Είμαι πολύ περίεργος πάντως να δω τι θα κάνουν οι του ΑΣ αν πει ο Ιβάν πως εγώ από του χρόνου πάω Καυταντζόγλειο και δεν με νοιαζει πλέον να κάνω γήπεδο στην Τούμπα.
Ο Μυστακίδης δεν θα πάρει το γήπεδο για να παίζει η ομάδα γυναικών.
Τότε κύριοι;
Η αναζήτηση βρήκε 137 εγγραφές
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 08:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Πιθανώς η ουσία είναι ότι 2-3 ψήφισαν για να μην εκτεθούν περαιτέρω. Επισης δεν ήταν καθόλου σίγουρο ότι άμα πηγαίναμε σε γς του ας θα κέρδιζε η πλευρά κατσαρή ασχέτως τι ακουγοταν. Τα είχαμε πει εξαρχής βέβαια. Ότι 13 χρόνια δεν πήραν γραμμή ποιον είχαν στα διπλανά γραφεία στην ΠΑΕ. Αχαμπαροι ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
ΑΞΙΟΣ!
Στην ιστορια ο Μεγας Αλεξανδρος ειναι ανωτερος του Θεοδωρου Κολοκοτρωνη,στα δικα μου ματια οχι,γιατι ο 2ος ηταν ο ηγετης του απελευθερωτικου αγωνα με πενιχρα μεσα και ετσι τον βαζω στην πρωτη θεση των πολλων ηρωων της χωρας μας.
Ετσι και ο Χατζοπουλος,μπορει να μην ηταν τοσο πετυχημενη οσο ...
Στην ιστορια ο Μεγας Αλεξανδρος ειναι ανωτερος του Θεοδωρου Κολοκοτρωνη,στα δικα μου ματια οχι,γιατι ο 2ος ηταν ο ηγετης του απελευθερωτικου αγωνα με πενιχρα μεσα και ετσι τον βαζω στην πρωτη θεση των πολλων ηρωων της χωρας μας.
Ετσι και ο Χατζοπουλος,μπορει να μην ηταν τοσο πετυχημενη οσο ...
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν μου έλεγε κάποιος πριν 5 6 χρόνια ότι θα έρθει η στιγμή να πάρει την ομάδα κάποιος με μεγάλη οικονομική επιφάνεια και θα στεναχωριομουν που θα φύγει ο προηγούμενος θα τον έλεγα τρελό.
Αυτό τα λέει όλα για τον Κ.Χατζοπουλο.
Αυτό τα λέει όλα για τον Κ.Χατζοπουλο.
- Τετ 12 Νοέμ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΑΟΚ με έκανε ο αδερφός μου, στην αρχή με καλοπιάσματα μετά με καμία σφαλιάρα έστρωσα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο τη δεκαετία του 90 ακόμα και στα ασπρόμαυρα γιαννιτσα να είσαι ΠΑΟΚ . Σήμερα σε μια παρέα 8 κολλητών είμαι ο μόνος που είμαι ΠΑΟΚ. Αυτό το άλλαξε ο Σαββιδης και σήμερα 9/10 παιδάκια είναι ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Τα 250 για το γήπεδο πριν πάρει το οτιδήποτε μια χαρά τα ανέμιζε. Τώρα υπάρχει φόβος μην τον κάνει μπινια ο Χατζόπουλος.
Αλλά ποιος τα θυμάται αυτά πλέον.
Συγγνώμη.
Αλλά ποιος τα θυμάται αυτά πλέον.
Συγγνώμη.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Λυπάμαι,αλλά μετά τη συμφωνία ΠΑΕ-ΑΣ,
τα πράγματα αντί να ηρεμούν και να καλυτερευουν
χειροτερεύουν.
Για να αποδείξουμε το δίκιο μας και να υπερασπιστούμε τη θέση μας,
μιλάμε για μαύρα χρήματα, ενώ έχει γίνει οικονομικός έλεγχος
εδώ και καιρό.
Το χειρότερο, κάποιοι εδώ μέσα μιλάνε για αυτούς που ...
τα πράγματα αντί να ηρεμούν και να καλυτερευουν
χειροτερεύουν.
Για να αποδείξουμε το δίκιο μας και να υπερασπιστούμε τη θέση μας,
μιλάμε για μαύρα χρήματα, ενώ έχει γίνει οικονομικός έλεγχος
εδώ και καιρό.
Το χειρότερο, κάποιοι εδώ μέσα μιλάνε για αυτούς που ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Μυστακίδη τον εχει δει κανείς τον εχει ακούσει κανεις μπορει να εχει καλες προθεσεις αλλα το επιτελειο του ειναι απαράδεκτο (επιεικής έκφραση).
