Η αναζήτηση βρήκε 520 εγγραφές

Return

από Sera4
Δευ 29 Δεκ 2025, 09:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Το στόπερ που θα έρθει πρέπει να είναι στην ηλικιακή ομάδα 24-28 και να μην έχει πρόβλημα να βγάλει συνεχόμενα ματς σε υψηλή ένταση.

Από εκεί και πέρα δεν ψήνομαι για άλλες κινήσεις, πρέπει να υπάρξουν αποδεσμεύσεις αλλιώς το έργο του Ράζβαν θα είναι πολύ δύσκολο, η διαχείριση είναι αυτή που ...
από Sera4
Δευ 29 Δεκ 2025, 13:22
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ λέω ότι αποκλείεται ο Λουτσεσκου να δεχτεί πάνω από 3 προσθήκες το χειμώνα στην ομάδα.
από Sera4
Δευ 29 Δεκ 2025, 18:07
Jump to forum
Jump to topic

Δυστυχώς υπάρχουν πολλά παιδιά που δεν θέλουν να καταλάβουν, ή ο θυμός τους απέναντι στο υπάρχον καθεστώς της ΠΑΕ δεν τους το επιτρέπει.

Ούτε ο ΠΑΟΚ είναι εξαίρεση στον ευρωπαϊκό κανόνα, ούτε ομάδες όπως η Ναπολι και ακόμα μεγαλύτερες που βρίσκονται αντιμέτωποι με τέτοια ζητήματα.

Ο ΠΑΟΚ έχει φάει ...
από Sera4
Σάβ 03 Ιαν 2026, 16:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μύκονος Betsson-ΠΑΟΚ, 03/01, 15:45, ΕΡΤ2

Το ρικρουιτινγκ που έγινε παίρνει γενικά κακό βαθμό, τόσο σε παίχτες όσο και σε θεσεις.

Ο μεν Μπεβερλι χρειάζεται πολύ καιρό ακόμα για να θυμίσει καλαθοσφαιριστη, ο δε Άλεν δεν έχει καθόλου τα χαρακτηριστικά που έπρεπε να έχει το 3 μας, δεν ξέρω αν θα καταφερουμε να πάρουμε κάτι από τον παίχτη ...
από Sera4
Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που ο Λιθουανός μένει εκτός. Και ελπίζω να κατάλαβαν ότι η αλλαγή στον άσσο ήταν καταστροφική τη στιγμή που η ομάδα καιγόταν στο 5.
από Sera4
Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Мир έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:11 Αυτό με τον Κόνιαρη ήταν ανήκουστο λες και ειναι ο Μπανε να παίζει μισό παιχνίδι με 4 φάουλ
Όταν ο άλλος άσσος μοιάζει με οικοδόμο τι να κάνει; Τόσα λεφτά στον άσσο, κρίμα που σπαταληθηκαν σε παιχτη που ήταν σχεδόν 1 χρόνο εκτός γηπέδων.
από Sera4
Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Ναι, δεν μπορείς να περιμένεις θαύματα για χτύπημα του 2πολου, όταν η διοίκηση δεν έχει αναλάβει καν από την αρχή της χρονιάς, είναι αδύνατον.

Η είσοδος του Μπεβερλι κατέστρεψε την ομάδα.

Η ομάδα με Ταίρι αντί Τζακσον, Χουγκαζ, και ένα 5αρι δυνατό αντί του Μαρβιν, θα ήταν σε ισχυρή θέση για 3η ...
από Sera4
Κυρ 04 Ιαν 2026, 12:20
Jump to forum
Jump to topic

Κανένα μέσο και κανένας δημοσιογράφος δεν έχει πληροφόρηση στην ΠΑΕ, γι αυτό εξάλλου και οι περισσότερες μεταγραφές βγαίνουν με το κλείσιμο τους όπως έγινε και με τον Γερεμεγεφ.

Οτι βγαίνει από εκεί και πέρα, είναι αποτελέσμα φαντασίας, άγνοιας, κλικς, μανατζεροδουλειων και γενικότερης υποσκαψης ...
από Sera4
Κυρ 04 Ιαν 2026, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

Αγορές παιχτών 30+ με τέτοια πόσα, ρίχνουν τη βιωσιμότητα οποιουδήποτε ελληνικού συλλόγου στα βράχια.

Ο ΠΑΟΚ δε, ήδη ηλικιακά δεν είναι σε καλά επίπεδα μέσου όρου.

Ναι στο Γιαννούλης για αντί Μπαμπα το καλοκαίρι και με ένα νορμάλ ποσο.
από Sera4
Δευ 05 Ιαν 2026, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

...

Δεν έχω δει τη συνέντευξη για να ακούσω τι ακριβώς είπε, αλλά θα ήμουν πολύ επιφυλακτικός με τα λεγόμενά του - πάντως ακούγονται σίγουρα ως ευλογώ τα γένια μου. Κατά τ' άλλα, κυκλοφορεί μια άλλη ιστορία που λέει ότι όταν πήγε να δει Κάμπος στην Τουρκία, τότε ανακάλυψε τον Μπίσε. Ώστε ήξερε ...
από Sera4
Τρί 06 Ιαν 2026, 23:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: 19. Alexander Jeremejeff

Εξαιρετικές οι επαφές του με τη μπάλα,πρωτο δείγμα θετικότατο.
από Sera4
Σάβ 10 Ιαν 2026, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 10/1/26 19:30, Cosmote Sport 1 HD

Ο Ζαφείρης πατάει σε σημεία του γηπέδου που είχαμε ξεχάσει πως υπάρχουν.

Οι δε απελευθερωσεις που κάνει στη μπάλα, είναι αλλού επιπέδου.

Γιακουμακης μεγάλη καψούρα, μετά από κάθε ματς μπαίνω στιςεταγραφες καλοκαιριού να φτιάχνει η διάθεση μου.
από Sera4
Κυρ 11 Ιαν 2026, 13:39
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω ότι έτσι όπως είναι η ομάδα, χρειάζεται μόνο λίγες πολύ ποιοτικές προσθήκες τύπου Ζαφείρη. Από 5-6 μύρια για CB και LB. 10-15 μύρια για αριστερό εξτρεμ το καλοκαίρι. Αν αρχίσουμε πάλι τα πειράματα και τις κινήσεις ρίσκου θα χάσουμε το μομέντουμ.
Ειναι ευκαιρία να εκτοξευθεί η ομάδα. Με ...
από Sera4
Κυρ 11 Ιαν 2026, 13:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Ο Μιχαηλίδης έχει πολύ υψηλό ταβάνι. Προσωπικά είχα τεράστιες απαιτήσεις από αυτόν και με είχε απογοητεύσει μετά τον τραυματισμό του.

Αν ο ίδιος τη δει τη δουλεια λίγο πιο επαγγελματικά, θα μείνει στην ιστορία, τα χαρακτηριστικά του όπως και του Κουλιερακης δεν τα βρίσκεις συχνά.
από Sera4
Κυρ 11 Ιαν 2026, 13:46
Jump to forum
Jump to topic

Ειναι το σωστό timing. Εκανες οικονομία τοσα χρόνια για αυτήν την ώρα. Με ποιο κινητρο θα κρατησουμε το Λουτσεσκου? Τώρα και το καλοκαιρι πρεπει να μπει το χερι στην τσεπη και να ανεβουμε επίπεδο.
Εγω στηρίζω τον Ιβάν σχεδόν φανατικά. Του δικαιολογησα όλα τα λάθη. Τον αγαπάω και τον πιστευω ...