Αναζήτηση για περισσότερες από 1253 εγγραφές
- Δευ 22 Δεκ 2025, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ο ένας λέει ξεφτίλα ο άλλος ξερναμε έχετε χάσει την μπάλα εύκολες κρίσεις με την απαξίωση έτοιμη πρώτα απ'όλα στον σύλλογο......εγώ πλέον γελάω με αυτά γιατί η ιστορία δεν μας δίδαξε τίποτε ΝΑ ΜΗΝ ΚΆΝΟΥΜΕ ΕΎΚΟΛΕΣ ΚΡΊΣΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ...και να μήν ξερναμε εύκολα......
- Δευ 22 Δεκ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παλίκαρε φαγώθηκες. Κι εμείς δεν τρελάθηκαμε με την κίνηση, αλλά έχεις Γιακουμάκη, το καινάρι τον μικρό και ο Γερεμεγεφ θα έχει άντε λίγο μεγαλύτερο ρόλο από αυτόν που είχε στον ζέλο. Αν πάρεις ένα δυνατό εξτρέμ έναν στόπερ @@δάτο βασικό και ότι άλλο μπορέσεις στα πλάγια μπακ, συν ζαφειρη ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 08:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Άρα λοιπόν, δεν έχεις προβλημα με τον παικτη. Το γράφεις.
Ούτε ξέρεις ακόμη, όπως όλοι μας, αν θα βγει η δεν θα βγει η μεταγραφή. Κι αυτό το γράφεις.
Γιατί κράζεις λοιπον;
Έχεις προβλημα με τη διοίκηση και θέλεις να την κράξεις έτσι κι αλλιώς, ευκαιρία ψάχνεις.
Δεν το γράφεις έτσι (γράφεις ότι ...
Ούτε ξέρεις ακόμη, όπως όλοι μας, αν θα βγει η δεν θα βγει η μεταγραφή. Κι αυτό το γράφεις.
Γιατί κράζεις λοιπον;
Έχεις προβλημα με τη διοίκηση και θέλεις να την κράξεις έτσι κι αλλιώς, ευκαιρία ψάχνεις.
Δεν το γράφεις έτσι (γράφεις ότι ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 08:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμ τι; Κουτσό θα πάρουμε;PAOK DreXleR έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 00:47Καλύτερα κάποιον που να έχει κ τα 2 πόδια, να μπορεί να παίζει ο απ' την άλλη πλευρά.ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 22 Δεκ 2025, 22:59 Για μένα η πλέον απαραίτητη μεταγραφή είναι αυτή του αριστερού μπακ. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με έναν μετριότατο Baba για πρώτο και έναν επικίνδυνο Taylor για δεύτερο.![]()
- Τρί 23 Δεκ 2025, 09:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Κραζω την διοικηση γιατι ενω ψαχνω φορ απο το καλοκαιρι και εχω εναν πιτσιρικα και εναν δανεικο, αντι να κανω ΥΠΕΡΒΑΣΗ και να εχω φορακλα για τα επομενα χρονια, φερνω ελευθερο τον κομμενο της ζελας στα 32 του. Κραζω την διοικηση γιατι εχω ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. Μπορεις να εχεις διαφορετικες απαιτησεις απο ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Κραζω την διοικηση ...........
Μια 5ετια πουλαμε οτι καλο εχουμε και μια επενδυση πλην του Ζαφειρη δεν εγινε. Οποτε ναι, θα κραζω, ναι θα εχω απαιτησεις και δε ξεχναω το εγκλημα που πηγε να γινει ΚΑΙ ΑΥΤΟ το καλοκαιρι με τον Ντελια που σταματησαμε ΕΜΕΙΣ.
Αυτό με τον Ντέλια θα είναι το μότο της ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 14:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιδανικός.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 14:04 Ρε παιδιά ο Μορατα είναι τραυματίας κι επιστρέφει τον Μάρτιο. Και 33 πατημένα. Οπότε???
- Τρί 23 Δεκ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
1η Επιλογή, θα τα δώσουν όλα για να τον κλείσουν άμεσα
- Τρί 23 Δεκ 2025, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Δημήτρης Σκουλός , κριτής στο Gntm
- Τρί 23 Δεκ 2025, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εμένα με φαίνεται ολόιδιος με τον Θυμιάνη με ξυρισμένο κεφάλι? Πάτε να κοροϊδέψετε τον λαό του ΠΑΟΚ ρε καθίκια?
- Τρί 23 Δεκ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανύπαρκτο ρεπορτάζ.
Τον Γερεμεγιεφ τον είχαμε ακούσει ?
Τον Γερεμεγιεφ τον είχαμε ακούσει ?
- Τετ 24 Δεκ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο μονος τροπος να βαλει γκολ ο Τσαλοφ ειναι να παει στον ΟΑΡΗΣ και να μας κολλησει ενα γιατι απλα αυτη ειναι η τυχη μας γενικα.

- Τετ 24 Δεκ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ καλή η πίεση των μεξικάνων γισ να πληρώσουμε την ρήτρα 5 εκατομμυρίων χωρίς να βγάλουμε αχνά.
Ωστόσο νομίζω ότι για να σπάσει δανεισμός πρέπει να συμφωνούν και οι 3 πλευρές
ο δανεισμός μπορεί να σπάσει ανά πάσα στιγμή απλά σου πληρώνουν αντίτιμο που έχει συμφωνηθεί εξ´αρχης
Αυτό που ...
- Πέμ 25 Δεκ 2025, 17:44
- Jump to forum
- Jump to topic
οχι απο εμας, απο την οβιεδο. εμείς προφανώς με 5 τον εχουμε εδω μεχρι να τα παρατησειMitsospaoki4 έγραψε: Πέμ 25 Δεκ 2025, 17:08 Η ρήτρα είναι 5εκ.
Αν θες τα σκας και τελειώνει εκεί η συζήτηση.
- Παρ 26 Δεκ 2025, 14:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλε με τετοια λογικη θα καταληξουμε σαν τον αλαφουζιακο. Αν παρουμε τον γιαννουλη που εχει χρηματιστηριακη αξια 3 μυρια, θα βγεις να κραξεις παλι;miketoumba88 έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 14:01 Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...