Η αναζήτηση βρήκε 363 εγγραφές

Return

από Maurice_Escargot
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Εχουνε οντως ακουστει πολλες ανακριβειες - κυριως επειδη τα μεσα και οι ανακοινωσεις απο ολες τις πλευρες εχουν ως γνωμονα να μιλησουν την καθημερινη γλωσσα κι οχι αυτην του αντικειμενου, που ειναι ετσι κι αλλιως πολυπλοκη και σε καμια περιπτωση κατανοητη απο το ευρυ κοινο, και ειναι βεβαιο πως οσες ...
από speedy.g
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:50
Jump to forum
Jump to topic

Με τον κίνδυνο να κάνω λάθος λόγω ελλιπούς πληροφόρησης και χωρίς να λέω κάτι που δεν έχει ακουστεί θέλω να μοιραστώ μερικές σκέψεις:

1) όλοι θέλουν τις ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα αθλήματα
2) ελπίζω όμως ότι αυτό δεν σημαίνει 'με κάθε κόστος '. Ήλπιζα ότι τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ ...
από PAOK_Antarctica
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.

Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
από Jean Valjean
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:03
Jump to forum
Jump to topic

Σιγά σιγά και με προσοχή, ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο που ακολουθήθηκε με τον Ιβάν, αρχίζει και η επίθεση στο προσωπο του Θ. Χατζόπουλου.
Έχει επεισόδια ακόμη.
Τα "επιχειρήματα" είναι του τύπου "όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη". Δεν έχει σημασία τι έχει κάνει μέχρι στιγμής, σημασία έχει ότι επειδή ...
από Jean Valjean
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 09:27
Jump to forum
Jump to topic

Εκτός κι αν καποιος αυτό που ήθελε είναι ακριβώς αυτό που γίνεται. ;)
από tad
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:23
Jump to forum
Jump to topic

Λυπάμαι για την στάση του Μυστακίδη ...

προχθές τα έγραφα απλά φιλολογικά αλλά αποδείχτηκε ότι χωρίς να ξέρουμε λεπτομέρειες ότι μπορούμε να διαβάζουμε το παιχνίδι ...

Από την δική μου εμπειρία δεν πιστεύω ότι ο Μυστακίδης θα κάνει πίσω στην ιστορία ...

απλά θα πάρει το μπάσκετ με άλλο τρόπο και ...
από PAOK_Antarctica
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 11:48
Jump to forum
Jump to topic

Εμείς θέλουμε Ζάρα στα 40 και Σλαφτσακη.
Α και να παρακαλάμε τον τον Κατσίβελη σαν άλλος Iverson, το καλοκαίρι θα παρακαλάμε κανέναν μελβιν και όλα καλά, μιζέρια μόνο.

Το ότι αυτά θα σταματήσουν με τον Τέλη από πού προκύπτει; Από την κυμπαροσυνη που έχει επιδείξει ως τώρα;

Χωρίς να ξέρω ότι ...
από tad
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 14:23
Jump to forum
Jump to topic

Κύριε Βεζυρτζή,
σε αγαπάμε όλοι για την αγάπη σου και την τρέλα σου για τον σύλλογο και προφανώς σε σεβόμαστε απεριόριστα ...

αλλά δεν γίνεται να βγαίνεις να μιλήσεις και να λες ότι έκανες την μαγκιά να συμφωνήσεις με τρεις παίχτες ... ποιος είσαι ?

το παιχνίδι στον παγκόσμιο αθλητισμό έχει ...
από leomatos88
Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Ας μην παίζουμε με τις λέξεις. Όταν η ΚΑΕ ΠΑΟΚ χρησιμοποιεί την έννοια ανεξαιρέτως εννοεί προφανώς ότι υπάρχει η πρόθεση της άλλης πλευράς για εξαιρέσεις .
Όταν η επιστολή της Άλφα Σπορτς Γκρουπ ομίλεί περί νόμιμων , αντιδιαστέλλει αυτά τα νόμιμα από τα αμέσως λογικά και λεξιλογικά αντίθετά τους ...
από Equalizer
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 01:38
Jump to forum
Jump to topic

Όχι απλά έπεσε πολύ, το εχεσε εντελώς

Καιρό είχε που κατρακυλούσε, όταν κατέληξε να επιτίθεται στον "άγνωστο χ" λέγοντας καθιΣΤΕ εκεί που ΣΑΣ αξίζει, ξεπέρασε εντελώς τα όρια.

Ελιτισμός και διχόνοια σε ένα κράμα αηδιας. Είχαμε αυτούς που πίστευαν ότι κάτι τους ανήκει επειδή έκαναν εκδρομές, τώρα ...
από navigator11
Πέμ 15 Ιαν 2026, 23:34
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή μιλάμε για άκρως σημαντικό ζήτημα, δε νομίζω πως είναι αχρείαστο να εποκοινωνηθεί ότι έχει ξεχρεώσει το τμήμα. Με τη μέγιστη επισημότητα.
από Equalizer
Πέμ 22 Ιαν 2026, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Χατζόπουλος σε ραδιοφωνική συνέντευξη σήμερα:

- εξ όσων γνωρίζουμε δεν έχει πληρωθεί πάνω απ' το 50% των αναγνωρισμένων και συμφωνηθέντων χρεών παρότι υπήρχε καταληκτική ημερομηνία 15/1 που ως καλή προθεση είχε δοθεί αντί για τέλος 2025
- απαξιωτική γενικώς η συμπεριφορά, με έδιωξαν από πληρωμένες ...
από Ιάσονας
Πέμ 22 Ιαν 2026, 18:54
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ προτείνω να κρατήσουμε μικρό καλάθι μην εκτεθουμε πάντως...Κάνεις δεν αμφισβητεί την προσφορά του Χατζόπουλου σε γενικές γραμμές αλλα οκ.Δεν έχει κανείς το αλάθητο του Πάπα..Μπορεί να βγει κάποιος κακοπροεραιτος και να πει ας πούμε γιατί 4 εκατομμύρια και ποιο 50%τις εκατό και τι μας λες τώρα ...
από KalamarGiannis
Πέμ 22 Ιαν 2026, 19:07
Jump to forum
Jump to topic

δεν έχω μιλήσει λόγω της στενοχώριας που μου προκαλεί το ζήτημα, και της ντροπής που μας υποβάλει ο κ.Αρίστος εμάς που είδαμε σε αυτόν ελπίδα και υποστηρίξαμε το να του πουληθεί η ομάδα.
1. Ντροπή για την επιφάνειά του να μην έχουν αποπληρωθεί τα χρέη.
2. Ακόμη και αν άφηνε μόνο του Σαββίδη στην ...