Η αναζήτηση βρήκε 267 εγγραφές

Return

από Sera4
Πέμ 02 Οκτ 2025, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Συγχαρητήρια που προσέφερες στον αντίπαλο την πρώτη του νίκη για φέτος στο πιο ξεκούραστο ματς που θα μπορούσαν να έχουν.

Συνεχίζουμε δυναμικά.
από Sera4
Παρ 03 Οκτ 2025, 07:28
Jump to forum
Jump to topic

Σε πρώτη φάση το μόνο που βρωμάει δεκαετία του 90 είναι το θέαμα που παρακολουθούμε. Και το κακό διάστημα μάλιστα της δεκαετίας του 90 γιατί υπήρχαν και κάποιες μικρές εκλάμψεις μέσα σε αυτό το διάστημα.
από Sera4
Παρ 03 Οκτ 2025, 08:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Καμία υπερβολή δεν είναι, το μπάτζετ της εταιρείας για τα 100 χρόνια αυτό θα είναι με πρόχειρους υπολογισμούς και θα φανεί και στους σχετικούς ελέγχους που θα ακολουθήσουν.

Βέβαια αυτό δεν ενοχλεί κανέναν, γιατί άλλος θα κληθεί να καλύψει τη χασούρα των σχετικών εκατομμυρίων.

Στο παρακείμενο ...
από Sera4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 09:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Δυστυχώς περιμέναμε πολύ καιρό γι' αυτή την ανακοίνωση, ήταν να βγει αρκετές εβδομάδες νωρίτερα.

Βέβαια αυτό που ξέχασαν να γράψουν τα παιδιά είναι ποια κεφάλια κεντρικών συνδέσμων ξεπουλήθηκαν για 30 αργύρια (εν αγνοία πολλών μελών τους), αλλά αδέρφια δε δίνουμε προς θεού.
από Sera4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:09
Jump to forum
Jump to topic

Το λάθος στο τάιμινγκ της ανακοίνωσης είναι ότι έπρεπε να βγει κάποιες βδομάδες πιο πριν, όταν και αυτά αποφασίστηκαν.

Πέραν όμως από την κουστωδία του ΑΣ, στο τρύπημα συμμετείχαν και συγκεκριμένα κεφάλια του οργανωμένου κινήματος, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν επίσης την τύχη του Κατσαρή μαζί με το ...
από Sera4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:15
Jump to forum
Jump to topic

Μίθριο, άσε τις ιστορίες για αγρίους για το συγκεκριμένο σούργελο.
από Sera4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο Μάκης είχε πει αφήστε τον Νικόλα να λέει ότι θέλει δεν το ξέρω. Ούτε μπορώ να κρίνω τον Μάκη ούτε τον Νικόλα, είμαι πολύ λίγος να τους "αγγίξω". Αν είναι γραφικότητα το να λέει ο καθενας την αποψή του , τότε και εγώ γραφικός είμαι οπως και η Θ4.
Πάντως για γραφικός ο Νικόλας πολλές αλήθειες ...
από Sera4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο Μάκης είχε πει αφήστε τον Νικόλα να λέει ότι θέλει δεν το ξέρω. Ούτε μπορώ να κρίνω τον Μάκη ούτε τον Νικόλα, είμαι πολύ λίγος να τους "αγγίξω". Αν είναι γραφικότητα το να λέει ο καθενας την αποψή του , τότε και εγώ γραφικός είμαι οπως και η Θ4.
Πάντως για γραφικός ο Νικόλας πολλές ...
από Sera4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30

Μετά και τα σημερινά ο Καμαρα ούτε εξω από 5ο γήπεδο δεν πρέπει να ξαναπατήσει.

Ο προπονητής δυστυχώς βγάζει τα ματάκια του μόνος.
από Sera4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Πολύ κακό ματς, με γκολ δώρο Θεού. Ο ρόλος του ειναι δυσανάλογος της αποδοσης του πλέον.
από Sera4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής

Δε συγκρίνεται με το Γεωργιανικο χαρταετό, σημαντικό να δείξει τέτοια ψυχραιμία κρύος σ τέτοιο ματς. Πολλά μπράβο!
από Sera4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

ΜΒΠ μαζί με τον Κροατη σήμερα. Αν τελείωνε και τη φάση στο πρώτο, θα ήταν αριστούργημα.
από Sera4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: 6. Dejan Lovren

ΜΒΠ ο μισός από τους 2,5 στόπερ που αρέσαμε να γράφουμε το καλοκαίρι.

Κάκος παίχτης δεν είναι έχει αδυναμίες μεγάλες κυρίως λόγω ταχύτητας, αλλά για το επίπεδο του πρωταθλήματος δεν τον λες κακό.
από Sera4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 23:05
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΠΑΟΚ αποδεικνύει ότι το ροστερ του δεν υστερεί σε τίποτα έναντι του βασικού ανταγωνιστή του.

Τελειώνοντας αυτή η 6αδα αγωνων, κανεις δεν μπορεί να είναι ανακουφισμενος, ούτε ευχαριστημένος.

Η ομάδα από την αρχή της χρονιάς παίζει πολύ κάτω των δυνατοτήτων της.

Δεν άλλαξε και κάτι δραματικά ...
από Sera4
Δευ 06 Οκτ 2025, 07:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ο Σαββίδης και η παρουσία του δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα, όπως και η Μαρία, όπως και ο Μάκης ο οποίος εδώ μέσα κατά την παρουσία του βριζόταν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αυτοί είναι απλά τα αποκούμπια του κάθε οπαδού σε περιόδους που δεν πηγαίνει καλά η ομάδα.

Προσωπικά το παράπονό μου από τον Ιβάν ...