Η αναζήτηση βρήκε 44 εγγραφές
- Δευ 19 Ιαν 2026, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Θέλω έναν από αυτούς που έχουν ψηθεί με την κουλα να με βοηθήσει να καταλάβω τι παίζει. Δεν ειρωνεύομαι, το λέω πολύ σοβαρά. Όχι καμία ακραία ανάλυση. Την φιλοσοφία του προπονητή της, τι κάνει μέσα στο γήπεδο για να επιτεθεί, τι κάνει για να αμυνθεί. Για τον ΠΑΟΚ έχω καταλάβει. Για τον γαύρο ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως γίνεται ο Λεβαδειακός να είναι 7 πόντους κάτω από την αεκ.
Κάτι κλέβουν στη βαθμολογία, δε γίνεται αλλιώς.
Κάτι κλέβουν στη βαθμολογία, δε γίνεται αλλιώς.
- Δευ 26 Ιαν 2026, 11:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή όπως και να είναι ο γαυρος την Κυριακή, δεν βλέπετε διπλό ; Οι μεταβάσεις που τρώει το χαρτί σε κάθε ματς δεν έχουν προηγούμενο. Βαριά σχήματα με αργούς χάφ και 2 φορ. Έναν Πινέδα που κοντεύει να χαζέψει από το πόσο πρέπει να τρέχει για να καλύψει τα κενά που αφήνουν όλοι τους. 2 πλάγιοι ...
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 23:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω ειλικρινά σοκαριστεί από το πόσο κακό ποδόσφαιρο παίχτηκε
Το οποίο είναι ΚΥΡΙΩΣ, αλλά οχι αποκλειστικά, εσκεμμένη προσπάθεια της ΑΕΚ
Μιλάμε για ΤΡΑΓΙΚΗ ομάδα και ΑΚΟΜΑ τραγικότερη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
ΑΙΣΧΟΣ. Αποκλειστικά και μόνο γκρίνια, θέατρα, υστερίες και κραυγές. Είχα χρόνια να δω τόσο αισχρή ...
Το οποίο είναι ΚΥΡΙΩΣ, αλλά οχι αποκλειστικά, εσκεμμένη προσπάθεια της ΑΕΚ
Μιλάμε για ΤΡΑΓΙΚΗ ομάδα και ΑΚΟΜΑ τραγικότερη ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
ΑΙΣΧΟΣ. Αποκλειστικά και μόνο γκρίνια, θέατρα, υστερίες και κραυγές. Είχα χρόνια να δω τόσο αισχρή ...
- Δευ 02 Φεβ 2026, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε Ουρουγουανε, επειδή είπες ποτέ των ποτών..gervasio artigas έγραψε: Δευ 02 Φεβ 2026, 14:41 ..
Πιστευω ΟΛΟΙ συμφωνούμε οτι τετοιο πεναλτυ σε νεερμπυ σε βαρος της ΕΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΟΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ
...
Το πέναλτι που πήρε ο Ιωαννιδης στο 98 στη Λεωφόρο πριν από 3 χρόνια.
Κι εκείνο όντως δεν ήταν. Όχι σαν το χθεσινό που διαφωνούμε.
- Πέμ 05 Φεβ 2026, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα με πάρει το παράπονο και το δάκρυ στο τέλος να βλέπω γειτόνους και φίλους κι αδέρφια να μαλώνουν σαν τα κοκόρια.
Όχι άλλο ρε παιδιά, μια οικογένεια είστε, κουμπάροι άνθρωποι, το ένδοξο ΠΟΚ εκπροσωπείτε, αφήστε τις κατηγόριες.
Παλαιοέλληνες είστε, ενωθείτε και πάλι, σηκώστε από τα πατώματα και ...
Όχι άλλο ρε παιδιά, μια οικογένεια είστε, κουμπάροι άνθρωποι, το ένδοξο ΠΟΚ εκπροσωπείτε, αφήστε τις κατηγόριες.
Παλαιοέλληνες είστε, ενωθείτε και πάλι, σηκώστε από τα πατώματα και ...
- Δευ 16 Φεβ 2026, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Το χαρτι - κομποτης θα δείξει πολλά για το πως θα πάει το έργο από εδώ και πέρα σε όλα τα επίπεδα. Από το ποιος θα σφυρίξει το ματς και πως θα τους παίξει, μέχρι το πόσο θα διεκδικήσει το ματς το κομποτομάγαζο. Δεν είναι τόσο το καθαρά βαθμολογικό. Θα φανούν κυρίως οι προθέσεις από όλες τις ...
