Η αναζήτηση βρήκε 520 εγγραφές

Return

από Sera4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Συγχαρητήρια Ράζβαν, ανεξαρτήτως προσωπικής γνώμης, οι 200 αγωνιστικές μέρες χαράς που προσέφερες αποτελούν ένα σημαντικό milestone :nairepaok:
από Sera4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Οτι δειχνει και το ολα ανεξαιρετως τα χρεη. Δεν μου απανταει κανεις.Γιατι το ειπε αυτο ο Χατζοπουλος? Αν ο Ιβαν και οποιοσδηποτε αλλος πιστωτης εχει συναψει δανειο με την ΚΑΕ αυτο ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΓΕΝΝΑ ΝΟΜΙΜΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ την οποια η πλευρα Μυστακιδη ξεκαθαρισε οτι θα αποπληρωσει.

Ποια είναι η μη νόμιμη ...
από Sera4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 12:18
Jump to forum
Jump to topic

Εγω ξερω οτι απο χτες βραδυ διαβαζουμε αριστερα και δεξια και οχι απο φαν του Τελη,ισα ισα, πως η ΚΑΕ στελνει νεα εγγραφα,πως ο Ιβαν μειωσε τις απαιτησεις,πως μπορει και να μην φαινονται μωρε με ποιο τροπο μπηκε μερος των χρηματων που εβαλε ο Ιβαν...

Να μη φαίνονται πως;

Ή δωρεά είναι, ή ...
από Sera4
Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:05
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω ο Χατζόπουλος μετά τη λήξη αυτής της φαρσοκωμωδίας να εξαφανιστεί από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Απλά δεν του αξίζει. Μετρηθήκαμε και χάσαμε για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια και σε όσους τον έβγαλαν στη σέντρα από χθες με λάσπη για να τρώει όλο το ανάθεμα στο διαδίκτυο.

Μακριά Θανάση μου αν με το ...
από Sera4
Τετ 26 Νοέμ 2025, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

πάρα πολλοί συμφορυμίτες επισημαίνουν πολλά και σωστά πράγματα. Για το δίκαιο και ηθικό να μη χαλάσουν τη χημεία αυτής της ομάδος αλλά πολύ προσεχτικά να την ενισχύσουν. Κάποιοι βέβαια το πάνε στο άλλο άκρο και ζητάνε ακόμα και 6-7 καινούργιους παίκτες. Όχι ότι οι παίκτες που προτείνουν δεν είναι ...
από Sera4
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 14:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Θανασάρα μου ηρέμησες επιτέλους, επιστροφή στην κερκίδα τώρα!

Φιλική συμβουλή, μακριά από οτιδήποτε ακούει στο όνομα ΠΑΟΚ.

Μόνο δισεκατομμυριούχοι και Άλκηδες μπορούν να αντέξουν σε αυτό τον μικρόκοσμο αγνωμοσύνης. Δεν υπάρχει χώρος για αγνούς και ρομαντικούς.

Το καθήκον σου το επιτέλεσες και ...
από Sera4
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 14:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Ρε Σερα φαγώθηκες να τον διώξεις :lol: :lol:

εγώ θα έλεγα ότι σε αυτή την εποχή που ζούμε και επιπρόσθετα στον δύσκολο μικρόκοσμο του ΠΑΟΚ ... ο Χατζό δεν νομίζω ότι μπορεί να είναι απογοητευμένος ...

θα έλεγα το αντίθετο ...
1. Η έμπρακτη ανταπόκριση του κόσμου στις ΑΜΚ ήταν επιπέδου εποχής ...
από Sera4
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Ανεπίτρεπτο το σημερινό κοουτσαρισμα.
από Sera4
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 21:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: 21. Baba Rahman

Με το καλό να κλείσει τη χρονιά να αποχωρήσει με ψηλά το κεφαλι. Το σώμα πλέον δεν ανταποκρίνεται σχεδόν καθολου.
από Sera4
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 21:51
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που αρνείται να καταλάβει και είναι η πολλοστή φορά που το κάνει, είναι πως τα φρέσκα πόδια στο τελευταίο 10λεπτο είναι πιο σημαντικά από την οποία ποιότητα.

Ανεπίτρεπτο να μην πραγματοποιούνται οι 5 αλλαγές όταν έχεις τη δυνατότητα και η ομάδα δεν μπορεί να περπατήσει.

Έβγαλε και το ...
από Sera4
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μπραν 1-1, MVP-Σχόλια & Παραλειπομενα

Τεράστιο πισωγύρισμα για ακόμα μια φορά. Δυστυχώς με τις ισοπαλίες εντός έδρας με τους πιο εύκολους αντιπάλους του ομιλου, βάλαμε τους εαυτούς μας σε εξαιρετικά δύσκολη θέση για τη συνέχεια.
από Sera4
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 22:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: 10. Δημήτρης Πέλκας

Από τις μεγαλύτερες πληγές φέτος, άθελά του έχει προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στη διαχείριση της ομάδας.

Μία μόνιμη ενόχληση. Δεν ξέρω αν ο Δημήτρης πλέον μπορεί να ανταπεξέλθει αθλητικά, τα σημαδια που δείχνει μόνο ενθαρρυντικά δεν τα λες.
από Sera4
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 30/11, 19:00, Novasports Prime

100% κόκκινη και λογική συνέπεια όταν δεν μπορεί να ακολουθήσει σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Υγ Υπάρχει πολύ συζητήσιμο πεναλτυ που
από Sera4
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ 2-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Νίκη χρυσαφι, κόντρα σε κάθε ποδοσφαιρική λογική. Οι αρχικές επιλογές στοίχισαν πολύ, οι καθυστερημένες αλλαγές παραλίγο να μας έχουν να ζούμε στη μιζέρια σήμερα. Τελικά ο Θεός αποφάσισε ΠΑΟΚ.

Υγ Το αβαβα πεναλτυ και η διαιτησία Σιδηροπουστα ιδίως μετά την αποβολη (σωστη) δεν πρέπει να μείνουν ...
από Sera4
Κυρ 30 Νοέμ 2025, 21:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: 22. Alessandro Bianco

Με σένα μέσα και με 10 παίχτες πάλι σιγουριά αισθάνθηκα. Απίστευτο παιχνίδι. Ο κρυφός ήρωας σήμερα μαζί με το Μιχαηλίδη από τη στιγμή που μπήκατε.