Η αναζήτηση βρήκε 458 εγγραφές

Return

από Dimitrisou
Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Είμαι πολύ περίεργος πάντως να δω τι θα κάνουν οι του ΑΣ αν πει ο Ιβάν πως εγώ από του χρόνου πάω Καυταντζόγλειο και δεν με νοιαζει πλέον να κάνω γήπεδο στην Τούμπα.
Ο Μυστακίδης δεν θα πάρει το γήπεδο για να παίζει η ομάδα γυναικών.
Τότε κύριοι;
από Taseos
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Πιθανώς η ουσία είναι ότι 2-3 ψήφισαν για να μην εκτεθούν περαιτέρω. Επισης δεν ήταν καθόλου σίγουρο ότι άμα πηγαίναμε σε γς του ας θα κέρδιζε η πλευρά κατσαρή ασχέτως τι ακουγοταν. Τα είχαμε πει εξαρχής βέβαια. Ότι 13 χρόνια δεν πήραν γραμμή ποιον είχαν στα διπλανά γραφεία στην ΠΑΕ. Αχαμπαροι ...
από Χωρικός
Κυρ 01 Μαρ 2026, 17:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Να ρωτήσω κάτι;
Τώρα που ο Ιβάν θα ανακυρηχθεί επίτιμος δημότης Θεσσαλονίκης, θα γίνει κι αυτός Θεσσαλονικεύς; Θα μπορούμε να τον προσφωνούμε ω Θεσσαλονικεύ;
από Dimitrisou
Τετ 17 Δεκ 2025, 23:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Η αρνητικότητά είναι από το καλοκαίρι πάνω από την ομάδα και δεν ήρθε τώρα παρέα με τον Γιερεμεγιεφ..δικαίωμα του καθενός να θέλει η όχι κάποιον παίκτη και να έχει και όποια άποψη θέλει για τον προπονητή και την διοικηση...και εγώ αν ήρθε για 2ος δεν μου αρέσει...αλλά αυτός ο χαμός που γίνετε στα ...
από wickerman
Πέμ 18 Δεκ 2025, 14:11
Jump to forum
Jump to topic

Ας κάνουμε μία μικρή σούμα για όλα τα σέντερ φορ(όσα θυμάμαι τέλος πάντων) που ακούστηκαν το καλοκαίρι και την μετέπειτα πορεία τους:
Martin Braithwaite - Gremio ο μεγάλος άτυχος καθώς έπαθε σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα, αμφίβολο αν και πότε θα επιστρέψει

Carlos Vinícius -from Fulham to ...
από nunies4
Πέμ 18 Δεκ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Jean Valjean έγραψε: Πέμ 18 Δεκ 2025, 20:35 Είμαι ο μόνος που βλέπω την ανάγκη να πάρουμε αριστερό μπακ ως επείγουσα; .....
......τουλάχιστον το ίδιο επείγουσα με την ανάγκη να πάρουμε σέντερ μπακ;
Υπολογισε και εμενα.
από cellophan
Παρ 19 Δεκ 2025, 12:29
Jump to forum
Jump to topic

O εξτρεμοφορ της Κραιόβα χτες ήταν πολύ καλός - Μπαιράμ, ξέρω γω πως τον έλεγαν. Κάτι τέτοιο θέλουμε σε χαρακτηριστικά. Και να υποδέχεται ικανοποιητικά τη μπάλα και να είναι και ανακατωσούρας.
από Χωρικός
Παρ 19 Δεκ 2025, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

εχω την αίσθηση πως θα γίνει μια μεταγραφή ή δανεισμός επιπέδου τουλάχιστον Ζαφείρη..
Όσο για την ...επιστροφή που γράφετε δυο σελίδες πριν... ξέρετε υπάρχει μια χαρά εξτρεμοφορ που πληροί τις προυποθέσεις! ;)
από embuji
Σάβ 20 Δεκ 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Είναι εξυπνάδα το να αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο (και σύντομα παίκτη του ΠΑΟΚ) ως ντροπή;

1) δεν αναφερομαι στον παικτη αλλα στην μεταγραφη του. 2) Απο την στιγμη που θα βαλει την φανελα εγω θα τον στηριξω, εδω στηριξα τον σαματα και τον τσαλοφ.

Ο μονος που δε φταιει στην μεταγραφη αυτη ...
από sourmenetes
Τρί 23 Δεκ 2025, 01:23
Jump to forum
Jump to topic

Ότι θα σας έλεγαν πριν κάνα δίμηνο ότι ως ενίσχυση Γενάρη για να σηκώσουμε πρωτάθλημα που κατά δήλωσή όλων ειναι ο βασικός στόχος θα ήταν ο Γερεμεγεφ και ο Μητογλου και δεν θα ξερναγατε ομαδικώς...Κοροιδευομαστε μεταξύ μας.

Κάποιοι ξερνάγανε και στην ανανέωση ΤΑΥΣΟΝ και λέγανε που πας με τους ...
από Мир
Τρί 23 Δεκ 2025, 19:48
Jump to forum
Jump to topic

blackzone44 έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 18:34 Εικόνα
Α καλά 25 χρόνο καραφλό παίκτη θέλουν να φέρουν; Τουλάχιστον έχει δόντια δε θα χρειαστεί να του βάλουμε και μασέλα;
από zissos
Τετ 24 Δεκ 2025, 19:50
Jump to forum
Jump to topic

Οι πληροφορίες για Γιαννούλη, προέρχονται από τον Ραπτόπουλο που πήγε προχτές σε ένα σκυλάδικο και εκεί μια λουλουδού είναι κολλητή μιας κομμώτριας που είναι ξαδέρφη της γυναίκας του Γιαννούλη. Αλλά δεν είναι λέει σίγουρος αμα είναι για τώρα ή για το καλοκαίρι. Το ντοκουμέντο υπάρχει στο γιουτουμπ ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 24 Δεκ 2025, 20:07
Jump to forum
Jump to topic

Αν είναι τόσο έγκυρες οι πηγές πιο πιθανό είναι να πάρουμε τον Γιαννούλη Χαλεπά παρά τον Δημήτρη Γιαννούλη.
από chrisg4
Πέμ 25 Δεκ 2025, 19:10
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ λέω αν συμφωνήσει η Οβιεδο στα 10 να σκάσουμε τα 5 και να τον πουλήσουμε εμείς . Τζιμας φάση :lol:
από Panostas1995
Παρ 26 Δεκ 2025, 18:07
Jump to forum
Jump to topic

ektoras έγραψε: Παρ 26 Δεκ 2025, 17:58 https://www.transfermarkt.com/wesley/pr ... er/1007378

Δεν φαίνεται κι άσχημος ο μικρός
Βραζιλιάνος 20 χρονών που έκανε μεταγραφή 18 μύρια στην ομάδα του Κριστιάνο και τον θέλουν Μπενφίκα, Σπόρτινγκ κτλ ...πάμε στον επόμενο