Συγχαρητήρια στον Βαζελο!
Ήθελε προσπάθεια με τέτοια κλήρωση να είναι κάτω από εμάς!
Η αναζήτηση βρήκε 899 εγγραφές
- Παρ 23 Ιαν 2026, 00:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Τρομερή εμφάνιση και από τον Ταμπούρδα που μπήκε στο 92 και κέρδισε ένα φάουλ
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μοναδική περίπτωση να παίζαμε φέτος 2 παιχνίδια με τον βαζελο στο κύπελλο,ήταν να βρεθούμε στα ημιτελικά,όπως και έγινε
2 στο Πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο μας κάνουν 4
Και υπάρχει μια κάποια πιθανότητα να παίξουμε άλλα 2 παιχνίδια στην Ευρώπη,για 1η φορά στην ιστορία μας
Και εκεί που με άλλα 2 ...
2 στο Πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο μας κάνουν 4
Και υπάρχει μια κάποια πιθανότητα να παίξουμε άλλα 2 παιχνίδια στην Ευρώπη,για 1η φορά στην ιστορία μας
Και εκεί που με άλλα 2 ...
- Τρί 27 Ιαν 2026, 00:52
- Jump to forum
- Jump to topic
...
Παντως σε χαίρομαι που συμμετέχεις μόνο στο όμορφο κομμάτι του φόρουμ και δεν σε έχει πάρει και εσένα η κατηφόρα όπως εμένα αλλά τι να κάνω με πιάνουν ώρες ώρες τα συναισθηματικά - επαναστατικά μου …
...
Φιλαράκι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής και της καθημερινότητας μου. Μου ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 19:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Εβλεπα το βιντεάκι που δείχνει το βένγκα να κάνει το σοου με τις διαμαρτυρίες και τα χέρια στο Μακελι. Ο οποίος παρεμπιπτόντως τον έγραφε στα ολλανδικά τρυφερά μεζέα του.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στη τασούλα τη ποντικομαμή, που στόμα είχε και μιλιά δεν είχε σε πολλές στιγμές της ...
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στη τασούλα τη ποντικομαμή, που στόμα είχε και μιλιά δεν είχε σε πολλές στιγμές της ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ακολουθεί ανακοίνωση paper fc:
"Μετά τον ορισμό του Ολλανδού Μάκελι και λίγο πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ήρθαν πληροφορίες στην ΠΑΕ ΑΕΚ, για σχέση του Ολλανδού διαιτητή με τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ και εν συνεχεία σύμβουλο διαιτησίας της Ελληνικής Super League επί ...
"Μετά τον ορισμό του Ολλανδού Μάκελι και λίγο πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, ήρθαν πληροφορίες στην ΠΑΕ ΑΕΚ, για σχέση του Ολλανδού διαιτητή με τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ και εν συνεχεία σύμβουλο διαιτησίας της Ελληνικής Super League επί ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειδα με προσοχη το βιντεακι με τις 21 φασεις που "αδικηθηκε" το χαρτι.Μιλαμε δεν ντρεπονται ρε μαλακα!Πραγματικα βιαζουν την λογικη,ολες μα ολες οι αποφασεις του διαιτητη ηταν ολοσωστες!
Με τετοια νοοτροπια δεν μπορεις να προχωρησεις!
Με τετοια νοοτροπια δεν μπορεις να προχωρησεις!
- Κυρ 15 Φεβ 2026, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο γαύρος έμαθε να παίζει με γιομες και ικανούς κεφαλοσφαιριστες εντός περιοχή, για αυτό και παίζει με 2 φορ συνήθως. Ένα συγκεκριμένο σύστημα με τη σέντρα κοντά στο πεναλντι, τους έβγαινε και τη βγάζανε καθαρή. Δεν έχει πλάνο κυκλοφοριας μπάλας με αντίπαλο αμυντικογενή, όπως παίζει έβγαλε όλη τη ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 02:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Eιμαστε 16/2 και έχουμε ήδη πάει τελικό κυπέλλου αποκλείοντας Ολυμπιακό και Βαζελο με χ και στη σκωλικοφωλια. Έχουμε περάσει τη League Phase στo Europa, είμαστε θεωρητικά στη κορυφή του πρωταθλήματος με 3 βαθμούς απέναντι στη Κηφισιά με το λιγότερο αγώνα.
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουμε ως ομάδα, μην ...
Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουμε ως ομάδα, μην ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 04:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Και οι άλλοι χάνουν βαθμούς
- Πέμ 19 Φεβ 2026, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Όσο έχουν γερανούς πάντως δε χάνουν. Μήπως να βάλουν κάναν γερανό και στη Λεωφόρο μπας και προλάβουν 4αδα?
- Παρ 20 Φεβ 2026, 00:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα ο βαζελος πάντως ήταν πολύ καλός και αυτός είναι ο λόγος που δεν τον θέλω στα πλέι οφ αν μπω πρώτος.
Ποτέ δεν ξέρεις τι βαζελο θα αντιμετωπίσεις.
Οποίος νομίζει ότι ο βαζελος δεν έχει ατομική ποιότητα γελιεται
Συγνώμη αλλά γελάω όταν κάποιοι κοροϊδεύουν τον κάθε Τετει
Θέλω την Λειβαδιά που ...
Ποτέ δεν ξέρεις τι βαζελο θα αντιμετωπίσεις.
Οποίος νομίζει ότι ο βαζελος δεν έχει ατομική ποιότητα γελιεται
Συγνώμη αλλά γελάω όταν κάποιοι κοροϊδεύουν τον κάθε Τετει
Θέλω την Λειβαδιά που ...
- Παρ 27 Φεβ 2026, 14:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εύχομαι υγεία σε όλους τους παίκτες της Real Betis Balompié.
- Κυρ 01 Μαρ 2026, 22:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Στo 2o γκολ της αεκ εγινε επιθετικο του Βαργκας!Τα αλλα 2 που ακυρωσε για την χαρτινη ε ηταν ξεκαθαρα οφσαητ,ειδικα το 2ο ηταν μετρα πιο μπροστα.
Σφαγη της κουλας κ παλι....
Και ο γαυρος κ το χαρτι παντως,παιζουν πολυ με σεντρα,κανενα αυτοματισμο.Το χαρτι εχει πολυ καλο εκτελεστη φαουλ τον Μαριν.
Σφαγη της κουλας κ παλι....
Και ο γαυρος κ το χαρτι παντως,παιζουν πολυ με σεντρα,κανενα αυτοματισμο.Το χαρτι εχει πολυ καλο εκτελεστη φαουλ τον Μαριν.
- Δευ 02 Μαρ 2026, 00:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα μας κλάσουν τα @@,θα τους ξεκωλιασουμε όλους και αυτούς και τα παρακλάδια τους.gervasio artigas έγραψε: Κυρ 01 Μαρ 2026, 23:14 Στηνεται ΜΕΓΑΛΟ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ στην ...Κηφισια την τεταρτη
Δεν γλυτώνει κανένας πουστης.