Αναζήτηση για περισσότερες από 1255 εγγραφές

Return

από Montrealiotis
Παρ 19 Δεκ 2025, 16:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές

Αν τα ποσά που έχουν αναφερθεί στο τοπικ ισχύουν έστω και στο μισό, δεν νομίζω ότι καμία ελληνική ομάδα μπορεί να συμμετέχει στο nba Europe. Τα χρήματα είναι τρελά και η οικονομία/αγορα της χώρας δεν μπορεί να τα υποστηρίξει.
Στο δικό μου μυαλό, αν ισχύουν αυτά τα νούμερα, το nba Europe εξελίσσεται ...
από katafraktos
Παρ 06 Μαρ 2026, 13:23
Jump to forum
Jump to topic

Και εγώ είμαι της άποψης της σταδιακής ανόδου, δηλαδή EuroCup>EuroLeague. ΑΛΛΑ, όταν σου παρουσιάζεται ευκαιρία να σε υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες στην EuroLeague και να εδραιωθείς μεσα στα υψηλά δίκτυα, δεν μπορείς να την αγνοήσεις. Το γηπεδικο δεν είναι θέμα, ακόμα και στην τωρινή κατάσταση το ...
από Patron
Τρί 10 Μαρ 2026, 17:19
Jump to forum
Jump to topic

Ετσι είναι, απλά αν μας πουν ελάτε κ εσείς τι θα κάνουμε; Θα πάμε
από Michael Scott
Τετ 11 Μαρ 2026, 20:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Περιστερι, 11/03, 18:00, FEC QF - Game 1, ΕΡΤ2

Η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη για να ανατραπει

Καλο θα ειναι να μην κατέβουμε με αυτη την νοοτροπία στο Περιστέρι γιατι θα υποφέρουμε.... Το Περιστέρι ειναι καλυτερο απο αυτο που ειδαμε σημερα. Οχι οτι ειναι κακή η διαφορά των 24 πόντων, αντίθετα θα πω ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Απλα, επειδη ...
από Maurice_Escargot
Δευ 30 Μαρ 2026, 12:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-UCAM Murcia, 01/04, 19:15, FEC SF - Game 1, ΕΡΤ2

Ειναι πολυ θετικο και καλο που βλεπουμε διαφορετικες αποψεις και κινητρα παρουσιας/αποχης απο το γηπεδο στο φορουμ!

Οποιος θελει μεταφορικο μεσο προς το γηπεδο την Τεταρτη, μπορω να βοηθησω με το δικο μου οχημα.
από Taseos
Δευ 20 Απρ 2026, 18:26
Jump to forum
Jump to topic

Το απαιτεί η ιστορία. Είμαστε η γενιά που παρέλαβε αγώνες δράματα πρόσφυγες και παραδίδει τον σύλλογο με 2 γίγαντες ΠΑΕ ΚΑΕ και δύο ιδιοκτήτα γήπεδα. Μακάρι να δούμε τον ΠΑΟΚ και Ευρωπαίο τροπαιούχο στη μπάλα και μετά είμαστε οκ. Μακάρι οι επόμενες γενιές να βλέπουν μόνο χαρές. Μόνο που ο σύλλογος ...
από Hayate
Δευ 25 Μάιος 2026, 01:15
Jump to forum
Jump to topic

Απλή συμμετοχή στη Euroleague θεωρείται πιο πάνω από κάθε τίτλο στις υπόλοιπες διοργανώσεις .Ειναι σαν να λες ας πούμε τους Dallas Mavericks να παίξουν στη δεύτερη κατηγορία κάτω από το NBA μπας και πάρουν κάνα τίτλο.
από Σουριναμέζος
Τρί 02 Ιουν 2026, 23:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: 21. Baba Rahman

Αυτή θα είναι η δεύτερη του παρουσία σε Παγκόσμιο Κύπελλο, μόλις 10 παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ έχουν πάνω από μια παρουσίες. Με 3 οι Λόβρεν και Ρικάρντο Κόστα και από 2 Μπάμπα, Σάντσεζ, Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Βαλένσια, Κατσούρ, Σάλπι και Τζιόλης.
από leomatos88
Σάβ 06 Ιουν 2026, 19:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Basket League 2026-27

tolis14 έγραψε: Σάβ 06 Ιουν 2026, 19:12 Αυτό δεν είναι απόλυτα ακριβές. Τη δεκαετία του '40 σάρωσε τους τίτλους και σε ποδόσφαιρο και σε μπάσκετ
Εικόνα

Για κάτι τέτοια τους είπαν ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.