Η αναζήτηση βρήκε 19 εγγραφές
- Τρί 16 Δεκ 2025, 17:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Αυτό που πάλι θα το ρίξουμε σε όλους τους άλλους εκτός του Ιβάν δεν το καταλαβαίνω.
Τους είπε δηλαδή ο Σαββίδης all in για επιθετικό και αυτοί φέρανε Γερεμέγιεφ?
Αλήθεια τα πιστεύετε αυτά που γράφετε?
Είναι οι ίδιοι που το καλοκαίρι πίστευαν ότι τον Ντελια πήγαν να τον πουλήσουν, αλλά τελικά ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 15:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι φίλε, δε θα είχε καμία λογική ο Γερεμέγιεφ να ερχόταν για 3ος φορ.
Ο 3ος φορ , βάση προεδρικού διατάγματος , πρέπει να οφείλει να είναι παίκτης δικός μας. Το next best thing κάθε φουρνιάς.
Με αυτό το τρόπο
- εξοικονομείς μπατζετ για τις θέσεις 1+2 .
- δίνεις χώρο σε ένα νέο παιδί να πάρει ...
- Τετ 17 Δεκ 2025, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Χθες, δηλαδή 12 ώρες πριν.. , διαβάζαμε πως ο ΠΑΟΚ θα έπαιρνε δανεικό έναν Μαροκινό (Amine El Ouazzani) από την Μπράγκα, αλλά ο τύπος τραυματίστηκε και γι' αυτό λέει πήγαμε στη λύση.. Γερεμέγιεφ.
Σήμερα, δηλαδή 12 ώρες μετά, βγαίνει ο ας πούμε Νο.1 "κυβερνητικός" δημοσιογράφος Κόλκας και λέει " δεν ...
Σήμερα, δηλαδή 12 ώρες μετά, βγαίνει ο ας πούμε Νο.1 "κυβερνητικός" δημοσιογράφος Κόλκας και λέει " δεν ...
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 08:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Προς φιλους που γκρινιαζουν...Εχουμε επισημανει ενα σκασμο φορες καποιοι τις παθογενειες του διδυμου Ιβαν - Ραζβαν ,οσον αφορα τον σχεδιασμο καθε φορα της ομαδας. Παθογενειες που φρεναρουν συνεχως την εξελιξη της, ακομα και οταν σε πεισμα αυτων ,τρυπαει το ταβανι της και φτανει σε επιτυχιες οπως ...
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 18:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Το καλοκαίρι βέβαια το μισό φορουμ ζητουσε τον Βαργκα και τωρα λέει σιγά τον παίκτη ενώ κρινει θετικά την απόκτηση Γερεμεγεφ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
βγαλε τα καβουρια απο τις τσεπες ρε εχεις κατι ωρες στην ΚΑΕ και δεν εφερες ουτε μισο αμερικανο.
- Τρί 23 Δεκ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ναι κυρίως γιατί είναι ΈλληναςThe_Analyst_4 έγραψε: Τρί 23 Δεκ 2025, 11:49 https://www.sport24.gr/basket/o-paok-fo ... sentevita/
Μας κάνει ;;;
- Τρί 11 Νοέμ 2025, 17:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση ΙΙ
Μάκης εδώ: όλα καλά φίλε μου, living the life!
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
στην στοά που έχω πάρε δώσε, βρώμισε ένα όνομα. Steve Apostolopoulos. Μάλλον παπάς.
Ο συγκεκριμένος είναι Ελληνο-καναδός δισεκατομμυριούχος και μέχρι τώρα έχει προσπαθήσει να πάρει μία ομάδα του NFL και τους Charlotte Hornets με προτάσεις κάποια δισ και οι δύο περιπτώσεις. Πάρα πολλά λεφτά ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
στην στοά που έχω πάρε δώσε, βρώμισε ένα όνομα. Steve Apostolopoulos. Μάλλον παπάς.
Ο συγκεκριμένος είναι Ελληνο-καναδός δισεκατομμυριούχος και μέχρι τώρα έχει προσπαθήσει να πάρει μία ομάδα του NFL και τους Charlotte Hornets με προτάσεις κάποια δισ και οι δύο περιπτώσεις. Πάρα πολλά λεφτά ...
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 19 Ιαν 2026, 08:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Θέλω έναν από αυτούς που έχουν ψηθεί με την κουλα να με βοηθήσει να καταλάβω τι παίζει. Δεν ειρωνεύομαι, το λέω πολύ σοβαρά. Όχι καμία ακραία ανάλυση. Την φιλοσοφία του προπονητή της, τι κάνει μέσα στο γήπεδο για να επιτεθεί, τι κάνει για να αμυνθεί. Για τον ΠΑΟΚ έχω καταλάβει. Για τον γαύρο ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 12:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Θέλω έναν από αυτούς που έχουν ψηθεί με την κουλα να με βοηθήσει να καταλάβω τι παίζει. Δεν ειρωνεύομαι, το λέω πολύ σοβαρά. Όχι καμία ακραία ανάλυση. Την φιλοσοφία του προπονητή της, τι κάνει μέσα στο γήπεδο για να επιτεθεί, τι κάνει για να αμυνθεί. Για τον ΠΑΟΚ έχω καταλάβει. Για τον γαύρο ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Πως γίνεται ο Λεβαδειακός να είναι 7 πόντους κάτω από την αεκ.
Κάτι κλέβουν στη βαθμολογία, δε γίνεται αλλιώς.
Κάτι κλέβουν στη βαθμολογία, δε γίνεται αλλιώς.
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2–0,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα
και κατι άλλο για τους "γνωστες" της μικτης μανατζαραιων του Γιοβανοβιτς
Εχει μαλιασει η γλωσσα μας για τον μπακαπεφτα
Προσεξτε φαση
Γλιστραει ο ΒΟΛΙΑΚΟ φευγει το νουμερο ΜΟΝΟΣ του σε αδειο γηπεδο και τον προλαβαινει στο σπριντ ο ΜΕΙΤΕ που ηταν 10 μετρα μακρια και πίσω
Ποιος;; ο ΜΕΙΤΕ
Με τον ...
Εχει μαλιασει η γλωσσα μας για τον μπακαπεφτα
Προσεξτε φαση
Γλιστραει ο ΒΟΛΙΑΚΟ φευγει το νουμερο ΜΟΝΟΣ του σε αδειο γηπεδο και τον προλαβαινει στο σπριντ ο ΜΕΙΤΕ που ηταν 10 μετρα μακρια και πίσω
Ποιος;; ο ΜΕΙΤΕ
Με τον ...