίνω σε παοκτσήδικο σάιτ για να διαβάζω χαρακτηρισμό ανήθικος για την μεγαλύτερη κίνηση που έχει κάνει ΠΑΟΚτσής παράγοντας στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού ?

σοβαρά τώρα ? τι θέλετε ...
από Taseos
Σάβ 14 Φεβ 2026, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

Εδώ να πω πως το σκηνικό με ντελια του καλοκαιριού ξεσκέπασε πολύ κόσμος συνδεσμιτες και αρδ. Πρέπει να έκανε γερό ξεκαθάρισμα ο ιβαν. Να του δώσω εύγε. Και επίσης αυτό το τρολ account που δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου και μας κάνει αναμετάδοση ότι μαλακια γράφεται στο x από κάτι πονεμένους αρδ και κάτι ...
από Franky
Δευ 16 Φεβ 2026, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

Α μάλιστα μίλησε ο Μπουντουρης για διχονοια.

Να θυμηθουμε κάτι συνεντεύξεις που έδινε οταν ηταν παικτης του βαζελου η αργότερα? Και αυτός και ο Ρετζιας, τον οποιο Χρυσοπληρωσε ο Οικονομιδης και εφυγε τσαμπα στην Ισπανια?

Η μήπως να πιάσουμε τις συνεντεύξεις του Γιαννουλη και τι έλεγε για τον ΠΑΟΚ ...
από leomatos88
Δευ 16 Φεβ 2026, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Προφανώς και στο ξενοδοχείο είναι υπέρ του ευ αγωνίζεσθαι, αλλιώς δεν εξηγείται. Άλλωστε, το ότι από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήταν ίσως η πρώτη φορά που κυκλοφόρησαν σε κοινή θέα οι χάρτινοι, και φαντάζομαι, εκτός του Άξιον Εστί, θα τραγούδησαν και τα γνώστα τους συνθήματα αγάπης για τον ...
από Мир
Δευ 16 Φεβ 2026, 21:59
Jump to forum
Jump to topic

Η αλήθεια είναι ο Τέλης έχει μαζέψει πολλά ντουβάρια στις επιχειρήσεις του, με κορωνίδα την τελευταία προσθήκη στο ΔΣ της ALPHA SPORT GROUP.
από Equalizer
Τετ 04 Μαρ 2026, 21:05
Jump to forum
Jump to topic

Το δυστύχημα για αυτούς είναι πως ΟΝΤΩΣ μέχρι τώρα μιλάνε οι πράξεις

Και αυτές είναι αρνητικές για τους ομιλούντες

Εκτος αν πράξεις εννοούμε μόνο όσα γίνονται με λεφτά οπότε πάσο.

Διαλέχτε και πάρτε κύριοι.

Μόνο μη μας λέτε μαλακίες.
από delos15
Τετ 03 Δεκ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Μετάγραφες θα χαλάνε πάντα και παντού. Θα έρθει καλύτερος. Αλλά αυτοί που χρησιμοποίησαν εκείνο το πουστριλικι ότι έχουμε 3 κλεισμένους και μας καθυστερεί ο Χατζόπουλος, να το κόψουν τώρα που είναι νωρίς. Μην ξεκιναμε έτσι. Γιατί όπως πετας λάσπη στον ανεμιστήρα για να πλήξεις τον εκάστοτε αντίπαλο ...
από Equalizer
Τετ 03 Δεκ 2025, 14:59
Jump to forum
Jump to topic

Προς όσους σπευδουν να βρίσουν την ΚΑΕ για μια χαλασμένη μεταγραφή: Αυτά πάντα γίνονται και θα γίνονται στα αθλήματα. Δεν είναι κανένα φοβερό σκάνδαλο, ούτε καμία φοβερή αποτυχία. Ούτε ξέρουμε τι θέλει ο παίκτης, τι ισχύει κλπ. Παρασκηνιακά με μανατζερ κλπ παίζονται διάφορα. Βεβαίως κριτική για τις ...
από Equalizer
Τετ 03 Δεκ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

Σημείωση: Η ΠΑΕ και οτιδήποτε σχετικό με το ποδόσφαιρο, είναι παντελώς άσχετο με τη συζήτηση και με τις μεταγραφές του μπάσκετ. Εξ ου και είναι θλιβερή, αλλά και τεράστια, η ευθύνη του Μυστακίδη για τον διαχωρισμό που εισήγαγε στον κόσμο, αφού πλέον τον βλέπουμε παντού, σε όλα τα θέματα. Ας κρατάμε ...
από Dimitrisou
Τετ 03 Δεκ 2025, 15:18
Jump to forum
Jump to topic

Το οτι χαλασε μια μεταγραφη δεν ειναι θεμα συμβαινει συνεχεια.
Θεμα εγινε γιατι οπως και σε ολο το επικοινωνιακο κομματι της πλευρας Μυστακιδη υπηρξε λαθος χειρισμος.
Δεν υπηρχε λογος να μιλανε για κλεισμενους που περιμενουν στο αεροδρομιο!
Και για να προλαβω καποιους τον κ.Βεζυρτζη τον σεβομαι ...