Όλες τις (ελάχιστες) φορές που σχολιάζω σε αυτό το τοπικ επισημαίνω πως αποφεύγω να γράφω γιατί δε ν ξέρω τι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες.
Συνήθως σκαρφιζομαι φανταστικούς αληθοφανείς διαλόγους.
Σήμερα θα επικαλεστώ πραγματικά γεγονότα για να αναδείξω πόσο λάθος προσεγγίζουμε το θέμα ...
Η αναζήτηση βρήκε 458 εγγραφές
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 04 Ιαν 2026, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Έχω πάθει πλάκα με το πόσοι βλέπουν ουγγρικό ποδόσφαιρο και έχουν άποψη για Βάργκας
- Τετ 07 Ιαν 2026, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Για το δεξί μπακ τα πράγματα είναι πιο απλά. Έχει παρθεί η απόφαση ο Σάστρε να μην ανανεώσει το καλοκαίρι. Γι' αυτό έχουν αποφασίσει στην παε εάν προκύψει καλή περίπτωση από τώρα να προχωρήσουν στη μεταγραφή έτσι ώστε να μη χρειάζεται το καλοκαίρι. Φαίνεται πως τους έχει προκύψει καλή περίπτωση για ...
- Παρ 09 Ιαν 2026, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ παντός από Ζενίτ θα έφερνα τον Βέγκα για τρολαρισμα στον χάρτινο ραλίστα.
- Παρ 09 Ιαν 2026, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ντρκούσιτς, Γκσπούρνιγκ. Κρμέντσικ, τι στο διάολο μαγνήτη για σύμφωνα έχουμε;
- Παρ 09 Ιαν 2026, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Μλκια αν κλείσει τελικά...
Φανταστείτε τώρα να βάλει κανα γκολ στην Τούμπα και να φωνάζει ο εκφωνητής: Βανιααααα ... και 30000 κόσμος να προσπαθεί να πει Ντργκτσις !!!
Φανταστείτε τώρα να βάλει κανα γκολ στην Τούμπα και να φωνάζει ο εκφωνητής: Βανιααααα ... και 30000 κόσμος να προσπαθεί να πει Ντργκτσις !!!
- Παρ 09 Ιαν 2026, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Απευθείας από την πηγή.
ПАОК согласовал с Дркушичем контракт на €1 млн/год: загвоздка в сумме трансфера 26-летнего защитника. Сначала Зенит запросил за словенца €5 млн, но после стартового раунда переговоров газовые упали по деньгам до €4 млн. Клуб Саввиди стоит на своем 1-м оффере за €3 млн и ...
ПАОК согласовал с Дркушичем контракт на €1 млн/год: загвоздка в сумме трансфера 26-летнего защитника. Сначала Зенит запросил за словенца €5 млн, но после стартового раунда переговоров газовые упали по деньгам до €4 млн. Клуб Саввиди стоит на своем 1-м оффере за €3 млн и ...
- Παρ 09 Ιαν 2026, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Προτείνω να καταργηθούν τα μπαν και όποιος κάνει παράπτωμα να στέλνει ηχογράφηση με 100 φορές το όνομα Ντρκούσιτς!
- Σάβ 10 Ιαν 2026, 00:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Το όνομα του θα το λέμε όπως το πει πρώτη φορά ο Γιώργος Μινος
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 01:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνωμη αλλα εγω ακομα και ετσι θεωρω οτι ειμαστε ενα επιπεδο πανω απ τους ανταγωνιστες μας.
Δε βλεπετε οτι σε καθε, μα σε ΚΑΘΕ ματς εχουμε 7-8 πεντακαθαρες ευκαιριες για γκολ?
Δε βλεπετε οτι σε ΚΑΘΕ ματς εχουμε 2-3 γκολ?
Δε βλεπετε οτι σε καθε, μα ΚΑΘΕ ντερμπι ειμαστε καλυτεροι ανεξαρτητως ...
Δε βλεπετε οτι σε καθε, μα σε ΚΑΘΕ ματς εχουμε 7-8 πεντακαθαρες ευκαιριες για γκολ?
Δε βλεπετε οτι σε ΚΑΘΕ ματς εχουμε 2-3 γκολ?
Δε βλεπετε οτι σε καθε, μα ΚΑΘΕ ντερμπι ειμαστε καλυτεροι ανεξαρτητως ...
- Κυρ 11 Ιαν 2026, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω την εντύπωση ότι χθες η ταχύτητα που έβγαζε η ομάδα απο το πρώτο λεπτό και ο ελάχιστος χρόνος που χρειαζόταν για να φτάσει στην περιοχή των αλλων ξάφνιασε και τους ίδιους τους παίκτες μας με αποτέλεσμα στο πρώτο δεκάλεπτο ο ένας να πεφτει πάνω στην κίνηση του άλλου, άλλοτε ο Ντέλιας με τον ...
- Δευ 12 Ιαν 2026, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ εδώ μέσα ενημερώνομαι. Και επιλεγμένη ειδησιογραφία έχει στην στήλη στα δεξιά και κριτική για οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς.
- Δευ 12 Ιαν 2026, 22:18
- Jump to forum
- Jump to topic
ειναι κανενας στο Αουγκσμπουργκμανια να δουμε τι γινεται;
- Τρί 13 Ιαν 2026, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν γράφτηκε, αλλά ο Μίνως προχθές στο σχολιασμό του αγώνα με Παναιτωλικό στην Αθλητική Κυριακή ανέφερε ότι γίνονται κινήσεις για στόπερ και εξτρέμ με παρέμβαση Σαββίδη που θα κάνει αίσθηση. Οι κινήσεις αυτές θα προχωρήσουν μετά τον αγώνα στο τηγάνι (αναμενόμενο).
Τρεις λέξεις που είναι ...
- Τετ 14 Ιαν 2026, 08:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Ημερα 6η.
Πηγα στην δουλεια χωρις στοπερ, θα φυγω με στοπερ.
Πηγα στην δουλεια χωρις στοπερ, θα φυγω με στοπερ.