Η αναζήτηση βρήκε 518 εγγραφές

Return

από Sera4
Κυρ 08 Φεβ 2026, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Άρης-ΠΑΟΚ, 08/02, 19:00, NovaSports

Έλα μωρέ Hayate τώρα τόσα μέτρα εστία τη βάρεσε στο κέντρο σε παρακαλώ, ευκαιρία γαμησι ψυχολογίας είναι αυτό.

Ελπιζω να μην είναι και μοιραία.
από Sera4
Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

θελω
ΠΡΟΚΡΙΣΗ την τεταρτη (δεν με νοιαζει το αποτελεσμα) και ΝΙΚΗ με την Θελτα
Με την ΑΕΚ δεν με νοιαζει

Λάθος στόχους έχεις στο μυαλό σου φίλε μου.

Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Αν δεν προσέξουμε μπορεί να μπούμε στα πλευ ωχ στο - 6 και ...
από Sera4
Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

θελω
ΠΡΟΚΡΙΣΗ την τεταρτη (δεν με νοιαζει το αποτελεσμα) και ΝΙΚΗ με την Θελτα
Με την ΑΕΚ δεν με νοιαζει

Λάθος στόχους έχεις στο μυαλό σου φίλε μου.

Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Αν δεν προσέξουμε μπορεί να μπούμε στα πλευ ωχ στο - 6 και ...
από Sera4
Δευ 09 Φεβ 2026, 06:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Ρόλο δεν παίζει κανέναν. Δεν είναι ποδόσφαιρο δεν υπάρχει κανένας περιορισμός χρηματοδότησης στο μπάσκετ, ούτε τέτοιου τύπου θέματα που να επιβάλουν περιορισμούς.

Το δάνειο δεν γνωρίζω αν είναι ομολογιακό δεν ξέρω από που προκύπτει και δεν είναι και της παρούσης κιόλας.

Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι ο κ ...
από Sera4
Δευ 09 Φεβ 2026, 09:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Ήταν δεδομένο ότι στον πλανήτη ΠΑΟΚ ισχύουν οι νόμοι της μεταφυσικής: λαμβάνοντας υπόψη την απουσία εδώ και καιρό του Ιβανούσετς και της διστακτικότητας για την απόκτηση ενός ακόμη μεσοεπιθετικού, ήταν δεδομένο ότι θα το βρίσκαμε μπροστά μας. Και πάρε Ντέλια και Χατσίδη, πάρε και Ντεσπόντωφ ...
από Sera4
Δευ 09 Φεβ 2026, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

1. εγω το θεωρώ τιμή μου να προσπαθώ να δω τα πράγματα και από τις 2 πλευρές και να τηρώ ίσες αποστάσεις μέχρι να με πείσει κάποια πλευρά ότι έχει παραπάνω δίκιο. Άρα το να βάζετε τη λέξη Ισαποστάκιας ως υποτιμητική για κάποιους, μου θυμίζει το επίπεδο των Ελληνικών Big Brother, που σε ένα ...
από Sera4
Δευ 09 Φεβ 2026, 14:45
Jump to forum
Jump to topic

οπότε ο κόσμος έχει ξσηκωθεί για να μην πάρει με εξευτελιστικούς όρους την Πυλαία ο Μυστακίδης?

Ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί γιατί ο νέος ιδιοκτήτης έχει σταθεί αφερέγγυος και ψεύτης μέχρι στιγμής στις δεσμεύσεις του, ενώ και η ΚΑΕ αντί να κλείνει οικονομικές τρύπες ανοίγει άλλες.

Προς το παρών ...
από Sera4
Δευ 09 Φεβ 2026, 15:03
Jump to forum
Jump to topic

Ακόμα δε μπήκε χρωστάει 2,5:εκατομυρια φανερά και εδώ μέσα λέει
ο καθένας τι του είπε το φιλαράκι του που είναι αδελφός του Τέλη....
Και ο ρετρό από τα lidl
Ρε τι θα ακουσουμε ακόμη....

εγώ θα ξαναρωτήσω για να έχει σωστή βάση η συζήτηση, και ναι θέλω να συμφωνήσω μαζί σου, το να ελέγχουμε ...
από Sera4
Δευ 09 Φεβ 2026, 18:13
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως τέτοια αυτοχειρία δεν έχω ξαναδεί στη ζωή μου είναι η αλήθεια.

Το κύκνειο άσμα θα είναι να δούμε δίδυμο Αυγενάκη-Χρυσοχόο σαν υπεύθυνους εγκαταστάσεων και Μαρούπα-Αρκούδη σαν υπευθυνους επικοινωνίας/νομικούς συμβούλους.

Πέρα από την πλάκα πάντως ακόμα και εγώ δεν περίμενα το honeymoon να ...
από Sera4
Δευ 09 Φεβ 2026, 20:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης

Πολύ σημαντική η επιστροφή σου. Ήρθε η ώρα της καθιέρωσης. :nairepaok:
από Sera4
Τετ 11 Φεβ 2026, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε Silvestro, καταρχήν να ξεκινήσουμε λέγοντας πως οτιδήποτε κάνουν οι ιδιοκτήτες μας εκτός της ομάδας μας δεν μας απασχολούν ιδιαίτερα. Επιπλέον, είναι ξεκάθαρο και προφανές πως ο κ. Σαββίδης και ο κ. Μυστακίδης στα του ΠΑΟΚ δεν θα ήταν ποτέ δυνατόν να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία.

Δεν μπορώ ...
από Sera4
Τετ 11 Φεβ 2026, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης

Φέρτε μεταγραφές μεσοεπιθετικους ρε εγκληματίες.

Υγ Πιτσιρίκο κάνεις δεν έχει καταλάβει ακόμα το ταβάνι σου. Θα μάθουν, μην τους παρεξηγεις :geek:
από Sera4
Τετ 11 Φεβ 2026, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Μια ακόμα νίκη λευκής πετσέτας.Πάμε τώρα για τον τελικό κυπέλλου της αποεπένδυσης.

Υγ Πρόεδρε και την ΠΑΕ :mrgreen:
από Sera4
Πέμ 12 Φεβ 2026, 00:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Αχ ρε παιχταρά μου πόσο σου λείπει και ο Ντελιας, πως και πως περιμένεις :mrgreen: