Η αναζήτηση βρήκε 19 εγγραφές

Return

από juvepaok4
Τετ 17 Δεκ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μαρκό 4-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα...

κρίμα για την προσπάθεια τους...δεν γίνεται σε τέτοιο παιχνίδι και καποιοι οι οποίο δεν παίζουν και γενικά δεν παίζουν καλα να μην εχουν κίνητρο...δεν γινεται να παίζει 90λεπτο ο ντεσποτοφ και να μην μπει ο χατσιδης που σίγουρα θα εχει κίνητρο...

και γενικά η ομάδα ...
από juvepaok4
Πέμ 18 Δεκ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: 56. Ανέστης Μύθου

οκ ο λουτσεσκου θέλει press και μάχες απο τον φορ αλλα ότι ένας 18χρονος μπορει να σου εχει 1 γκολ ανά 2 η 3 παιχνίδια δεν γινεται να τον πετάς τρίτο η εκτός τριάδας..τα ιδια λέγονταν και γινόταν με Κλάους που εμένα μου τον θυμίζει πολυ και είδαμε πως κολλούσε τα γκολ...ειναι κρίμα για τον καθε ...
από juvepaok4
Πέμ 18 Δεκ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Την προηγούμενη εβδομάδα οι 24 είπαν και έδειξαν φώτο ότι έχει γίνει η περίφραξη και κάποια διαμόρφωση και αππ εδω και πέρα περιμένουν τις άδειες για να συνεχιστεί το έργο..
από juvepaok4
Κυρ 21 Δεκ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

ΣΤΟΠΕΡΑΡΑ και τιποτα αλλο...
από juvepaok4
Τετ 31 Δεκ 2025, 13:16
Jump to forum
Jump to topic

καλό κορμί φαίνεται ο μικρός...μακάρι να παίξει και να ειναι το επόμενο πουλέν μας..
από juvepaok4
Πέμ 01 Ιαν 2026, 13:04
Jump to forum
Jump to topic

παρακολουθήσετε την συνέντευξη Κωστικου που είναι πάρα πολλα χρόνια στο scouting της ομάδας που μιλάει για διάφορους παίχτες που εχουμε αποκτήσει και θα καταλάβετε ποσο χρονια τους κοιτάνε και τους ξέρουν και οτι γινεται δουλεια χρόνων άσχετα το πότε έρχονται και αν έρχονται στην ομάδα...εμένα μου ...
από juvepaok4
Παρ 16 Ιαν 2026, 09:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα

το ποσο δουλεμένη πνευματικά ήταν η ομάδα φαίνεται και απο το ποσο χαλαροί και σίγουροι ήταν στους πανηγυρισμός...και 2 όμορφα γκολ που βγάζουν καβλα ποσο σε ενα τέτοιο παιχνίδι...
από juvepaok4
Σάβ 17 Ιαν 2026, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

ακομα για τον βεζυρτη ρε παιδια...εγω σοσιαλ δεν έχω αναγκαστικα ασχολήθηκα για να βγάλω μια άκρη με τα καλοκαιρινά και είδα ότι αυτοί που ειναι αγαπούλες αγκαλίτσες κτλ με τον βεζυρτζη ειναι οι συγκεκριμένοι παλαίμαχοι ας πουμε οπαδοι μαζί με την ιστορική 4 και την ΝΔ μας κάναν μπάχαλο...και ...
από juvepaok4
Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:19
Jump to forum
Jump to topic

δεν μπορώ να πάω γήπεδο γιατί δεν θέλω να δώσω το 10ρικο σε αυτούς που μου γαμησανε το καλοκαίρι και έχω σκάσει,ε μετα από αυτο που διάβασα δεν ξέρω τι να πω....ντροπή σας ΠΑΟΚαρχες για αυτο που κάνατε το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ μας και όχι στον δικό σας, ντροπή μας που υπάρχει ακομα αυτο το δ.σ του Α.Σ ...
από juvepaok4
Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Έγραψα ενα σεντονι και το έσβησα γτ γλύψιμο και σπατουλαρισμα δεν χρειάζεσαι,οποιος νιώθει καταλαβαίνει τι εχεις προσφέρει παντού...μόνο ενα συγνώμη για το τρύπημα που σου κάνανε αυτοι που δεν σου την είπαν ποτέ και ακομα εχουν τα μούτρα να ειναι εκει και να σου ζητάνε και συμφωνίες ...Τεράστιε ...
από juvepaok4
Παρ 23 Ιαν 2026, 11:48
Jump to forum
Jump to topic

Μυστακιδη τα χρέη σου δ.σ..Α.Σ δρόμο απο τον ΠΑΟΚ μας..

ακομα ψάχνω γνώμη σε σαιτ και σοσιαλ απο αυτούς που γράφανε σεντόνια για τον θεσαλλονικεα για NBA για παιχταράδες για κακό χατζο...
από juvepaok4
Τετ 04 Φεβ 2026, 22:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD

ουτε ο πανσεραικος τετοια ομάδα...αντε με τους γέλιου μας πήραν και 2 πουστικα κύπελλα ξεφτίλες...
από juvepaok4
Παρ 06 Φεβ 2026, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

Μυστακιδη τα χρέη σου.. και αν δεν τα εχεις κόψε απο τα μισθα στους γεωπολιτικους και στις δικηγορινες με τα υφακια που ξαναγινανε τα ανύπαρκτα τυπακια που ήταν και πριν το καλοκαίρι...και αμα δεν σε φθάνουν απο αυτούς παρε τους... που τωρα κάνουν τους διοικούντες... ΠΑΟΚαρχες του κ.. λου... μας ...
από juvepaok4
Παρ 06 Φεβ 2026, 21:55
Jump to forum
Jump to topic

ιδιοκτήτης κρηνιοτικου δήθεν μαγαζιού που μαζί με φαρμακοποιό μας τα έκαναν μπαλόνια για τον μεγάλο ευεργέτη μυστα οταν μας εκανε μπάχαλο αλλα τωρα είμαστε όλοι ΠΑΟΚ και δεν χρειάζονται αυτα και ειναι κακοί οι γύρω του και ο μυστα και κυρίως η γυναίκα του ειναι μέγιστη ΠΑΟΚΑΡΧΗΣΑ...ΕΜΕΤΟΣ....και ...
από juvepaok4
Πέμ 12 Φεβ 2026, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

ο τελικός των ακαδημιών αυτόν ντε που θαβει ο ρουμανος...
μοναστηρλης μύθου χατσιδης μπράβο ρε αλάνια που μας φέρατε εδω και η αρχή της ποδοσφαιρική καριέρας σας θα γράφεται σε αυτόν τον τίτλο...