Λίγκα βετεράνων είναι η Euroleague
Αναζήτηση για περισσότερες από 1176 εγγραφές
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- Παρ 15 Μάιος 2026, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Βαλένθια ειναι η ζωντανή απόδειξη ότι τα λεφτα δεν παιζουν μπασκετ απαραίτητα. Με 2.5+ φορες μικρότερο μπάτζετ απο τον Βαζελο, έπαιξε πολυ πιο ολοκληρωμένο μπάσκετ παρά την απειρία τους. Γι αυτό, θα ηθελα και εγω να δω και πιο ψαγμένες επιλογές.
Τα τελευταία 6 χρόνια έχει τερματίσει στην ACB ...
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
40 να πονέσω τράκη που μας τα έχει κάνει ζέπελιν με το μπάτζετ του και διαρκείας στα 1000 ευρώ, τελική προσφορά απο μένα
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Θυμάμαι, το έχω ξαναγράψει, τα άρθρα του αντικειμενικου κάποτε καρπετοπουλου που ανησυχούσε για τον ΠΑΟΚ και έλεγε πως ο φερναντο Σαντος ειναι ενα πολύ μικρός προπονητής για τον ΠΑΟΚ κ πως δεν καταλαβαίνει πως ο ΠΑΟΚ με τέτοιο dna επιλέγει ενα προπονητή με τόσο περιορισμένο ταβάνι. Κάτι τέτοιο ειναι ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρεπορτερ και ΠΑΟΚ ειναι δυο λεξεις που δεν πρεπει να ξαναμπουν ποτε μαζι
Απευθυνομαι σε οσους ασπαζονται αυτο τον «τιτλο». Γαμω την πουτ@να μου γαμω τρεχουν τοσο σημαντικες εξελιξεις στο συλλογο, απο το ΓΣ του ΑΣ στο γηπεδικο μεχρι την ανανεωση του Ντελια που θα γίνει υποτίθεται σημερα
Το μονο που ...
Απευθυνομαι σε οσους ασπαζονται αυτο τον «τιτλο». Γαμω την πουτ@να μου γαμω τρεχουν τοσο σημαντικες εξελιξεις στο συλλογο, απο το ΓΣ του ΑΣ στο γηπεδικο μεχρι την ανανεωση του Ντελια που θα γίνει υποτίθεται σημερα
Το μονο που ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα έγραψα πριν λίγο καιρό, ανά στιγμές και παλαιότερα, αλλά είναι ένα θέμα στο οποίο θα επανέρχομαι συνεχώς.
Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η ολοκληρωτική κατάντια της σαλονικιάς-παοκτσήδικης "δημοσιογραφίας".
Δεν γίνεται να εξακολουθήσει αυτή η κατάσταση: ένα ολόκληρο συρφετολόι από αεριτζήδες ...
Δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η ολοκληρωτική κατάντια της σαλονικιάς-παοκτσήδικης "δημοσιογραφίας".
Δεν γίνεται να εξακολουθήσει αυτή η κατάσταση: ένα ολόκληρο συρφετολόι από αεριτζήδες ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι το έκοψα, όταν έμεινε έγκυος η γυναίκα μου.
Μετά απο 12 χρόνια το άρχισα, όταν είχα μεγάλες σκοτουρες με την δουλειά και το ξαναέκοψα μετά απο δυόμισυ χρόνια. Μετά απο δεκατρία χρόνια το ξανάρχισα, πάλι λόγω εργασίας και το ξαναέκοψα πάλι μετά απο τρία χρόνια.
Πάντα μαχαίρι. Υπέφερα μόνο ...
Μετά απο 12 χρόνια το άρχισα, όταν είχα μεγάλες σκοτουρες με την δουλειά και το ξαναέκοψα μετά απο δυόμισυ χρόνια. Μετά απο δεκατρία χρόνια το ξανάρχισα, πάλι λόγω εργασίας και το ξαναέκοψα πάλι μετά απο τρία χρόνια.
Πάντα μαχαίρι. Υπέφερα μόνο ...
