Η αναζήτηση βρήκε 18 εγγραφές

Return

από juvepaok4
Τετ 17 Δεκ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μαρκό 4-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα...

κρίμα για την προσπάθεια τους...δεν γίνεται σε τέτοιο παιχνίδι και καποιοι οι οποίο δεν παίζουν και γενικά δεν παίζουν καλα να μην εχουν κίνητρο...δεν γινεται να παίζει 90λεπτο ο ντεσποτοφ και να μην μπει ο χατσιδης που σίγουρα θα εχει κίνητρο...

και γενικά η ομάδα ...
από juvepaok4
Πέμ 18 Δεκ 2025, 15:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: 56. Ανέστης Μύθου

οκ ο λουτσεσκου θέλει press και μάχες απο τον φορ αλλα ότι ένας 18χρονος μπορει να σου εχει 1 γκολ ανά 2 η 3 παιχνίδια δεν γινεται να τον πετάς τρίτο η εκτός τριάδας..τα ιδια λέγονταν και γινόταν με Κλάους που εμένα μου τον θυμίζει πολυ και είδαμε πως κολλούσε τα γκολ...ειναι κρίμα για τον καθε ...
από juvepaok4
Πέμ 18 Δεκ 2025, 19:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Την προηγούμενη εβδομάδα οι 24 είπαν και έδειξαν φώτο ότι έχει γίνει η περίφραξη και κάποια διαμόρφωση και αππ εδω και πέρα περιμένουν τις άδειες για να συνεχιστεί το έργο..
από juvepaok4
Κυρ 21 Δεκ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

ΣΤΟΠΕΡΑΡΑ και τιποτα αλλο...
από juvepaok4
Τετ 31 Δεκ 2025, 13:16
Jump to forum
Jump to topic

καλό κορμί φαίνεται ο μικρός...μακάρι να παίξει και να ειναι το επόμενο πουλέν μας..
από juvepaok4
Πέμ 01 Ιαν 2026, 13:04
Jump to forum
Jump to topic

παρακολουθήσετε την συνέντευξη Κωστικου που είναι πάρα πολλα χρόνια στο scouting της ομάδας που μιλάει για διάφορους παίχτες που εχουμε αποκτήσει και θα καταλάβετε ποσο χρονια τους κοιτάνε και τους ξέρουν και οτι γινεται δουλεια χρόνων άσχετα το πότε έρχονται και αν έρχονται στην ομάδα...εμένα μου ...
από juvepaok4
Παρ 16 Ιαν 2026, 09:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα

το ποσο δουλεμένη πνευματικά ήταν η ομάδα φαίνεται και απο το ποσο χαλαροί και σίγουροι ήταν στους πανηγυρισμός...και 2 όμορφα γκολ που βγάζουν καβλα ποσο σε ενα τέτοιο παιχνίδι...
από juvepaok4
Πέμ 22 Ιαν 2026, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Έγραψα ενα σεντονι και το έσβησα γτ γλύψιμο και σπατουλαρισμα δεν χρειάζεσαι,οποιος νιώθει καταλαβαίνει τι εχεις προσφέρει παντού...μόνο ενα συγνώμη για το τρύπημα που σου κάνανε αυτοι που δεν σου την είπαν ποτέ και ακομα εχουν τα μούτρα να ειναι εκει και να σου ζητάνε και συμφωνίες ...Τεράστιε ...
από juvepaok4
Τετ 04 Φεβ 2026, 22:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD

ουτε ο πανσεραικος τετοια ομάδα...αντε με τους γέλιου μας πήραν και 2 πουστικα κύπελλα ξεφτίλες...
από juvepaok4
Πέμ 12 Φεβ 2026, 09:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

ο τελικός των ακαδημιών αυτόν ντε που θαβει ο ρουμανος...
μοναστηρλης μύθου χατσιδης μπράβο ρε αλάνια που μας φέρατε εδω και η αρχή της ποδοσφαιρική καριέρας σας θα γράφεται σε αυτόν τον τίτλο...
από juvepaok4
Πέμ 12 Φεβ 2026, 11:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα

το κύπελλο των rookie....μπράβο και ευχαριστούμε μοναστηρλη μύθου χατσιδη που παίξανε σημαντικό ρόλο να είμαστε στον τελικό...ναι αυτοι που δεν τους βάζει ο Ρουμάνος Ηρώδης...
από juvepaok4
Κυρ 15 Φεβ 2026, 18:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 15/2-19:30,Novasportshd

λογω ύψους και σωματοδομης των φορ της κουλας ίσως ήθελε λοβρεν αν και οι κεντζιορα Μιχαηλίδης ειναι σε τρομερή κατάσταση... λοβρεν Μιχαηλίδης νομίζω δεν εχουν παίξει πολυ μαζί ειδικά σε μεγάλο παιχνίδι...παμε ΠΑΟΚΑΡΑ μου κορυφή..in luche we trust...
από juvepaok4
Κυρ 22 Φεβ 2026, 20:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

το σήκωσε η κουλα;;να μπω να δω την απονομή κατά τις 10;;ώρες ώρες απορώ την γκρινια για την καθημερινότητα σας στην ομάδα πρέπει να την βγάζετε;;τέλη Απρίλη παλι θα τρέχετε στην Τούμπα να ανεβάζετε βίντεο στα γαμωσοσιαλ...
από juvepaok4
Πέμ 26 Φεβ 2026, 11:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

και ακομα ενω δεν εχει πληρώσει αυτος ο άνθρωπος και αυτη η ομάδα του εχουν την ΚΑΕ...ευτυχώς δεν θαμπωθηκαμε οι περισσότεροι γιατί θα βλέπαμε την τουμπα εμπορικό και την ομάδα να παίζει στο γήπεδο της μηχανιωνας...βεζυρτζη οταν κατεβάσεις τον χαρταετό που πετάς απο τον Δεκέμβρη αφού θα χαλούσαν οι ...
από juvepaok4
Δευ 02 Μαρ 2026, 09:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

μα γιατί την προηγούμενη Κυριακή το είχε πάρει η κουλά σημερα τι αλλαξε;;ομάδα που ασχολείται με ολα τα αλλα πέρα απο το ποδοσφαιρικό δεν πάει πουθενα,τα είδαμε και εμείς πέρσι..εγω ετσι και αλλιως δεν την φοβόμουν γτ ο νικολιτς δεν ξερει την διαδικασία των πλει οφ... τον γαυρο εχω με εμάς αλλα ας ...