Η αναζήτηση βρήκε 19 εγγραφές

Return

από PablitoV2
Τρί 16 Δεκ 2025, 17:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Αυτό που πάλι θα το ρίξουμε σε όλους τους άλλους εκτός του Ιβάν δεν το καταλαβαίνω.
Τους είπε δηλαδή ο Σαββίδης all in για επιθετικό και αυτοί φέρανε Γερεμέγιεφ?
Αλήθεια τα πιστεύετε αυτά που γράφετε?

Είναι οι ίδιοι που το καλοκαίρι πίστευαν ότι τον Ντελια πήγαν να τον πουλήσουν, αλλά τελικά ...
από giapas
Τετ 17 Δεκ 2025, 15:11
Jump to forum
Jump to topic

Όχι φίλε, δε θα είχε καμία λογική ο Γερεμέγιεφ να ερχόταν για 3ος φορ.

Ο 3ος φορ , βάση προεδρικού διατάγματος , πρέπει να οφείλει να είναι παίκτης δικός μας. Το next best thing κάθε φουρνιάς.
Με αυτό το τρόπο
- εξοικονομείς μπατζετ για τις θέσεις 1+2 .
- δίνεις χώρο σε ένα νέο παιδί να πάρει ...
από Blackgr4
Τετ 17 Δεκ 2025, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Χθες, δηλαδή 12 ώρες πριν.. , διαβάζαμε πως ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε δανεικό έναν Μαροκινό (Amine El Ouazzani) από την Μπράγκα, αλλά ο τύπος τραυματίστηκε και γι' αυτό λέει πήγαμε στη λύση.. Γερεμέγιεφ.

Σήμερα, δηλαδή 12 ώρες μετά, βγαίνει ο ας πούμε Νο.1 "κυβερνητικός" δημοσιογράφος Κόλκας και λέει " δεν ...
από joshua
Πέμ 18 Δεκ 2025, 08:17
Jump to forum
Jump to topic

Προς φιλους που γκρινιαζουν...Εχουμε επισημανει ενα σκασμο φορες καποιοι τις παθογενειες του διδυμου Ιβαν - Ραζβαν ,οσον αφορα τον σχεδιασμο καθε φορα της ομαδας. Παθογενειες που φρεναρουν συνεχως την εξελιξη της, ακομα και οταν σε πεισμα αυτων ,τρυπαει το ταβανι της και φτανει σε επιτυχιες οπως ...
από joshua
Πέμ 01 Ιαν 2026, 18:43
Jump to forum
Jump to topic

Το καλοκαίρι βέβαια το μισό φορουμ ζητουσε τον Βαργκα και τωρα λέει σιγά τον παίκτη ενώ κρινει θετικά την απόκτηση Γερεμεγεφ...
από embuji
Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ

βγαλε τα καβουρια απο τις τσεπες ρε εχεις κατι ωρες στην ΚΑΕ και δεν εφερες ουτε μισο αμερικανο.
από Psagmenos4
Τρί 23 Δεκ 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

The_Analyst_4 έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 11:49 https://www.sport24.gr/basket/o-paok-fo ... sentevita/
Μας κάνει ;;;
Ναι κυρίως γιατί είναι Έλληνας
από GEOL
Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

στην στοά που έχω πάρε δώσε, βρώμισε ένα όνομα. Steve Apostolopoulos. Μάλλον παπάς.

Ο συγκεκριμένος είναι Ελληνο-καναδός δισεκατομμυριούχος και μέχρι τώρα έχει προσπαθήσει να πάρει μία ομάδα του NFL και τους Charlotte Hornets με προτάσεις κάποια δισ και οι δύο περιπτώσεις. Πάρα πολλά λεφτά ...
από Psaras
Τετ 26 Νοέμ 2025, 19:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

στην στοά που έχω πάρε δώσε, βρώμισε ένα όνομα. Steve Apostolopoulos. Μάλλον παπάς.

Ο συγκεκριμένος είναι Ελληνο-καναδός δισεκατομμυριούχος και μέχρι τώρα έχει προσπαθήσει να πάρει μία ομάδα του NFL και τους Charlotte Hornets με προτάσεις κάποια δισ και οι δύο περιπτώσεις. Πάρα πολλά λεφτά ...
από geobila
Δευ 19 Ιαν 2026, 08:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Θέλω έναν από αυτούς που έχουν ψηθεί με την κουλα να με βοηθήσει να καταλάβω τι παίζει. Δεν ειρωνεύομαι, το λέω πολύ σοβαρά. Όχι καμία ακραία ανάλυση. Την φιλοσοφία του προπονητή της, τι κάνει μέσα στο γήπεδο για να επιτεθεί, τι κάνει για να αμυνθεί. Για τον ΠΑΟΚ έχω καταλάβει. Για τον γαύρο ...
από zissos
Δευ 19 Ιαν 2026, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Θέλω έναν από αυτούς που έχουν ψηθεί με την κουλα να με βοηθήσει να καταλάβω τι παίζει. Δεν ειρωνεύομαι, το λέω πολύ σοβαρά. Όχι καμία ακραία ανάλυση. Την φιλοσοφία του προπονητή της, τι κάνει μέσα στο γήπεδο για να επιτεθεί, τι κάνει για να αμυνθεί. Για τον ΠΑΟΚ έχω καταλάβει. Για τον γαύρο ...
από marsantos
Δευ 19 Ιαν 2026, 18:51
Jump to forum
Jump to topic

Πως γίνεται ο Λεβαδειακός να είναι 7 πόντους κάτω από την αεκ.
Κάτι κλέβουν στη βαθμολογία, δε γίνεται αλλιώς.
από gervasio artigas
Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2–0,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα

και κατι άλλο για τους "γνωστες" της μικτης μανατζαραιων του Γιοβανοβιτς
Εχει μαλιασει η γλωσσα μας για τον μπακαπεφτα
Προσεξτε φαση
Γλιστραει ο ΒΟΛΙΑΚΟ φευγει το νουμερο ΜΟΝΟΣ του σε αδειο γηπεδο και τον προλαβαινει στο σπριντ ο ΜΕΙΤΕ που ηταν 10 μετρα μακρια και πίσω
Ποιος;; ο ΜΕΙΤΕ
Με τον ...