Η αναζήτηση βρήκε 28 εγγραφές

Return

από arrwstos
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 13:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Η πρόσληψη Sera δείχνει αν μη τι άλλο ο Σαββιδης να αλλάζει σελίδα σε ότι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό , που τόσο έπασχε η ομάδα μας ! Νομιζω ότι μας περιμένουν μεγάλες στιγμές ! Κρίμα που δεν ήρθε από την αρχή της σεζόν τον Ιούνιο , αλλά έστω και τώρα νομίζω ότι θα κλείσει μια μεγάλη πληγή σε ...
από arrwstos
Κυρ 20 Ιούλ 2025, 21:14
Jump to forum
Jump to topic

Ο φετινός μεταγραφικός μη-σχεδιασμός, έχει αποτέλεσμα σε μια χρονιά που ΞΕΡΕΙΣ ότι θα έχεις 4 βασικές αλλαγές στον άξονα (Τέρμα, στόπερ, χαφ και φορ), καταλήγεις να έχεις ενσωματώσει 21 Ιουλίου μόνον έναν. Τους άλλους τρεις δεν τους έχεις πάρει καν, ενδεχομένως να μην ξέρεις καν ποιοι είναι ...
από arrwstos
Δευ 21 Ιούλ 2025, 19:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι γίνεται πόλεμος - κυριολεκτικά - και οι εμπλεκόμενοι θα παίξουν τα ρέστα τους. Ο ΠΑΟΚ μετράει, ακριβώς γι' αυτό που ανέφεραν ορισμένοι συνοπαδοί πριν. Γιατί έχει την δυνατότητα να βγει ο κόσμος με έτσι κι αλλιώς και αλλιώτικα και να πιέσει και τον Ιβάν (ή τον Τέλη ...
από arrwstos
Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:39
Jump to forum
Jump to topic

;)

Υπηρχαν πολλα σχολια οπως αυτα που αναφερεις για τον Σεντιρα. Για τον Εσιτι δεν εκλαιγαν που τους τον αγορασαμε και εδω μεσα λεγαμε «βρηκαμε τον παικταρα στα χαφ»; Τιποτα δε σημαινουν ολα αυτα τα σχολια. Ολοι στο γηπεδο θα κριθουν. Στο δια ταυτα, ενας παικτης καλυτερος του Σεντιρα θα ...
από arrwstos
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Αν μπορείς να πάρεις τον Ντουκς τον παίρνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. 31 ετών, μια χαρά. Ζάχαρη.

Η θεωρία ότι παίρνω έναν 28χρονο στοίχημα, που περιμένω να κάνει πράγματα που θεωρώ ότι μπορεί να κάνει (αλλά δεν έχει κάνει ως τώρα) , για να πάρω τα λεφτά μου πίσω πουλώντας τον είτε στην παγωμένη στέπα ...
από arrwstos
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Σε ένα παράλληλο σύμπαν, σχόλια στο φόρουμ αν έβγαινε στην φόρα ότι είμαστε κοντά σε Ντουκς και όχι σε Σεντιρα ή Μότα.

"Καλά ρε, τραυματία παίκτη στα 31 πάνε να φέρουν; Αυτός θα μπει από Οκτώβριο και χωρίς προετοιμασία.
Κι αν σε ένα υποθετικό σενάριο πάθει υποτροπή στην θλάση; Δεν λέω καλός φορ ...
από arrwstos
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:18
Jump to forum
Jump to topic

Special 4 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:12 Γράφτηκε και στο γερμανικό kicker για τον Άλεξ Κράλ.
Το βάζω μεταφρασμένο στα αγγλικά.
Εικόνα
Προσευχές, βουντού και λιτανείες να ισχύει και να έρθει.
από arrwstos
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:55
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά ο Τσεντίρα μας έριξε άκυρο ή όχι;
από arrwstos
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:56
Jump to forum
Jump to topic

Είναι πολύ λυπητερό και ετεροντροπιαστικό, ακόμη και αν πρόκειται για τρολς, να πιστεύει κάποιος ότι οι οπαδοί που είχαν τρελαθεί με την ενδεχόμενη πώληση Ντέλια, μπορεί και να μην χαίρονται που κατά πώς φαίνεται, μένει.

Θα έλεγα στα τρολς, αν αυτά υπάρχουν, να μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια ...
από arrwstos
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μοχάμεντ φαίνεται καλός. Θα τον ήθελα, αλλά δεν νομίζω ότι ενδιαφερόμαστε, πραγματικά. Σκοράρει σε πρώτες κατηγορίες και δεν ξέρω αν είναι κάτι που παραβλέπεται εύκολα.

Στο μεταξύ δεν έχω σταματήσει να κάνω βουντού και προσευχές να έρθει ο Κραλ. Κι ας με τρομάζει η τσαλωφική φάτσα, προσπαθώ να το ...
από arrwstos
Παρ 25 Ιούλ 2025, 10:17
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως αν έδινε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρωτοδικείου 2,5 χαρτιά για Τσεντίρα, θα είχαμε λαϊκά δικαστήρια. Και δικαίως.

Τώρα "τα λεφτά είναι του Ιβάν και όπου θέλει τα σκορπάει".

Συγχωρέστε με που δεν πιστεύω λέξη.

Μακάρι να μην έρθει. Μακάρι αν έρθει να βγει.
από arrwstos
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

Το ότι συζητιέται ακόμη στα 100 μας χρόνια να είναι οκ να πας με Τσεντίρες και να παζαρεύεις σκόντο στο ταμείο για Κραλ, με ξεπερνά.

Δηλαδή ντρέπομαι εγώ να κάνω παζάρια όταν πάω να πληρώσω στην λαϊκή για 1 κιλό σαρδέλα, που ο μισθός μου τελειώνει στις 20 του μήνα, αλλά κάποιοι είστε εντάξει με ...
από arrwstos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 03:00
Jump to forum
Jump to topic

Χόρτασε η ψείρα και βγήκε στο γιακά
Λέει ο θυμόσοφος λαός

Υγ. Για τον άπλα με τις σαρδέλες.

Ναι ρε 60ντάλεπτε, ζήτημα ανέδειας και θράσους είναι (αν φυσικά έχεις την παραμικρή ιδέα για το το σημαίνει η παροιμία που με τόσο κουτσαβάκικο τρόπο παρέθεσες).

Η σύγκριση που έκανα δεν αναφέρεται σε ...
από arrwstos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, πήρε την ΠΑΕ για να μπορεί να έχει το λιμάνι και τις λοιπές επενδύσεις αφενός και να μην ανοίγει ρουθούνι σε αυτές αφετέρου.

Ο επόμενος ιδιοκτήτης της ΠΑΕ , θα πάρει την ΠΑΕ για τους ίδιους ακριβώς λόγους, μόνο που αντί για το λιμάνι μπορεί να είναι η Χ επένδυση ή ...
από arrwstos
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Εγώ δεν αμφισβητώ τι έκανε ο Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ. Όλα όσα έκανε είναι γεγονότα. Και τίτλους είδαμε και μπάλα είδαμε, ως έναν βαθμό. Και σίγουρα δεν παλεύουμε με τις γριές στη Β και στη Γ.

Σαφώς και έφτιαξε μια επιχείρηση (ΠΑΕ), η οποία δεν είναι ιδιαιτέρως προβληματική και με λίγα μερεμέτια ο ...