Η αναζήτηση βρήκε 21 εγγραφές

Return

από juvepaok4
Πέμ 12 Φεβ 2026, 11:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

το κύπελλο των rookie....μπράβο και ευχαριστούμε μοναστηρλη μύθου χατσιδη που παίξανε σημαντικό ρόλο να είμαστε στον τελικό...ναι αυτοι που δεν τους βάζει ο Ρουμάνος Ηρώδης...
από juvepaok4
Κυρ 15 Φεβ 2026, 18:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd

λογω ύψους και σωματοδομης των φορ της κουλας ίσως ήθελε λοβρεν αν και οι κεντζιορα Μιχαηλίδης ειναι σε τρομερή κατάσταση... λοβρεν Μιχαηλίδης νομίζω δεν εχουν παίξει πολυ μαζί ειδικά σε μεγάλο παιχνίδι...παμε ΠΑΟΚΑΡΑ μου κορυφή..in luche we trust...
από juvepaok4
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

το σήκωσε η κουλα;;να μπω να δω την απονομή κατά τις 10;;ώρες ώρες απορώ την γκρινια για την καθημερινότητα σας στην ομάδα πρέπει να την βγάζετε;;τέλη Απρίλη παλι θα τρέχετε στην Τούμπα να ανεβάζετε βίντεο στα γαμωσοσιαλ...
από juvepaok4
Πέμ 26 Φεβ 2026, 11:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

και ακομα ενω δεν εχει πληρώσει αυτος ο άνθρωπος και αυτη η ομάδα του εχουν την ΚΑΕ...ευτυχώς δεν θαμπωθηκαμε οι περισσότεροι γιατί θα βλέπαμε την τουμπα εμπορικό και την ομάδα να παίζει στο γήπεδο της μηχανιωνας...βεζυρτζη οταν κατεβάσεις τον χαρταετό που πετάς απο τον Δεκέμβρη αφού θα χαλούσαν οι ...
από juvepaok4
Δευ 02 Μαρ 2026, 09:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

μα γιατί την προηγούμενη Κυριακή το είχε πάρει η κουλά σημερα τι αλλαξε;;ομάδα που ασχολείται με ολα τα αλλα πέρα απο το ποδοσφαιρικό δεν πάει πουθενα,τα είδαμε και εμείς πέρσι..εγω ετσι και αλλιως δεν την φοβόμουν γτ ο νικολιτς δεν ξερει την διαδικασία των πλει οφ... τον γαυρο εχω με εμάς αλλα ας ...
από juvepaok4
Δευ 02 Μαρ 2026, 11:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: 52. Δημήτρης Χατσίδης

εξαιρετική τεχνική και διαβάσματος του παιχνιδιού συν ότι βάζει γκολ που ειναι στα πολυ θετικά του..τα κενά διαστήματα ειναι απόλυτος λογικά..ξεχνάμε οτι αν δεν ήταν τόσοι τραυματισμοί δεν θα τον είχαμε δει...