Αν έχει καλό μεζέ, μια χαρά θα έπινα ούζο με τον Καρπουζά. Αρκεί να μη μας βγάλει..καρπούζι!
Η αναζήτηση βρήκε 276 εγγραφές
- Πέμ 26 Φεβ 2026, 18:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 22. Alessandro Bianco
Είσαι αλήτης (ποδοσφαιρικός)..
Και υπάρχει και ο μπροστινος..
- Δευ 02 Μαρ 2026, 12:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Λουτσέσκου στη Νόβα:
"...still for us, is a hard programm, we have a game on Wednesday after we have another one on Sunday and just after we can say we are entering in a normal schedule for preparing ourselves for the matches
Γιατί τον παιδεύετε τον άνθρωπο και τον κρατάτε όρθιο; :mrgreen:
Αφού ...
"...still for us, is a hard programm, we have a game on Wednesday after we have another one on Sunday and just after we can say we are entering in a normal schedule for preparing ourselves for the matches
Γιατί τον παιδεύετε τον άνθρωπο και τον κρατάτε όρθιο; :mrgreen:
Αφού ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Απογοητευτικός ο Τσάλοφ που έκανε την ασσίστ στο 1-0 και το πρέσινκ που οδήγησε στο 2-1, έβγαλε 10 συνεργασίες σε 60 λεπτά και θα έγραφε και 2η ασσίστ αν ο Πέλκας δεν μπέρδευε τα μπούτια του.
Οκ. Μάλλον άλλο ματς βλέπετε, εγώ αυτό με τη Ναϊμέγκεν βλέπω, δεν ξέρω ποιο ματς βλέπετε εσείς.
Οκ. Μάλλον άλλο ματς βλέπετε, εγώ αυτό με τη Ναϊμέγκεν βλέπω, δεν ξέρω ποιο ματς βλέπετε εσείς.
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Εμένα ο Τσαλοφ μου άρεσε πάντως όσοι μιλάνε για απογοήτευση απλά δεν είδαν καν τι έκανε μέσα στο γήπεδο σε αυτά τα 60 λεπτά και για μένα υπάρχει προκατάληψη
- Σάβ 31 Ιαν 2026, 10:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βαθμολογία Στοιχήματος 2025-26
Η βαθμολογία μετά τη δέκατη έκτη αγωνιστική, το τέλος της League Phase του Champions League αλλά και της League Phase του Europa League:
https://i.postimg.cc/wM2CZ4GG/eos-29-1.png
Υ.Γ. Ρίχνετε μία ματιά στις βαθμολογίες σας μην τυχόν κι έχω κάνει κάποιο λάθος.
Υ.Γ. 2 Ο abc_o_karpouzas έκανε ρεκόρ ...
https://i.postimg.cc/wM2CZ4GG/eos-29-1.png
Υ.Γ. Ρίχνετε μία ματιά στις βαθμολογίες σας μην τυχόν κι έχω κάνει κάποιο λάθος.
Υ.Γ. 2 Ο abc_o_karpouzas έκανε ρεκόρ ...