- Δευ 02 Μαρ 2026, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν κάνω λάθος ο διαιτητής έδειξε πέναλτι, το οποίο και πήρε πίσω μετά από εξέταση από το VAR.geobila έγραψε: Δευ 02 Μαρ 2026, 14:59
Το χερι του Μπουζουκι ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι δε δοθηκε πεναλτυ η κορνερ στα καπακια και αντ αυτου δοθηκε αουτ?
Technically δεν υπήρξε κόρνερ οπότε μετά το VAR έδωσε ελεύθερο.
- Δευ 09 Μαρ 2026, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε σεις έχω μια απορία. Όταν ο Μαρινάκης πήρε τον Κλάτενμπεργκ στην Νότιγχαμ είπαν όλοι ότι επιβεβαιώθηκαν και επίσημα οι σχέσεις που είχε ως αρχιδιαιτητής με τον γαύρο. Και σωστά το είπαν. Τώρα αν προσλάβει το χαρτί τον Μπένετ που ήταν αρχιδιαιτητής επί Αλμέιδα, την περίοδο δηλαδή που έπαιζαν και ...
- Τετ 11 Μαρ 2026, 17:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Να κάνω κ εγώ ένα ποδοσφαιρικό σχόλιο περί χαρτιού αφού το ανοίξαμε. Υπάρχουν 2 αεχ. Η μία όταν παίζει ο Πινέδα και είναι καλά και η μία όταν δεν παίζει ή δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν υπάρχει πιο κομβικός παίκτης για αυτό που παίζουν από αυτόν. Πείτε μου ένα δίδυμο στα χαφ χωρίς αυτόν που ...
- Πέμ 19 Μαρ 2026, 23:29
- Jump to forum
- Jump to topic
obanebane έγραψε: Τετ 18 Μαρ 2026, 14:48 Η βαζελοατμοσφαιρα πολύ πανηγυρική,επειδή πήγα στο καρτουχα και είδα πως παίζει η Μπέτις εκεί, αν πιάσουν απόδοση ανάλογη με εκείνο το παιχνίδι με την Σοσιεδαδ,,θα γράψει ντορτι.
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2–0,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα
και κατι άλλο για τους "γνωστες" της μικτης μανατζαραιων του Γιοβανοβιτς
Εχει μαλιασει η γλωσσα μας για τον μπακαπεφτα
Προσεξτε φαση
Γλιστραει ο ΒΟΛΙΑΚΟ φευγει το νουμερο ΜΟΝΟΣ του σε αδειο γηπεδο και τον προλαβαινει στο σπριντ ο ΜΕΙΤΕ που ηταν 10 μετρα μακρια και πίσω
Ποιος;; ο ΜΕΙΤΕ
Με τον ...
Εχει μαλιασει η γλωσσα μας για τον μπακαπεφτα
Προσεξτε φαση
Γλιστραει ο ΒΟΛΙΑΚΟ φευγει το νουμερο ΜΟΝΟΣ του σε αδειο γηπεδο και τον προλαβαινει στο σπριντ ο ΜΕΙΤΕ που ηταν 10 μετρα μακρια και πίσω
Ποιος;; ο ΜΕΙΤΕ
Με τον ...
- Κυρ 22 Μαρ 2026, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Βόλος-ΠΑΟΚ 2-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Οχι ρε μάγκες σόρρυ
Εγώ προσωπικά δεν θα μπανάρω κανέναν που ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ να σκέφτεται άσχημα πράγματα για την ομάδα, όταν η ομάδα δεν κάνει ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ για να δικαιολογήσει τον εαυτό της
ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εννοώ οτι συνέβη κάτι παράνομο
ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν πιστεύω οτι συνέβη κάτι ύποπτο
Συνέβη όμως μια ...
Εγώ προσωπικά δεν θα μπανάρω κανέναν που ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ να σκέφτεται άσχημα πράγματα για την ομάδα, όταν η ομάδα δεν κάνει ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ για να δικαιολογήσει τον εαυτό της
ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν εννοώ οτι συνέβη κάτι παράνομο
ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν πιστεύω οτι συνέβη κάτι ύποπτο
Συνέβη όμως μια ...