- Σάβ 07 Μαρ 2026, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή έχεις ξανά βάλει τέτοια screenshots εδώ μέσα, με όλο το θάρρος θα σε συμβούλευα να μην ξαναβάλεις. Δεν είναι ανάγκη να βλέπουμε αυτούς τους εμετούς και εδώ μέσα. Έτσι και αλλιώς τους ξέρουμε τι ξεφτυλισμένοι ψεύτες Και κλεφτες χάρτινοι είναι. Δεν χρειαζόμαστε αυτά για να τους μάθουμε
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 20:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχουν περάσει τρία εικοσιτετράωρα και αντί να μιλάνε για ανθρωποκυνηγητό,
τώρα θυμήθηκαν ποιος είναι ο δολοφόνος και ψάχνουν τους φίλους του....
Μέχρι τώρα ψάχναμε ποιος είναι ο δολοφονημένος και αφού μάθαμε όλα τα ψέματα
για αυτόν, θυμήθηκαν ότι πρέπει να ερευνήσουν τη δολοφονία και το δολοφόνο ...
τώρα θυμήθηκαν ποιος είναι ο δολοφόνος και ψάχνουν τους φίλους του....
Μέχρι τώρα ψάχναμε ποιος είναι ο δολοφονημένος και αφού μάθαμε όλα τα ψέματα
για αυτόν, θυμήθηκαν ότι πρέπει να ερευνήσουν τη δολοφονία και το δολοφόνο ...
- Κυρ 15 Μαρ 2026, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν καταλαβαίνω γιατί να γίνει θέμα το ντου στα δημοσιογραφικά, εγώ λέω ότι δεν είχε οπαδική χροιά το επεισόδιο, κάτι άλλο θα έγινε, να περιμένουμε να μάθουμε. Μπορεί να είχαν ενεργειακά ποτά μαζί τους, όπως έγραφαν για το βανάκι στη Ρουμανία, δεν ξέρουμε.
- Δευ 16 Μαρ 2026, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Για την άθλια ανάρτηση "Free Mike" του σούπερ 3,μουγκα όλοι....
Και μετά....μας λένε πως πρέπει να ηρεμήσουν τα πράγματα.....
Και μετά....μας λένε πως πρέπει να ηρεμήσουν τα πράγματα.....
- Δευ 16 Μαρ 2026, 14:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέθανε ο Άλκης και σε λίγες ώρες ντρεπόμουν να πω ότι είμαι ΠΑΟΚ....
Τώρα η ντροπή κρύφτηκε και αυτοκτόνησε.....
Συγγνώμη εκ των προτέρων για το ύφος του σχολίου, αλλά το συγκεκριμένο το θεωρώ τιτανομέγιστη παπαριά. Δεν έχει κατ' εμέ την παραμικρή λογική να αισθάνθηκε ο οποιοσδήποτε από ...
- Δευ 16 Μαρ 2026, 17:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν υπάρχει κανένα θέμα τιμωρίας. Προσπαθούν να ασκήσουν πίεση επικοινωνιακά για να υπάρξει τιμωρία. Μην τσιμπατε από στημένους
- Παρ 20 Μαρ 2026, 12:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκάθαρα, σε νόμιμα πλαίσια θα ήταν φρόνιμο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να απαιτήσει την μέγιστη τιμωρία αν αποδειχτεί εμπλοκή στελεχών
Ε και αν αυτό σημαίνει υποβιβασμός και αφανισμός, τι να κάνουμε, ας πρόσεχαν. Σε κανέναν δε θα λείψουν οι Φιλιππινέζες
Εμένα με απασχολεί το δικό μας κομμάτι στο οποίο απαιτώ από ...
Ε και αν αυτό σημαίνει υποβιβασμός και αφανισμός, τι να κάνουμε, ας πρόσεχαν. Σε κανέναν δε θα λείψουν οι Φιλιππινέζες
Εμένα με απασχολεί το δικό μας κομμάτι στο οποίο απαιτώ από ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 15:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Αηδία κατάντησε.
Κλείσε και τα σχόλια.
Παραμονές αγώνα.
Πολύ σκόνη σηκώθηκε στην ΚΑΕ, ας πετάξουμε και λίγο στην ΠΑΕ.

Κλείσε και τα σχόλια.
Παραμονές αγώνα.
Πολύ σκόνη σηκώθηκε στην ΚΑΕ, ας πετάξουμε και λίγο στην ΠΑΕ.