Κάτω τα χέρια απο Χατζόπουλο (μην παει κανεις στο γήπεδο φυτευτός να φωνάξει εναντίον του).
Κάτω τα χέρια απο Χατζόπουλο (μην παει κανεις στο γήπεδο φυτευτός να φωνάξει εναντίον του).
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ένας πίνει τσάι στην εφορία και σκάει 11 μύρια (σημερινή αξία 16-17) και ξεχρεώνει τον ΠΑΟΚ όπως υποσχέθηκε.
Ο άλλος για 4 μύρια όλα μαζί, λέει θα δούμε και όταν και αν και έτσι κι αλλιώς.
Ο ένας λίγο πριν αναλάβει έστειλε πακέτα χρήμα για να κάνει ανακαίνιση και να πληρωθούν άμεσες υποχρεώσεις ...
Ο άλλος για 4 μύρια όλα μαζί, λέει θα δούμε και όταν και αν και έτσι κι αλλιώς.
Ο ένας λίγο πριν αναλάβει έστειλε πακέτα χρήμα για να κάνει ανακαίνιση και να πληρωθούν άμεσες υποχρεώσεις ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάλι καλά που η ΚΑΕ δεν εχει αυτή τη στιγμή για διοίκηση ούτε κατσαριδες, ούτε αγράμματους, ούτε γεωπολιτικους, ούτε ευρωλιγουρηδες.
Έχει αγνούς ΠΑΟΚτσηδες που με τεράστιο προσωπικό ρίσκο πήρανε διαλυμένη εταιρεία και με μηδενική στήριξη από τον κόσμο επί 4 + χρόνια, τη φτάσανε να είναι στα πρόθυρα ...
Έχει αγνούς ΠΑΟΚτσηδες που με τεράστιο προσωπικό ρίσκο πήρανε διαλυμένη εταιρεία και με μηδενική στήριξη από τον κόσμο επί 4 + χρόνια, τη φτάσανε να είναι στα πρόθυρα ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι έγινε ρε παιδιά; Σας λύθηκαν οι απορίες τώρα; Κάναμε μάθημα το μεσημέρι για το πως γίνονται οι κινήσεις σε ΑΕ, και μετά βγήκαν οι βραδινοί. Πάνω που είπα να αρχίσω την επανάληψη, απάντησε η ΚΑΕ.
Πώς γίνεται πάντως ρε παιδιά παντού να είναι το θύμα αυτός ο καημένος ο Μυστακίδης;
Και μήπως πρέπει ...
Πώς γίνεται πάντως ρε παιδιά παντού να είναι το θύμα αυτός ο καημένος ο Μυστακίδης;
Και μήπως πρέπει ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή ο Μυστακίδης δεν πήγε στην ΕΕΑ να πάρει το οκ για την εξαγορά? Πήγε να μπλοφάρει?
Ας μας απαντήσουν αυτοί που γράφουν ότι δεν υπήρχε ποτέ ενδιαφέρον για την ΚΑΕ
Διαβάζουμε απίστευτα πράγματα και σήμερα...
Φίλε δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά εκτός από το δεκάρικο στο κουριερ που έφερε ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει παιδιά το καταλάβαμε στην ιστορία του γηπέδου φταίει μόνο ο Ιβάν και ο ΑΣ όχι ο Μυστα..
Στην ιστορία της ΚΑΕ φταίει ο Χατζο και ο Ιβάν ,όχι ο Μυστα..
Ο Μυστα δεν φταίει ποτέ τυχαία είναι μέσα και στις δύο ιστορίες ...
Στην ιστορία της ΚΑΕ φταίει ο Χατζο και ο Ιβάν ,όχι ο Μυστα..
Ο Μυστα δεν φταίει ποτέ τυχαία είναι μέσα και στις δύο ιστορίες ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ανακοίνωση,το μόνο που έκανε ήταν να υπενθυμισει πως τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί μεχρι να γίνουν ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΘΈΝΤΑ!!!!sn0ufel4 έγραψε: Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:27 Βασικά αγαπητέ Μπαφε την όλη ιστορία την ξεκίνησε η ανακοίνωση της ΚΑΕ
Ούτε πρόσβαλε κανέναν ούτε άφησε υπονοούμενα!
Εάν κάνω λάθος,διόρθωσε με.
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Μλκες, η ... παρουσία του Αριστοτέλους στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ σε λιγότερο από μισό χρόνο με έχει κουράσει πιο πολύ από όταν διάβαζα καθημερινώς τους αδιανόητα ηλίθιους αεχάρτινους το '18 κατά ριπάς να υποστηρίζουν ότι οι μαμώσπιτοι κομπινοποντικαραίοι είχαν ακυρώσει εξ αρχής το γκολ του Βαρέλα ...