Άλλα 2,5 εκατομμύρια αποεπένδυσης στον ορίζοντα. Πφφφ βαρεθήκαμε.
Με το καλό να έρθει και ο Μεξικάνος, ένα "πρόβλημα" λιγότερο για το καλοκαίρι.
Η αναζήτηση βρήκε 609 εγγραφές
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 09:55
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 10:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Με τον κ@λο που έστησε χθες ο Αστέρας, εύχομαι του χρόνου Football League και καλή διάλυση, να μην χρειαστεί να ξαναδούμε ποτέ και αυτή την κωλοέδρα.
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μαρία Γκοντζάρεβα
Ο,τι και να σου χρεώνει ο κάθε πικραμένος, είσαι μια από εμάς και το απέδειξες για ακόμη μια φορά στην τραγωδία που μας βρήκε.
Ήθελα απλά να το γράψω για να υπάρχει και αυτό εδώ μέσα για τον ιστορικό του μέλλοντος.
Ήθελα απλά να το γράψω για να υπάρχει και αυτό εδώ μέσα για τον ιστορικό του μέλλοντος.
- Παρ 06 Φεβ 2026, 08:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει και άλλες παροιμίες ο λαός. Για παράδειγμα "της κοντής ψ@λής της φταίνε οι τρίχες".
Επίσης στον ΠΑΟΚ συμβαίνει το εξής παράδοξο. Στην καλύτερη εποχή από την ίδρυση του, καθόλη τη διάρκεια των χρόνων διαβάζουμε αποκλειστικά για γλάστρες, ποτέ για βασιλικούς.
Αυτή την ομάδα την αγαπάει ο Θεός ...
Επίσης στον ΠΑΟΚ συμβαίνει το εξής παράδοξο. Στην καλύτερη εποχή από την ίδρυση του, καθόλη τη διάρκεια των χρόνων διαβάζουμε αποκλειστικά για γλάστρες, ποτέ για βασιλικούς.
Αυτή την ομάδα την αγαπάει ο Θεός ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 13:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Ε καλά τώρα, δε θα χαλαστούμε για 2 δισεκατομμυριούχους που μαλώνουν. Ο Σαββίδης να τα βρει μπλα μπλα μπλα σε 4,3,2,1... 
- Παρ 06 Φεβ 2026, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Α ρε πουστη,παραμύθι που πούλησε ο τύπος.
Για τα μάτια του κόσμου η απόκτηση της ΚΑΕ,ευτυχώς κράτησε ο Ιβάν και γλυτώσαμε.
Λυπάμαι πολύ, αλλά δε βλέπω ο άνθρωπος αυτός να νοιάζεται και δεν θα έχει καλό τέλος όλο αυτό.
Κρίμα γιατί πιστέψαμε οτι κάτι μεγάλο έρχεται,για το τμήμα που εμένα προσωπικά ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακόμη με την ΠΑΕ τρώγεσαι εσύ ρε φίλε; ένα από τα ελάχιστα κομμάτια του ΠΑΟΚ που βγάζει υγεία προς όλες τις κατευθύνσεις και μας κάνει περήφανους καθημερινά; προφανώς και δεν είσαι εμπαθής
Δεν τρωγομαι με την παε. Ισα ισα που δεν γινεται γηπεδο χωρις την παε μεσα.
Για τον ΑΣ απλα διερωτουμαι ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 14:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι μπράβο, να βγαίνουν μπροστά τα παιδιά σιγά σιγά, μη φοβούνται.
Μπορεί να ξέχασαν δηλώσεις στελεχών της ΠΑΕ, και της πρώην ΚΑΕ στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά ποτέ δε λησμόνησαν ένα ευχολόγιο για τον κ. Μυστακίδη. Έτσι αντιλαμβάνονται την αντικειμενική ενημέρωση.
Ένα μπράβο από μένα.
Μπορεί να ξέχασαν δηλώσεις στελεχών της ΠΑΕ, και της πρώην ΚΑΕ στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά ποτέ δε λησμόνησαν ένα ευχολόγιο για τον κ. Μυστακίδη. Έτσι αντιλαμβάνονται την αντικειμενική ενημέρωση.
Ένα μπράβο από μένα.
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ένα πράγμα θα πω. Το Παλατάκι και τα μάτια σας άνοιωθοι!
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV
Μας άκουσε η γειτονιά απογευματιατικα. Μπράβο ρε παλικάρι μου 
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 17:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κολοσσός H Hotels-ΠΑΟΚ, 07/02, 15:45, ΕΡΤ2
Και ο Μελβιν και ο Χουγκαζ και ο Μουρ ηταν σχεδόν αψεγάδιαστοι.
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι σε παραξενεύει? Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.Parolos έγραψε: Σάβ 07 Φεβ 2026, 21:24 Αυτό με το ΤσΛ το βλέπω σήμερα παίζει πολύ στα σχόλια στα σοσιαλ.
Τί στον π... καινούριο αυτό??
Πάει τρένο η ομάδα , μέσα σε όλους τους στόχους και θυμηθηκατε τη Σάλκε?
Ε ρε πλάκα...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αστέριος Καλύβας
Δεν το συνεχίζω φίλε μου. Είσαι τελείως λάθος να αποκαλείς έτσι τον Βεζυρτζή.
Αν είχα αποκαλέσει εγώ κάποιον απόβλητο, που ανήκει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και έχει προσφέρει όλη του την περιουσία για τον ΠΑΟΚ και δοξάζοντας τον ΠΑΟΚ όπως ο Βεζυρτζής, θα είχα φύγει πετώντας από το φόρουμ ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ευχαριστω για την απαντηση αλλα του αντικειμενου ειμαι κ εγω και ξερω. Το οποιο δανειο (και στη ΠΑΕ αυτο το τροπο ακολουθει ο ιβαμ, το ιδιο κ ο ηλιοπουλος) μπορει να μετοχοποιηθει οποιαδηποτε στιγμη. Δεν ειναι κατι μη συνηθες, ισα ισα πλεον ακολουθειται αυτη η πρακτικη πολυ συχνα για δικους ...
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 18:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης
Σήμερα ξεπαρθενιαζεσαι. Περιμένω τεμάχιο.