Η αναζήτηση βρήκε 7 εγγραφές

Return

από juvepaok4
Τετ 17 Δεκ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μαρκό 4-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα...

κρίμα για την προσπάθεια τους...δεν γίνεται σε τέτοιο παιχνίδι και καποιοι οι οποίο δεν παίζουν και γενικά δεν παίζουν καλα να μην εχουν κίνητρο...δεν γινεται να παίζει 90λεπτο ο ντεσποτοφ και να μην μπει ο χατσιδης που σίγουρα θα εχει κίνητρο...

και γενικά η ομάδα ...
από juvepaok4
Πέμ 18 Δεκ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: 56. Ανέστης Μύθου

οκ ο λουτσεσκου θέλει press και μάχες απο τον φορ αλλα ότι ένας 18χρονος μπορει να σου εχει 1 γκολ ανά 2 η 3 παιχνίδια δεν γινεται να τον πετάς τρίτο η εκτός τριάδας..τα ιδια λέγονταν και γινόταν με Κλάους που εμένα μου τον θυμίζει πολυ και είδαμε πως κολλούσε τα γκολ...ειναι κρίμα για τον καθε ...
από juvepaok4
Πέμ 18 Δεκ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Την προηγούμενη εβδομάδα οι 24 είπαν και έδειξαν φώτο ότι έχει γίνει η περίφραξη και κάποια διαμόρφωση και αππ εδω και πέρα περιμένουν τις άδειες για να συνεχιστεί το έργο..
από juvepaok4
Κυρ 21 Δεκ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

ΣΤΟΠΕΡΑΡΑ και τιποτα αλλο...
από juvepaok4
Τετ 31 Δεκ 2025, 13:16
Jump to forum
Jump to topic

καλό κορμί φαίνεται ο μικρός...μακάρι να παίξει και να ειναι το επόμενο πουλέν μας..
από juvepaok4
Πέμ 01 Ιαν 2026, 13:04
Jump to forum
Jump to topic

παρακολουθήσετε την συνέντευξη Κωστικου που είναι πάρα πολλα χρόνια στο scouting της ομάδας που μιλάει για διάφορους παίχτες που εχουμε αποκτήσει και θα καταλάβετε ποσο χρονια τους κοιτάνε και τους ξέρουν και οτι γινεται δουλεια χρόνων άσχετα το πότε έρχονται και αν έρχονται στην ομάδα...εμένα μου ...
από juvepaok4
Παρ 16 Ιαν 2026, 09:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα

το ποσο δουλεμένη πνευματικά ήταν η ομάδα φαίνεται και απο το ποσο χαλαροί και σίγουροι ήταν στους πανηγυρισμός...και 2 όμορφα γκολ που βγάζουν καβλα ποσο σε ενα τέτοιο παιχνίδι...